da li je nudizam uvod u egzibicionizam

anakin:
mene nudisticke plaze podsecaju na konc-logore...svi smo goli, isti, nema intimnosti i privatnosti...
meni se to licno ne svidja...kao sto ne volim da mi neko gura nos u privatan zivot, ne bih ni volela da se setam okolo gologuza....meni je to isto i nema veze sa "povratkom prirodi".
i ako je vracanje prirodi u pitanju...sto se depilirate pred odlazak na nudisticku plazu? tako da tu sigurno vecim delom ima egzibicionizma...

i Rima, nema niceg loseg u stidu...tvoje pravo je da odredjujes koliko ces da dopustis da te ljudi vide...u svakom smislu...

odlazenje sa decom na nudisticku plazu....pa....da mi neko mase kitom ispred malog deteta...ne hvala...jeste kita sasvim prirodna stvar ali ispred detetove face tesko da je normalno...
:P 8) /me se slaze u potpunosti... :wink:

Cini mi se ovo je sada bas aktuelno.Ide leto, sunce, more, reka...
Naravno da se pogledaju atributi, rekla bih da je to i normalno, kao svuda, ali....mozda je to ovde, na nudistickoj plazi neobaveznije i kada se covek prepusti onom zaista lepom sto pruza ovakav nacin ponasanja ili zivljenja, rekla bih da je manje opterecujuce nego drugde.

Back