Da li je neprodužavanje ugovora s Pošta NET novi nivo kampanje protiv N1?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
79.495
n1.jpg

Program televizije N1, kao i ostalih kanala United Media, među kojima su i Sport klub, Cinemania i dečije televizije Pikaboo i Vavoom od nedelje, 1. decembra, više nije vidljiv korisnicima Pošta NET, jer taj operater nije produžio višegodišnji ugovor o distubuciji kanala United Media.

Na taj način oko 90.000 domaćinstava više neće biti u mogućnosti da najvažnije vesti u zemlji prati i na televiziji N1.
N1 izražava razočarenje ovakvim potezom kojim je ogromnom broju građana i naših gledalaca uskraćen signal jedne objektivne i profesionalne televizije. Imajući u vidu da ovaj potez nije praćen bilo kakvim obrazloženjem, kao i približavanje predstojećih izbora, čini se gotovo nesumnjivim da je iza njega namera da se televizija N1 učini što manje vidljivom zbog svog kritičkog izveštavanja i nezavisnosti u uređivačkoj politici.

"N1 postavlja pitanje: da li je ovo nastavak i novi nivo kampanje koja se sve intenzivnije vodi protiv naše televizije. Pre više meseci upozorili smo na ovakvu mogućnost. Da li će primer Pošta NET sada slediti svi kablovski operateri koji su u državnom vlasništvu ili su bliski državi, po cenu da gube sopstvene korisnike", navodi se u saopštenju N1.

N1 posluje u okviru United Media.

http://rs.n1info.com/Vesti/a548800/...osta-NET-om-novi-nivo-kampanje-protiv-N1.html

Ja ne znam stvarno šta je to da Telekom Srbija ni u jednom svom paketu ne nudi kanale tipa N1, Nova S...

Dok Pinkovih kanala ima minimum 5.
Kanala koji veze sa vezom nemaju ima... Samo nema onih koje bi po svemu tu trebale da budu, takođe.

Sad će po ceo dan da slušamo kako je Vučić sevao u Briselu, grmeo po Senatu, odbrusio Angeli...
Onako na majke mi, bez video dokaza...

A onda posle svih tih grdnji zapadu da kaže da je sve potpisao i da je sve u najboljem redu, ko ide na posao nek ide, ko ne ide na posao nek ga nadje...

Režim hoće da zataška istinu o Maglatrend univerzitetu,Mići prevari i Dr.Neši policajcu što je postao doktor u Sava centru.
Samo ćorava su im to posla jer i onako sve emisije i vesti sa N1 završe na YT,dakle sprečiće da mnogi direktno vide neku vest ali videće je malo kasnije na internetu.Jadan li je režim Kim Jong Vu-a

Poslednja izmena:
Buni te što VuqIer guši slobode
On ima mngo perfidniju taktiku...
Dozvoli pojedine slobode, pa čim ih narod iskoristi - on to što je narod kušao zalogaj te kontrolisane slobode toliko izvrgne ruglu, da se pojedincu sama sloboda i ogadi.

A jednog naroda i njegove suštine, njegove biti, bez slobode nema.

Mene više brine to što će posle Vučića doći neki drugi koji će sprovoditi istu politiku, samo na drugi način.

Ja ne znam stvarno šta je to da Telekom Srbija ni u jednom svom paketu ne nudi kanale tipa N1, Nova S...

Dok Pinkovih kanala ima minimum 5.
Kanala koji veze sa vezom nemaju ima... Samo nema onih koje bi po svemu tu trebale da budu, takođe.
Nova S je ekskluzivni SBB kanal i Telekom ga neće imati u ponudi jer im je SBB konkurencija. Kao što i SBB neće imati Arene ili onaj Telekomov kanal (valjda se zove) superstar ili tako nekako (eto ja sam SBB korisnik i nemam Arenu, pa sam uzeo Mts GO)

СББ има и своју мрежу, али су сами криви.

Ја сам њихов корисник и плаћам 3800, а исти пакет, са оптиком до стана, другог оператера, кошта 2400.

То ме је много наљутило, ништа нису радили на побољшању технике, а имају високе цене.

И сада овај оператер нуди уговор на 2 год, где онима који пређу са СББ-а дају попуст да прву годину плаћају само 1 дин., а касније 2400 без фиксне телефоније. Многи су тако престали да буду корисници СББ-а, нарочито они којима је до истека уговора, са СББ-ом, остало мање од 1 год.

Размишљам да то и ја учиним.

Back