gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Многи кажу да није. Али зашто није? Некада је тешко борити се са тугом. Зашто је штета убити се?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда је штета убити се јер не дозвољавамо себи да осетимо могућу лепоту живота и тиме се за исту ускраћујемо?Многи кажу да није. Али зашто није? Некада је тешко борити се са тугом. Зашто је штета убити се?
Zato što u ogromnom broju slučajeva postoji izlaz, ali ga nesrećnik ne vidi u tom trenutku.Многи кажу да није. Али зашто није? Некада је тешко борити се са тугом. Зашто је штета убити се?
Слажем се!Zato što u ogromnom broju slučajeva postoji izlaz, ali ga nesrećnik ne vidi u tom trenutku.
To je veoma individualno. Ali treba uvek da im je na pameti da to što oni ne vide izlaz u tom trenutku ne znači da izlaz ne postoji.Слажем се!
Који су потврђено најбољи излази?
То је као дрога, они су тада надрогирани и заслепљени тугом и осећајем безизлазаTo je veoma individualno. Ali treba uvek da im je na pameti da to što oni ne vide izlaz u tom trenutku ne znači da izlaz ne postoji.
zato treba neko da priča sa njimaТо је као дрога, они су тада надрогирани и заслепљени тугом и осећајем безизлаза
Ретко ко прича, одма се дају лекови који ни к'рцу не помогнуzato treba neko da priča sa njima
Zato što ih bole k. ili. p. da se natežu sa tako nekim. Drogiraj ga i miran si.Ретко ко прича, одма се дају лекови који ни к'рцу не помогну
Чак, буквално му одмогну
Ko je hronično nezadovoljan i depresivan... Ko pati i muči se i možda čak najviše ko ne može sebi da oprosti e taj će posegnuti za tim rešenjem...Многи кажу да није. Али зашто није? Некада је тешко борити се са тугом. Зашто је штета убити се?
Zato što u životu ne postoji samo tuga, kao što nikome nije ni sve radosno. To se smenjuje.Многи кажу да није. Али зашто није? Некада је тешко борити се са тугом. Зашто је штета убити се?
Mnogi pricaju da su to kukavice,ali sto se tice mene,rekao sam mnogo puta.Bolje da se ubije sam,nego ovo sto rade u poslednje vreme,pobije porodicu,pa ubije sebe.Inace mnogi ljudi rade to jer nemaju izlaza iz nekih problema,ali kada se opet razmisli,ostavlja porodicu u tim problemima.Tako da mi je to veoma tesko razabrati,da li je ispravno,ili ne.Многи кажу да није. Али зашто није? Некада је тешко борити се са тугом. Зашто је штета убити се?
Prednji i zadnjiСлажем се!
Који су потврђено најбољи излази?
Kod ljudi, koji ne vide nikakvu buducnost, osim da sede u 4 zida, to je resenje.Многи кажу да није. Али зашто није? Некада је тешко борити се са тугом. Зашто је штета убити се?
Слажем се у потпуностиŽivot je prolazan ali je sve što imaš.
Ma koliko muka da ti je bila.
Ma kakva da je stvarnost a i Stvarnost.
I ma u kakav matriks da si sebi dozvolio.
Mozak je matrica....
Sa razumom niko se ne samoubija.
Samo nerazumom!
Ma kakvo opravdanje da mu je za tu predaju života Životu. Iako.
Programi su programi... Errori se dešavaju. Ali uglavnom novi potez učini da se taj error umanji, smanji, zaboravi, i verovatno i prevaziđe...
Тако је, опет се слажем у потпуности. А те прописе и стандарде је јако тешко избећиIako sam kao jako mlada dolazila u iskušenje i padala u razmišljanja o takvoj "sudbini" za sebe, prevazišla sam ih zaljubljivanjem u život i svet. Uživala sam u lepoj književnosti, nadahnjujućim predavanjima, dobrom filmu, šetnji, pronalaženju novih hobija, razgledanju prirode od minijatura do kolosalnih kreacija. Dopuštala sam da me opije divljenje prema ovom svetu preko svake mere, i tako mi je život omilio za sva vremena. Svakog dana želim da ostvarim nešto, a kraj će svakako jednom doći, najčešće nenadano za sve nas, ali je bolje ne priželjkivati.
Ljudi koji naprave makar i mali plan za sutra, već su na putu da zavole iznova život.
Mi smo toliko materijalizovali svoje živote i pretvorili ih u robovanje nekakvim suludim standardima iz kog mnogi konstantno gomilaju nezadovoljstvo sobom i osećaju se promašenim, neostvarenim, neuspešnim i nedostojnim života u odnosu na neke druge.
Možda je dovoljno otkačiti se sa tog rezervoara nesreće i prosto živeti kroz sebe, a ne kroz ogledanje u drugima o kojima ionako često nemamo pojma, a izgledaju po svemu bolji i vredniji.
Држи се, успеваш што многи (сам си дао пример) нису и то је показатељ да си борац и способан да се одржишДва моја члана шире фамилије су се убила. Један је трпео демонске болове усред рака костију а други је био тешко душевно поремећен. Знам да није хришћански али не могу да их осудим. И лечио сам се од рака и лечим се од живаца. Све ми је јасно.
.A sta ako kad umres i dalje budes depresivan? Sta ako bude jos gore? E ali onda nema nazad. Nema nacina da promenis ono sto si uradio.
Угледам се на то. Хвала ти на искуству са побеђеним демониманикакво убиство (тиме и себе) није ријешење
јако ријетки су случајеви ђе то има смисла
ја сам једне прилике држао ручну бомбу на прсима са прстом на осигурачу, и замало не извуко
срећа па нијесам јер толико тога сам прошао и доживио од тада, и увијек кад год је најтеже има излаз