Да ли је Путин издао нас антиваксере и суверенисте ?

Poruka
18.701
Ауторска тема -------------

Сви смо знали све о пандемији и онога што стоји иза ње, јер о томе се писало годинама пре него што је проглашена ове године, ипак нико није веровао да ће Русија спроводити ковид мере и да ће на крају прва направити вакцину.
Да ли је Русија заправо носилац идеје Новог светског поретка и глобализма, јер управо на овом примеру смо видели да се они не разликују од запада ? Да ли је цео тај сукоб са западом лажан, све те санкције и сукоби ?
Ваљда је логично да ако је нека земља суверенистичка, да мора од почетка да третира ковид као обичан вирус, да и не помисли на било какве мере и забране, да забрани ношење маски, које су штетније од вируса, да све функционише као да вирус не постоји.
Додуше, не знам како би требало организовати здравствени систем, ако притисак болесних буде превелик, што од вируса, што од других болести, али то ме и не занима, јер важнија је моја идеологија.

Али што је најгоре, издао нас је и Трамп, и Орбан, и Ле Пенова, сви ... остали смо сами.
Једина држава која иначе пре пандемије није била ни с од суверенитичке, већ је била класични пример глобалистичке државе, то је Шведска, која ме је обрадовала, јер није спроводила никакве мере, али и они су нас издали и вратили се овом табору глобалиста.

Да ли би требало да организујемо протесте против Русије и осталих држава које су нам служили као пример и да прекинемо односе са целимо светом, јер ја мислим да смо ми у праву и да би требало да се самоизолујемо од глобалиста, ваксера и маскера.

Kaže Putin da bi primio vakcinu SputnikV ali ne može jer je ona napravljena samo za one do 60 godina. Pre neki dan Oliver Ston se hvali na sva usta kako je ekstra došao u rusiju i primio rusku vakcinu te da će doći za dve nedelje opet da primi drugu dozu. Ston ima 74 godine. KO LAŽE I ZAŠTO?

Pobogu, kakva izdaja - celi svet se bori da se što pre vakciniše što veći broj ljudi. Niko ozbiljan antivaksere ne uzima u obzir, to su priče za fejsbuk, a stvarnost je nešto drugo. Antivaksere ne fermaju 2% ni daleko manje ozbiljni ljudi od Putina.
Ja сам мислио да ће само западу испрати мозак и да ће Русија остати ван тог ваксерског клана. Они ми озбиљно кваре идеју о злочиначком подухвату глобалиста против нас суверениста.

Него ако примим руску вакцину, можда нећу добити тај нано чип.

Боље грип, него чип !!!

Мада да смо поштени, а не овако лицемерни, требало би протерати руског амбасадора и прекинути све односе са Русијом.

Ne može da te izda neko kao Putin ili Tramp, kao ni mene, mi njima ništa ne značimo. Njima zapravo niko ništa ne znači, da nije tako ne bi bili tu gde jesu. To su ljudi koji žrtvuju narode i vojnike za neke svoje ciljeve, da sutra budu pobednici i zapamćeni u istorijskim čitankama. Koliko je ljudi u Drugom svetskom izginulo za Hitlera i Staljina, dva psihopatska manijaka. I šta sa tim, ništa. Kad je narod ufuran u neko sranje on gine za te vodje, i ovu Koronu je neko od njih proizveo, sad će da proizvedu vakcine, i opet do sledećeg sranja. Sad će farmaceutska industracija da se dodatno natovi parama.

Ja nisam anti-vakser ali tako je. Inače anti-vakserski pokret je minoran i uglavnom se vrti oko interneta i društvenih mreža, eventualno neka emisija na jutjubu, ali kao takav nema neki značaj. Da je bilo ko od njih značajan odavno bi bili likvidirani. Teorije zavere zato i postoje, pusti se gram istine i tona laži, upakuje i tako se ono što je stvarno opasno negira i skriva iza kojekakvih šarlatana. Za to i služe teoretičari zavera, da narod sve to ne shvati ozbiljno.

Ja сам мислио да ће само западу испрати мозак и да ће Русија остати ван тог ваксерског клана. Они ми озбиљно кваре идеју о злочиначком подухвату глобалиста против нас суверениста.

Него ако примим руску вакцину, можда нећу добити тај нано чип.

Боље грип, него чип !!!

Мада да смо поштени, а не овако лицемерни, требало би протерати руског амбасадора и прекинути све односе са Русијом.

Ja bez čipa neću da razgovaram! :lol:
Taman lepo superbrzi 5G net za dž, to dobijaju svi sa čipovuma, pa ti vidi. :lol:

Сви смо знали све о пандемији и онога што стоји иза ње, јер о томе се писало годинама пре него што је проглашена ове године, ипак нико није веровао да ће Русија спроводити ковид мере и да ће на крају прва направити вакцину.
Да ли је Русија заправо носилац идеје Новог светског поретка и глобализма, јер управо на овом примеру смо видели да се они не разликују од запада ? Да ли је цео тај сукоб са западом лажан, све те санкције и сукоби ?
Ваљда је логично да ако је нека земља суверенистичка, да мора од почетка да третира ковид као обичан вирус, да и не помисли на било какве мере и забране, да забрани ношење маски, које су штетније од вируса, да све функционише као да вирус не постоји.
Додуше, не знам како би требало организовати здравствени систем, ако притисак болесних буде превелик, што од вируса, што од других болести, али то ме и не занима, јер важнија је моја идеологија.

Али што је најгоре, издао нас је и Трамп, и Орбан, и Ле Пенова, сви ... остали смо сами.
Једина држава која иначе пре пандемије није била ни с од суверенитичке, већ је била класични пример глобалистичке државе, то је Шведска, која ме је обрадовала, јер није спроводила никакве мере, али и они су нас издали и вратили се овом табору глобалиста.

Да ли би требало да организујемо протесте против Русије и осталих држава које су нам служили као пример и да прекинемо односе са целимо светом, јер ја мислим да смо ми у праву и да би требало да се самоизолујемо од глобалиста, ваксера и маскера.
Дуленце шта трипујеш? Никада Путин није ни био један од вас да би могао да вас "изда".

brasno.jpg

1. koji to ''mi''?

2. suverenizam ne postoji nigde, sem u glavama kradulovica i njegove djb-sekte

i ovu Koronu je neko od njih proizveo, sad će da proizvedu vakcine, i opet do sledećeg sranja. Sad će farmaceutska industracija da se dodatno natovi parama.
Да, али профит који узима и који ће узети фармацеутска индустрија је миноран у поређењу са комплетним профитом који је изгубљен у току ове пандемије на нивоу целе планете.
Дакле милиони капиталиста су пукли, да би само једни капиталисти профитирали.

... већ је била класични пример глобалистичке државе, то је Шведска, која ме је обрадовала, јер није спроводила никакве мере, али и они су нас издали и вратили се овом табору глобалиста.
Шведска није никога издала, пробали су са прокужавањем и имунитетом крда, није успело, и напустили су тај концепт.Шведска има дугу традицију еугенике, примењивали су то и пре и после нациста(све до 1975 године) , стерилисали су ментално хендикепиране и тешко оболеле.Када се десио ковид, Шведска је реаговала у складу са својом еугеничком традицијом.

Када се појавила пандемија, први рефлекс капиталистичког друштва је био да се пусти да се зараза шири, да преживе само најздравији, најјачи и најотпорнији, а да се својој судбини препусте они који су иначе терет друштву-стари, болесни итд.Но, развој пандемије је показао да тај концепт нема ефекта, да оболевају и млади и здрави, да се број оболелих није смањио итд.

Poslednja izmena:
А што се Радуле не бави послом стечајног управника, Ного приправничким стажом у некој адвокатској канцеларији, др Јована психијатријом?Што нам се пењу на главу са тим квазисуверенизмом и теоријама завере?

А што се Радуле не бави послом стечајног управника, Ного приправничким стажом у некој адвокатској канцеларији, др Јована психијатријом?Што нам се пењу на главу са тим квазисуверенизмом и теоријама завере?

Prosta stvar - hoce da privuku odredjeni broj glasova i da se uvale u skupstinu , sigurna plata i jeftina hrana u skupstinskoj kantini, privilegije i taj rad. ;)
Ionako je cenzus smanjen na 3%...

Države su zainteresovane za vakcine jer nijedan zdravstveni sistem i nijedna privreda ne mogu sebi da dozvole još ovakvih godina a kamoli da broj zaraženih i teško obolelih bude duplo ili troduplo veći.

Teoretičari zavere, isto kao i glasači-apstinenti, imaju čudnu osobinu da im je prag očekivanja vrlo visok i onda kad onaj od koga nešto očekuju ne uspe da preskoči taj prag, oni odmah sumnjaju na izdaju.

Back