Da li je paradajz turizam zaista odmor?

Ето сад!

Ја управо навела цене по којима сам плаћала најам студија у сред јула у претходне три године.... Рекох - 15 евра за ноћ по особи ове године у Калитеи (која није, попут Паралије или Ставроса, јефтино летовалиште за српске народне масе), и то са прелепим базеном у дворишту...
И уопште не знам ко ти је рекао да мораш да узимаш пиће на свака 2-3 сата и зашто би уопште морао да узимаш лежљаку и сунцобран? :confused: У Грчкој бар можеш да рашириш свој сунцобран где год хоћеш....(у Црној Гори не можеш)....
И иначе немам обичај да се купам стално на истом месту, тако да ми хотлеска плажа не игра... замисли - одеш на Тасос и купаш се све време само испред свог хотела јер ту не мораш да плаћаш лежаљке и сунцобран...:roll:...и не видиш ништа од свих оних дивних плажа...:confused:

Slazem se, u punoj sezoni u Grckoj dobar apartman za 15 evra noc po osobi...i nije istina da se lezaljke naplacuju svaka 2-3 sata.....to je mozda bio pojedinacni slucaj i jedini za koji sam ja cula svih ovih godina

Slazem se, u punoj sezoni u Grckoj dobar apartman za 15 evra noc po osobi...i nije istina da se lezaljke naplacuju svaka 2-3 sata.....to je mozda bio pojedinacni slucaj i jedini za koji sam ja cula svih ovih godina

Eto, ja sam bila BAS na takvoj plazi. I to nije bio pojedinacan slucaj. Na drugoj plazi cak u meniju pise da je pice obavezno na 2 sata i to minimum od 2.5 €. Ni ja to nisam dozivela ranije, mozda je razlog sto sam ovaj put bila u avgustu, kad Grci imaju kolektivni odmor, bila je strasna guzva.
Ne znam sta je za tebe dobar apartman, ja sam prosle godine imala odlican smestaj (sa bazenom), ali ove neki sobicak u kom se nisi mogao okrenuti, strpali su 3 kreveta. A, cak ni nije neko bas fensi mesto, nego Leptokarija.

Prilozi

• Pefkohori 2009 001.jpg
    Pefkohori 2009 001.jpg
    59 KB · Pregleda: 23
  • Pefkohori 2009 011.jpg
    Pefkohori 2009 011.jpg
    58,5 KB · Pregleda: 24
  • Pefkohori 2009 012.jpg
    Pefkohori 2009 012.jpg
    63 KB · Pregleda: 23
  • Pefkohori 2009 010.jpg
    Pefkohori 2009 010.jpg
    50,7 KB · Pregleda: 23
Плаћа нам синдикат Крстарице...мало на опоравак, због стреса на радном месту.;)

ma naravno...ko je lud da pomisli da vam agencije plaćaju letovanje zarad poslušnog moderisanja kad su mito, korupcija i sukob interesa ovde nepoznate pojave
...................
...................
...................
:rotf::rotf::rotf:

Eto, ja sam bila BAS na takvoj plazi. I to nije bio pojedinacan slucaj. Na drugoj plazi cak u meniju pise da je pice obavezno na 2 sata i to minimum od 2.5 €. Ni ja to nisam dozivela ranije, mozda je razlog sto sam ovaj put bila u avgustu, kad Grci imaju kolektivni odmor, bila je strasna guzva.
Ne znam sta je za tebe dobar apartman, ja sam prosle godine imala odlican smestaj (sa bazenom), ali ove neki sobicak u kom se nisi mogao okrenuti, strpali su 3 kreveta. A, cak ni nije neko bas fensi mesto, nego Leptokarija.

Za mene je Olimpija u kojoj si bila prosle godine dobar smestaj o tome ja govorim....

Dje zelis? Kada zelis? Kada imas sledeci odmor da znam sta da trazim...gore sam postavila 399evra avion + hotel + buffet dorucak i vecera na Kritu u sred sezone, hotel blizu plaze od 12km, mletacki grad oko tebe...lepo, ja bila

Mogu da ti ponudim Italiju, Spaniju, Bugarsku, Grcku...mogu i city break po Evropi...ja nikada mnogo ne placam putovanja bre...evo sada imas avionske karte za Brisel, Holandiju, Milano, Firencu, Rim, Veneciju po ceni od 20 - 40 evra sa svim taksama...jel da trazim stvarno?

Ma nije to fensi. Zna se sta je fensi....all inclusiv za pocetak.....hotel 5 zvezdica...plus da mesto bude IN .....sa dosta prodavnica za shoping,klubova za provod itd. :D

Pa sta bi ti za 300 evra :D Za fensi letovanje moras da odvojis minimum tvoju godisnju platu

Jesi ti pijan? :eek: Gde sam ja to pominjala fensi letovanje za 300 €? Samo sam rekla da sam, ove godine, letovala u Leptokariji i na plazama morala da placam pice na svaka 2-3 sata zbog lezaljki i suncobrana, zbog cega su se svi iznenadili. A onda sam dodala da mesto i nije bas fensi. Ajde, leba ti, otrezni se i prelistaj malo. :rtfm:

Jesi ti pijan? :eek: Gde sam ja to pominjala fensi letovanje za 300 €? Samo sam rekla da sam, ove godine, letovala u Leptokariji i na plazama morala da placam pice na svaka 2-3 sata zbog lezaljki i suncobrana, zbog cega su se svi iznenadili. A onda sam dodala da mesto i nije bas fensi. Ajde, leba ti, otrezni se i prelistaj malo. :rtfm:

Prase se samo sali sa tobom, a za Leptokariju ove godine me nisi pitala ja bih ti rekla sta je to.......selo veselo....

Back