Redmond
Elita
- Poruka
- 17.016
Pitanje je kratko i jasno. Ja mislim da nije, maltene nikada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba biti jak u tom momentu , ne može svako da pređe preko toga.Ako ćemo po zakonu nije. Ni po religiji. Ali da mi neko opsuje mrtvog oca... Ili kad vrijeđa djecu...
znači li ovo da nekad jeste?maltene
Ne može. A vjerovatno i ne treba. To što će mi neko reći glup si, lud si i slično me i ne pogađa puno. Ali preko nekih stvari je teško preći.Treba biti jak u tom momentu , ne može svako da pređe preko toga.
šta znam, možda u situaciji gde te neko hronično, u više navrata kljuca u mozak i kontinuirano psihloški muči... u 99% slučajeva nijeznači li ovo da nekad jeste?
Imaš jezik, odgovori istom meromNe može. A vjerovatno i ne treba. To što će mi neko reći glup si, lud si i slično me i ne pogađa puno. Ali preko nekih stvari je teško preći.
Oh on i odgovoriImaš jezik, odgovori istom merom
Ja imam suprotno iskustvo.Dok nisam došla na ovaj forum nisam ni znala šta je uvreda
Nisam bila nikada toliko bijesna ni ljuta da poželim biti nasilna, doduše nisam ni neka "sila" tako da bih se vjerovatno kulturno povukla (čitaj uplašeno povukla).
Ja nikada ne vrijeđam porodicu. Niti bi sebi dozvolio da opsujem mrtvog čovjeka. To mi je baš...Imaš jezik, odgovori istom merom
da al taj 1% ebešta znam, možda u situaciji gde te neko hronično, u više navrata kljuca u mozak i kontinuirano psihloški muči... u 99% slučajeva nije
Pa i nasilje je baš... Realno svakome neka uvreda može da bude razlog za nasiljeJa nikada ne vrijeđam porodicu. Niti bi sebi dozvolio da opsujem mrtvog čovjeka. To mi je baš...
pa da, opasnost postoji da svako sebe i svoju situaciju ugura u taj 1%, obično: jedi gowna, tata ti je kreten, majmune, postaje opravdani razlog za tučuda al taj 1% ebe![]()
Imam utisak da je ovo više rezervisano za muškace, ja ne poznajem ni jednu ženu da je upotrebila fizičko nasilje u takvim slučajevima...
Дефиниши "насиље"...Pitanje je kratko i jasno. Ja mislim da nije, maltene nikada.
zna se šta je nasilje kad se upotrebi bez ikakvog dodatnog opisa... fizičko nasiljeДефиниши "насиље"...
Наиље може бити спроведено на различите начине... и вређање је један вид насиља над другим...
Ok, ima ih, ali ja nisam prisustvovala nijednom.Mislim, nije smešno, al mi opet smešno
Физичко насиље је само један од видова насиља које једно лице може да спроведе над неком другом особом... Најчешћи облици насиља су ипак разни облици психичког насиља које се спроводи свуда око нас од породице до пословног окружења...zna se šta je nasilje kad se upotrebi bez ikakvog dodatnog opisa... fizičko nasilje