Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.613
Nema sanse bre da trpim zvocanje pecina je kevakazi joj da je pecinska zena i da stavi kafu , dolazi pecinac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema sanse bre da trpim zvocanje pecina je kevakazi joj da je pecinska zena i da stavi kafu , dolazi pecinac
VažiPardon mozes i do maxija da vezbas na nekoj nemocnoj baki sto bi preko reda
Ako ne odgovoriš makar istom ili većom uvredom i eventualno pesnicama mogu te zapišavati non-stop i onda će dolaziti novi da te zapišavaju sa svih strana...Pitanje je kratko i jasno. Ja mislim da nije, maltene nikada.
А шта ако немате где да одете или немате где да бежите?Psovke pokazuju nemoć sagovornika da pronađe odgovarajući odgovor, kojim želi da povredi sagovornika. Tako i treba shvatiti a samim tim ne uzvratiti ni na koji način. Često je to najbolji način završiti prepirku, jer time izbijate jedino oružje kojim sagovornik pokušava da vas uvredi. Ja obično kažem, važi, ti si pobednik, onako, sarkastično, okrenem se i odem![]()
Realno je, na žalost, ako ti stokilaš pukne šamarčinu.Nije realno da te neko udari i da se okrenes odes kao da nista nije bilo
Znaci moze da te napadne fizicki pa kaze da tako trebas da odgovorisNije opravdano. Ako napadnem verbalno, verbalno i vrati.
Zavisi dal je 100 kila mišića, ili salaRealno je, na žalost, ako ti stokilaš pukne šamarčinu.
Jedino ako mi se, slučajno, nije zatekao pajser u rancu.
Dobro kažeš...sa salom bih se izborila.Zavisi dal je 100 kila mišića, ili sala![]()
E bre Djordje sto izvrces? verbalno napadnem verbalno mi vrati.Znaci moze da te napadne fizicki pa kaze da tako trebas da odgovoris
A zasto bi ti stokilas lupio samarcinu?Realno je, na žalost, ako ti stokilaš pukne šamarčinu.
Jedino ako mi se, slučajno, nije zatekao pajser u rancu.
Pa...recimo...A zasto bi ti stokilas lupio samarcinu?
Ako mu kazes da je debo?
Ili si mu ustala u busu.Ili mu nisam ustala u busu.
Eto vidiš, kad nemaju razloga, iznedre ga.Ili si mu ustala u busu.
Jednom koleginica u busu ustala nekom starijem čoveku, malo pogrbljan, skroz sed. Ali, u stvari, kad se bolje pogleda, on nije bio toliko mator koliko je delovao kad se gleda samo njegova figura i seda kosa.
I on se tako naljutio, mislim da je poželeo da je tresne.
Pa odgovori na pitanje, ako sebi das pravo da nekog napadnes verbalno,zasto neko ne moze da da sebi pravo da napada fizicki?E bre Djordje sto izvrces? verbalno napadnem verbalno mi vrati.