sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Isla moja komsinica do wca u kaficu i ja joj dobacim da li treba da ti pridrzim pitona. Jel to nekulturno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prava gecka skola.Isla moja komsinica do wca u kaficu i ja joj dobacim da li treba da ti pridrzim pitona. Jel to nekulturno?
A sta ako komsinica dovede brata ili vec nekog, sta ces ti drzati?Isla moja komsinica do wca u kaficu i ja joj dobacim da li treba da ti pridrzim pitona. Jel to nekulturno?
Bratovog pitonaA sta ako komsinica dovede brata ili vec nekog, sta ces ti drzati?
Jel to komsinica sa Tajlanda?Isla moja komsinica do wca u kaficu i ja joj dobacim da li treba da ti pridrzim pitona. Jel to nekulturno?
Iebač rumene kadulje.A šta je piton, sinnke?![]()
She is not she, што би рекао Халфдан црни.Pa ako si sa njom u tom fazonu,onda nije nekulturno.
Sto je prijateljstvo "jace" i podhebavanje je bolje.
Jesi zakazao kod psihologa?Isla moja komsinica do wca u kaficu i ja joj dobacim da li treba da ti pridrzim pitona. Jel to nekulturno?
ye.bo ti taku komsinicu koja ima pitona.Isla moja komsinica do wca u kaficu i ja joj dobacim da li treba da ti pridrzim pitona. Jel to nekulturno?
Ma folira, ne bi valjda bio toliki debil ?Jeste, nekulturno, primitivno, kafandžijski fazon... eto, iskreno