Да ли је Путин издао нас антиваксере и суверенисте ?

није могло тако , замисли да се неко успротивио Западним фашистима на тај начин ,употребили би вирус као биолошко оружје .

најлакше је пустити вирус у народ ..сматрам да је ово био као и увек веома мудар потез Русије
Dakle Švedska, Belorusija i Turkmenistan su mogli kontra sveta a Rusija nije mogla.

Ono kada neka rusofilka umanji moć Rusije.

"Do jeseni 2021. biće vakcinisano 80 odsto Rusa"

Direktor Nacionalnog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju Aleksandar Gincburg očekuje da će do jeseni 2021. godine biti vakcinisano i do 80 odsto stanovništva Rusije.
"Ukoliko za domaće potrebe proizvedemo pet do šest miliona doza vakcine mesečno, a to je sasvim realistična prognoza, do kraja jeseni iduće godine bi trebalo da vakcinišemo između 70 i 80 odsto našeg stanovništva. Tako ćemo epidemiju staviti pod kontrolu", izjavio je Gintcurg, preneo je Tas.
(Tanjug)
6996510_w56543370jpg

Ауторска тема -------------

Сви смо знали све о пандемији и онога што стоји иза ње, јер о томе се писало годинама пре него што је проглашена ове године, ипак нико није веровао да ће Русија спроводити ковид мере и да ће на крају прва направити вакцину.
Да ли је Русија заправо носилац идеје Новог светског поретка и глобализма, јер управо на овом примеру смо видели да се они не разликују од запада ? Да ли је цео тај сукоб са западом лажан, све те санкције и сукоби ?
Ваљда је логично да ако је нека земља суверенистичка, да мора од почетка да третира ковид као обичан вирус, да и не помисли на било какве мере и забране, да забрани ношење маски, које су штетније од вируса, да све функционише као да вирус не постоји.
Додуше, не знам како би требало организовати здравствени систем, ако притисак болесних буде превелик, што од вируса, што од других болести, али то ме и не занима, јер важнија је моја идеологија.

Али што је најгоре, издао нас је и Трамп, и Орбан, и Ле Пенова, сви ... остали смо сами.
Једина држава која иначе пре пандемије није била ни с од суверенитичке, већ је била класични пример глобалистичке државе, то је Шведска, која ме је обрадовала, јер није спроводила никакве мере, али и они су нас издали и вратили се овом табору глобалиста.

Да ли би требало да организујемо протесте против Русије и осталих држава које су нам служили као пример и да прекинемо односе са целимо светом, јер ја мислим да смо ми у праву и да би требало да се самоизолујемо од глобалиста, ваксера и маскера.
Pa nije problem u Putinu i Rusiji koji su stvarno bili idejni nosioci i sponzori savremene evropske ekstremne desnice tzv. suverenista , samo je to imalo smisla dok je ta desnica još bila iole normalna,na baš pametna ali bar granično razumna.
Naime dok su se zalagali za neki nacionalizam , tradicionalne vrednosti , konzervativizam,vera , slavna istorija ,tradicionalna porodica i brak, etnički homogena društva,antiglobalizam, čak i dozu prihvatljivu nacional šovinizma prema tradicionalnim neprijateljima , recimo islamistima .Ili na lokalnom nivou recimo Srbi prema Šiptarima i Hrvatima i obrnuto , Grci prema Turcima , Madjari prema Rumunima ,Slovacima ,Ciganima,svi zajedno prema migrantima , pa uvijeno čak i Jevrejima...
Sve to je imalo podršku Putinove Rusije delom zbog ideološke sličnosti , a delom iz geopolitičkih pragmatičnih razloga jer su takvi pokreti trebalo da slabe dominaciju atlantističkog globalizma koji je apsolutno dominatnan u Evropi prethodnih 30 godina , bio je i pre realno ,al je postojala bar vojna protivteža u vidu SSSR i satelita .
Problem je nastao kada je ta "vaša "desnica odnosno ideologija otišla u pizdu lepu materinu sa mozgomn . Pa se recimo umesto neke bog -kralj -domaćin ideologije i veličanja recimo Raša i Ratka na našem primeru ,nedavanja Kosova i "svetinja ",tudje nećemo svoje nedamo ,velike Srbije , Albanije ,Madjarske ... sada sno došli do toga da je glavni problem što će decojedi iz Jevrejske picerije na Klintonovom ostrvu bluda da nas prskaju iz aviona 5G koronom , a onda će na silu da nas pelcuju vakcinama od kojih ćemo svi postati p ederi pa će nam Sorosevi islamski migranti jebati žene umesto nas ,a Gejc će nam uzimati bebe kako bi iz njih vadio krv koju će Bajden ušmrkavati na pedofilskim orgijama kako bi mogao da mu se digne .
Dakle stvar je u tome što je ex desničarska tzv. suverenistička agenda u odnosu na pre samo 10 godina otišla u totalno ludilo ,opsukrne teorije zavere,antinauku i "ravnozemljaštvo " ,bukvalno skup F šifara na gomili . A nijedna iole makar i poluzozbiljna država ,a kamoli najveća na svetu i jedna od najmoćnijih ne može sebi da dozvoli luksuz da upadne u tu psihozu i krene putem Pere Čelika ,Ajka , Radula,Ducija i sličnih .

Poslednja izmena:
Izrael je narucio 3mil doza od rusa zasto nije kupio vakcine zapada?
Gde ti je izvor za to?

Ja našao ovo.

Netanyahu gets COVID vaccine, starts Israel roll-out

Netanyahu, 71, and his health minister were injected on Saturday with the Pfizer-BioNTech vaccine live on TV at Sheba Medical Center in Ramat Gan, near Tel Aviv.

Israel reached an agreement with Pfizer to supply eight million doses of its newly approved vaccine – enough to cover almost half of Israel’s population of nearly nine million since each person requires two doses.

https://www.aljazeera.com/news/2020/12/19/netanyahu-gets-covid-vaccine-starts-israel-rollout

Да ли је Русија заправо носилац идеје Новог светског поретка и глобализма, јер управо на овом примеру смо видели да се они не разликују од запада ?

Isti su, provaljeni da su lazni preko one trke na Mesec na kojem nije bio niko, nikakvi Armstronzi, Lajke u kosmosu i slicno. Sve je to laz servirana narodu. Ali mi moramo izabrati stranu, zato sam i pisao da od dva zla treba izabrati manje.

Medju njima ipak postoji rivaliet i obostrana mrznja jednih prema drugima, a nasa je mrznja usmerena prema zapadu zbog visedecenijskog sukoba sa istima.

Ауторска тема -------------

Сви смо знали све о пандемији и онога што стоји иза ње, јер о томе се писало годинама пре него што је проглашена ове године, ипак нико није веровао да ће Русија спроводити ковид мере и да ће на крају прва направити вакцину.
Да ли је Русија заправо носилац идеје Новог светског поретка и глобализма, јер управо на овом примеру смо видели да се они не разликују од запада ? Да ли је цео тај сукоб са западом лажан, све те санкције и сукоби ?
Ваљда је логично да ако је нека земља суверенистичка, да мора од почетка да третира ковид као обичан вирус, да и не помисли на било какве мере и забране, да забрани ношење маски, које су штетније од вируса, да све функционише као да вирус не постоји.
Додуше, не знам како би требало организовати здравствени систем, ако притисак болесних буде превелик, што од вируса, што од других болести, али то ме и не занима, јер важнија је моја идеологија.

Али што је најгоре, издао нас је и Трамп, и Орбан, и Ле Пенова, сви ... остали смо сами.
Једина држава која иначе пре пандемије није била ни с од суверенитичке, већ је била класични пример глобалистичке државе, то је Шведска, која ме је обрадовала, јер није спроводила никакве мере, али и они су нас издали и вратили се овом табору глобалиста.

Да ли би требало да организујемо протесте против Русије и осталих држава које су нам служили као пример и да прекинемо односе са целимо светом, јер ја мислим да смо ми у праву и да би требало да се самоизолујемо од глобалиста, ваксера и маскера.
Mi, antivakseri, suverenisti, antimaskeri i ravnozemljasi nikada nismo ni verovali Putinu.

Шведска није никога издала, пробали су са прокужавањем и имунитетом крда, није успело, и напустили су тај концепт.
Na osnovu cega zakljucujes da su Swedi napustili taj koncept (a da nije u pitanju naslov iz Blica)?

Русија је изабрала други вид борбе , спутњик је апсолутно безбедна вакцина .
А одакле теби та информација? :lol:
Види, и ја навијам за Русе из све снаге, то није никаква тајна, и свима је јасно зашто, образложио сам довољно; али, мене ме много ме занима- како си дошла до овог децидног става?:roll:

Ееее, видим ја да ти ниси пробао Карнексову паштету, немаш појма каква је!
Него сутра у продавницу, па да је купиш; прекосутра си у СНС, и има да мрзиш Ђиласа и његову малу групу поедера...:flert:

Back