Da li je ova veza normalna?

Gajba-piva22

Početnik
Poruka
16
Pozdrav,
Dakle imam 26 godina i od pre mesec dana sam u vezi tj. Spavam sa zenom koja ima 46
Godina medjutim toliko je lepa za svoje godine da mi se jako dopada. Izuzetno je razumna zena i jako se dobro slazemo. Seks nam je odlican jedino sto niko ne zna za nas tj. nikome nismo rekli za nas jer se plasimo reakcije ljudi. Slucajno smo se upoznali kada sam nesto popravljao kod nje kuci, to mi je najrizicniji potez bio ikada, isao sam na sve ili nista i sada smo zajedno ekstra je. Mesjutim ja se ne bih krio ali ona se jako plasi osude okolnih mestana i zato se krijemo. Sta vi mislite o tome da li treba da nasa veza bude u tajnosti ili da je objavimo. Gledajuci kroz istoriju nema meni ovde niceg neprirodnog.

Pozdrav,
Dakle imam 26 godina i od pre mesec dana sam u vezi tj. Spavam sa zenom koja ima 46
Godina medjutim toliko je lepa za svoje godine da mi se jako dopada. Izuzetno je razumna zena i jako se dobro slazemo. Seks nam je odlican jedino sto niko ne zna za nas tj. nikome nismo rekli za nas jer se plasimo reakcije ljudi. Slucajno smo se upoznali kada sam nesto popravljao kod nje kuci, to mi je najrizicniji potez bio ikada, isao sam na sve ili nista i sada smo zajedno ekstra je. Mesjutim ja se ne bih krio ali ona se jako plasi osude okolnih mestana i zato se krijemo. Sta vi mislite o tome da li treba da nasa veza bude u tajnosti ili da je objavimo. Gledajuci kroz istoriju nema meni ovde niceg neprirodnog.

Tucajte se dok vam je lepo, sto se tice ozbiljne veze to zaboravi, prevelika razlika u godinama.

20 godina je velika razlika, ali sve je do vas, tj do nje. Ljubav nema granice ako se iskreno volite i ako ste sigurni u vašu vezu.. samo da to ipak nije neka prolazna avantura ili možda ne, vrijeme će pokazati. To što se boji osude okoline, mnogo toga govori o njoj.. da je neka, zabole je. Kako god, ako ste srećni zajedno i ako nemate nekih ppredrasuda o razlici u godinama, šta vam više treba.

Pozdrav,

Што да није нормална?

Шта фали?

Секс к'о секс.

Још она хоће да се кријете, значи да си тотално слободан ван акције са њом. Одлична ситуација за тебе.

20191004_233234.gif

Meni samo fali sto bih ja da nekada izadjemo u neki kafic da nekada prosetamo. Ali ona ne zeli da je neko vidi kako ide sa toliko mladjim od sebe. Iz moje perspektive ne vidim problem sto se mene tice neka pricaju sta hoce.
A ne mozes sutit i j.ebavat kad ti je bog dao, vec moras komplikovati? Zene inace komplikuju jednostavne stvari a evo kako vidim poceli i muskarci.

Back