- Poruka
- 70.204
Koji ti je ovaj? Dosho izdominirone diraj mi napokona
vidiš kako je sav kinki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ti je ovaj? Dosho izdominirone diraj mi napokona
vidiš kako je sav kinki
Bukvalno dominiraš, ali neki ne shvatajuKoji ti je ovaj? Dosho izdominiro
ma uopste mi to nije cilj i ti to znas, sami se namestaju jbg...Bukvalno dominiraš, ali neki ne shvataju
misle da si ovo ono, a nemaju pojima...
ma znam... zezajmo se udvojema uopste mi to nije cilj i ti to znas, sami se namestaju jbg...
Nisam video tvoj pecat i sud na temu?ma znam... zezajmo se udvoje![]()
Rekoh iznad, kome je nešto baš važno treba na početku da pita.Nisam video tvoj pecat i sud na temu?
Ma ok, ali nije li to poprilicno naivan pristup.Rekoh iznad, kome je nešto baš važno treba na početku da pita.
Ukoliko jedna osoba voli eksperimente u seksu, voli da bude interesantno, voli recimo anal, pushenje šta god, a sa osobom je koja nema osećaj za to onda će da uvene. To je isto ili slično kao razlike u nečemu drugom recimo on voli žurke, ona nikako, ili ona je romantičar on mrzi romantiku i slično. Ljudi koji na sex gledaju uzdržano i sa puno ograničenja nije da bi se slagali dobro sa nekim kome je važno da se bude lud u seksu, ili barem luckast.
e pa to sad mora da se prepoznaMa ok, ali nije li to poprilicno naivan pristup.
Upoznavanje nije popunjavanje formulara. Mnogi slazu da vole i to i to da bi samo ulovili neki odnos, vezu, paznju, boga pitaj sta.
Ovaj...iznenadila bi se da ih ima. I te kako.e pa to sad mora da se prepozna
ako je neko slobodan i kul, kul je u svim oblastima
ne verujem da ima generalno otvorenih ljudi koji će onda biti zatvoreni samo u jednom aspektu
ali taj talenat mora da se isproba
)mmm kako se lepo izražavam i kako sam pametna, prosto se divim sebi, imaš jok neko pitanje za mene?![]()
Moze i tako ali može i da se preobraćaju odnosno menjaju. Jedno drugo da utiču, savetuju, navode...Rekoh iznad, kome je nešto baš važno treba na početku da pita.
Ukoliko jedna osoba voli eksperimente u seksu, voli da bude interesantno, voli recimo anal, pushenje šta god, a sa osobom je koja nema osećaj za to onda će da uvene. To je isto ili slično kao razlike u nečemu drugom recimo on voli žurke, ona nikako, ili ona je romantičar on mrzi romantiku i slično. Ljudi koji na sex gledaju uzdržano i sa puno ograničenja nije da bi se slagali dobro sa nekim kome je važno da se bude lud u seksu, ili barem luckast.