Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.791
Sta je sledeca tema?Dobio sam odgovore koje sam hteo za mene je tema zavrsena... o tome kako sam uspeo neki drugi put
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je sledeca tema?Dobio sam odgovore koje sam hteo za mene je tema zavrsena... o tome kako sam uspeo neki drugi put
Eto... opet kažem ljubav,a mislim na s. xDa. To bih mu i ja rekla.Lažem ustvari, ali kako god...neka bude sve za ljubav.
Nisi ti taaako star, da bi to bilo nemoguće...pa , Cakana...zar da se zagledam u sedamdesetasicu...
Ne moze se misliti na seks ovako rano, posle12:00 je vec ok da se na to misli, do 12:00 ipak ljubav.
Da... čovek u najboljim godinama.Nisi ti taaako star, da bi to bilo nemoguće![]()
Tu negde 45-50.Muškarac se tek od 45 godine moze smatrati merodavnim partnerom i to ako je imao bogato životno iskustvo
Siguran, stabilan, bez predrasuda, zna da cjeni karakter i poštuje slobodu svoju i tudju...
Šta znam... vremenom kako stariš,totalno više izgubiš kompas.Ja mislim da nema pravila.Ma kad je on mator bre, od koje godine se svrstava u matorce?
Šta znam... vremenom kako stariš,totalno više izgubiš kompas.
Sve valjda u životu ima svoje.Kapiram sta hoces da kazes.
Imao sam i 20, 25, 30 god i nikad nisam bio snazniji, psihicki stabilniji nego sada a ni lepsi sto jest, jest. Tako da te price su trla baba lan da joj prodje dan i verovatno iza njih leze kompleksi.
To čovjek određuje u odnosu na svoju starosnu dob, ako je tebi 20 normalno je da muškarac od 55 mator.Ma kad je on mator bre, od koje godine se svrstava u matorce?
Znaci klinac od pet godina kaze onom od jedanaest: -U ala si mator!?To čovjek određuje u odnosu na svoju starosnu dob, ako je tebi 20 normalno je da muškarac od 55 mator.
Slazem se. Ali ni onom od 20 ne moze biti mator neko od 35-40.To čovjek određuje u odnosu na svoju starosnu dob, ako je tebi 20 normalno je da muškarac od 55 mator.
Jesi bio ti u društvu djecurlije u skorije vrjeme ?Znaci klinac od pet godina kaze onom od jedanaest: -U ala si mator!?
Većina 20 godinjaka i ne vidi nekog od 35-40 matorim već zrelim.Slazem se. Ali ni onom od 20 ne moze biti mator neko od 35-40.
Izmisljas.Jesi bio ti u društvu djecurlije u skorije vrjeme ?
Upravo tako se i ponašaju![]()
potpisivamMuškarac se tek od 45 godine moze smatrati merodavnim partnerom i to ako je imao bogato životno iskustvo
Siguran, stabilan, bez predrasuda, zna da cjeni karakter i poštuje slobodu svoju i tudju...
potpisivam![]()
inace ima se probudis upisana![]()