Ne nazivam ja svoje saplemenike stoko, lijepo sam naglasio "stoku poturičku ka što si ti" i istakao da cijenim i poštujem normalne muslimane, kakvi su većinski crnogorski muslimani, jedan fini i pošteni svijet. Koliko poštujem i cijenim ljude muslimanske vjeroispovijesti u Crnoj Gori govori i moje poznavanje njihovih običaja, kao i forumaš iz srbijanskog dijela Sandžaka koji je rekao da zbog ljudi kao što sam ja Crnogorci nemaju nikakvih problema sa muslimanima u svojoj državi.
Uopšte se ne dičim pravoslavnim fundamentalistom Danilom, jer sam prije svega agnostik tako da me sa pravoslavnim fundamentalizmom ni u kojem slučaju ne možeš povezati, a Danila poštujem kao jednog od vladara Crne Gore. Nedužne muslimane? Ne bih ja rekao da su oni bili nedužni, vodile su se stalno krvave bitke između Crnogoraca i muslimana, nije tu bilo nedužnih.
Kakve zločine da prizna? Alo, momak, čoeče, šta li si već, to se desilo prije ne znam koliko godina, sto i kusur ako ne i dvjesta... Šta, da ne biste i da vam platimo odštetu? A to što su Turci pokorili Crnu Goru, ne kritikuješ te zločine, ne tražiš priznavanje tih zločina? I nazivaš ođe nekoga konvertitom, a ti si sam konvertit. Nego znaš šta, da se ne bi gonio na jedno mjesto odakle si sigurno došao... goni se po sred Istanbula ako ti ne valja ođe!