Da li je razgovor o seksu izmedju partnera, tabu tema

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.200
Ili nije

Pokusajte da se setite kada ste i da li ste vodili razgovor sa partnerom o vašem seksualnom zivotu, ako bas nije sve idealno
Da li ste rekli: ovo mi se ne svidja kako radis, ne volim to, ne zelim to, a opet zelim ovo ili ono ili zelim ali na drugi nacin,voleo/la bih da probamo nesto novo...itd

Ili niste razgovarali plaseci da cete povrediti partnera ili da ce partner promeniti misljenje o vama

Naravno, to se podrazumeva, da sam sa svakom svojom dosadašnjom partnericom, ali samo pod uslovom da i ona želi o tome da razgovara, razgovarao o seksu i svemu onome što joj naročito prija za vreme vođenja ljubavi … Volim, mada je bilo i onih koje uošte nisu želele o tome da razgovaraju, samo iz njima poznatih razloga, jer na razlozima nikada nisam ni insistirao, kada se sa partnericom usaglasim u svemu, naročito kada smo u krevetu i želimo jedno drugom telesno da se predamo … Jedino što nikada ni jednu partnericu, to ne dozvaoljavam ni partericama sa kojima sam u vezi, nisam pitao o njenim pređašnjim iskustvima i partnerima - to me, zaista, nikada i ne zanima, a i osećao bih se neprijatno kada bi mi parterica rekla sa kim je sve bila od ljudi koje poznajem … Imao sam i one koje su pre bile udavane, nije mi to smetalo, ali ni o iskustvima tih mojih parterica sa njihovim tadašnjim muževima nisam nikada želeo da razgovaram ...

P.S.

Upotrebio sam izraz partnerica iz razloga što tako nazivam devojke sa kojima sam živeo neko vreme zajedno …

Procitala sam podatak citajuci o ovoj temi da 78% žena uopšte ne razgovara sa partnerom o seksu, što me je iznenadilo
Ispada da su žene zatvorenije za razgovor od muškaraca iz nekih ko zna kakvih razloga
To je za mene lično zabrinjavajući podatak o kojem nikada pre nisam ni razmišljao … U tom slučaju nije ni čudno što su parteneri nezadovoljni sa svojim seksualnim životom - ne poznaju se i rade ono što se nekome od njih ne sviđa …

To je za mene lično zabrinjavajući podatak o kojem nikada pre nisam ni razmišljao … U tom slučaju nije ni čudno što su parteneri nezadovoljni sa svojim seksualnim životom - ne poznaju se i rade ono što se nekome od njih ne sviđa …
ja bih progovorila i na lakat,:lol: zato sam i bila iznenadjena, posebno sto mislim da ima puno nezadovoljnih a nisu u stanju da lociraju problem i rese ga na obostrano zadovoljstvo., jer da se ne lazemo..seks nije uvek i iz prve savrsen

pa možda ste vi neke retke žene
nismo retke,obice smo zene koje mogu i o ovome da pricaju..mozes li ti ?
sigurno da si imala muskarca sa kojim u seksu nije sve bilo idealno pa si morala da se uklapas ili kazes mu sta ti ne odgovara ako ti je bilo stalo do njega, ili si kao onih 78% zena bila mutava , cutala i bila nezadovoljna

ja bih progovorila i na lakat,:lol: zato sam i bila iznenadjena, posebno sto mislim da ima puno nezadovoljnih a nisu u stanju da lociraju problem i rese ga na obostrano zadovoljstvo., jer da se ne lazemo..seks nije uvek i iz prve savrsen
Dobro došla, draga Nina - mnogo si nam nedostajala ! :heart: Što se tiče konkretno toga što si napisala i sam ne bih izdržao, a da ne saznam, bar nešto … Dešavalo mi se da "nahvatam" stidljive devojke koje osećaju blam kada želim da o tome razgovaram, kao što rekoh nikada ne insistiram u bilo čemu, ali ipak pokušavam da se prilagodim situaciji - pre neko li pređemo na praktično zamolim je da mi kaže da li joj se to dopada … Tako bude "i vuk sit, a i koze na broju" … :D

nismo retke,obice smo zene koje mogu i o ovome da pricaju..mozes li ti ?
sigurno da si imala muskarca sa kojim u seksu nije sve bilo idealno pa si morala da se uklapas ili kazes mu sta ti ne odgovara ako ti je bilo stalo do njega, ili si kao onih 78% zena bila mutava , cutala i bila nezadovoljna

nije pitanje da li su nezadovoljne nego da li razgovaraju :think:

Back