Da li je neko primetio..?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja poznajem dosta njih koji su 90 pa na gore i smatram da je glupo reci kako su ta godista ne znam ni ja kakva...Ima nas raznih i ima ih raznih>I ja kada sam imala 15 16 17 godina postojali su onakvi i ovakvi ali opet u drugacijem vremenu sam ja imala 17 god a drugacije je njima sada.Ne volim nikad da kazem ni da mislim kako su ova deca ne znam ni ja kakva.Postoje dobri i postoje probisveti.>.Sve je donekle stvar ukusa..Ako razumete sta hocu reci???!!!!

ostavi bajanje i vidovitost za sledecu epizodu seranovh i pogadjanje pitanja na testovima.... :lol:
______________________________________________________________________________________

on topic: samim tim sto se sve mjenja, moze se navesti bilo koji primjer, diskusija glupa
dovoljno je sjesti pored neke bake na stanici pa da se dobije citav roman stvari koje su se pogorsale

Napisite neko vase zapazanje, za koje mislite da niko sem vas nije primetio..?

Da li je neko primetio da su deca(ljudi) iz generacija od 81' do 90'
(da naglasim da je 90 pola pola, ni oni nisu svi najnormalniji...)
bili nekako normalniji, vaspitaniji, inteligentniji, neizvestaceni toliko..?

Ja sam primetio jos odavno...Od generacije '87 dolaze umno sve debilnije i debilnije,agresivnije,i seksualno revolucionarnije generacije...To da se promeni nazalost ne moze- jer je to evolucija...

ostavi bajanje i vidovitost za sledecu epizodu seranovh i pogadjanje pitanja na testovima.... :lol:
______________________________________________________________________________________

on topic: samim tim sto se sve mjenja, moze se navesti bilo koji primjer, diskusija glupa
dovoljno je sjesti pored neke bake na stanici pa da se dobije citav roman stvari koje su se pogorsale

Joj genijalko procitaj sve moje postove,
pa ces mozda skontati na kojim ja SVE temama postujem...
TJ skoro svim...:roll::roll::roll:
Serija ko serija, volim da je gledam...
I ta serija se ne bavi tematikom bajanja i vidovitosti,
vec humorom...:roll:

Napisite neko vase zapazanje, za koje mislite da niko sem vas nije primetio..?

Da li je neko primetio da su deca(ljudi) iz generacija od 81' do 90'
(da naglasim da je 90 pola pola, ni oni nisu svi najnormalniji...)
bili nekako normalniji, vaspitaniji, inteligentniji, neizvestaceni toliko..?

Iako pripadam toj generaciji moram reci da si upravu!!

Da li je neko primetio da golubovi nisu sto su nekad bili..?
Pre kad sam bila mala i bilo mi zanimljivo da ih vijam oni su normalno bezali od mene...
A sada, ljudi moji, tri puta sutnes to ljigavo stvorenje i ono nastavlja da kljuca oko tebe...
Gleda te svojim zlobnim okicama i izaziva, da se najezis...

Zivotinje izgleda sve razumeju...
Da se nisu malo pro$$rcili otkada je pocela frka oko pticjeg gripa..?

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::super:

ja sam primjetila da su stvari lagano (barem kod nas) pocele da se mjenjaju...
prije se folk slusao po kaficima,radi drustva,fore, popularnosti, uklapanja...a kuci, za svoju dusu sta ko voli....a sad su ljudi poceli da doma (al ono da niko ne vidi i da niko ne zna) slusaju cecu, brenu i ostale a u drustvu da se foliraju da su teski metalci, rokeri i sl.....

eo sta npr predstavlja nekog "metalca" u fazonu koji je gore naveden-zna pjesmu du hast!!!
"rocker"-paa...zna po koju pjesmu riblje corbe, obozava avril..i..i..pa zna mnoge nazive poznatih rock grupa...e,kad spomenete npr. pink floyd (to je nesto sto bi pa svi trebalo da su bar culi, pa makar i na radio!!) znaju da oni imaju neku mnogo dobru pjesmu koju su slusali negdje , al ne znaju bas kako ide..(the wall...)
"punker"- mada je njih laznih jos i najmanje, slusaju green day...i..i..i..i pa culi su za sex pistolse,al jos uvijek ne znaju ni jednu pjesmu...
i tako...al mene odusevljava kad vidim grupicu svi u crno, s lancima, starkama itd...a kad prodju pored lokala iz kojeg se cuje grand svi u glas...!!!jaooo....:shock:
...e, evo jos jedno zapazanje to je od 92.-pa nadalje...

aha jes vala jes...ova generacija 85-86 su najbolje...u bre pa ja sam 86....heheh aj em sou gud...huz d men, huz d men:lol: :D
kad neko krene da me smara i prosipa pamet jer misli da je najpametniji...a ne zna na koga se nameraciJo:mrgreen:...ja samo saspem jedan mali deo svoje mudrosti i baljezganja iz raznih stanja svesti u kojima sam biJo...i sto je najgore to sam zapisivao...evo jednog blazeg filozofiranja koje sam sasuo jedne noci :lol: :D
baj d vej...ovo sto sledi je zikica world wide wated trejd mark...sto znaci ko kopira ili koristi u neke druge svrhe da bog da ne mogao da popije ni kap alkohola ili bilo koje druge psihoaktivne supstance :lol::mrgreen: :D

paz sad ti ovo...

samo mi jos to fali....da postanem najobicniji mediokritet u moru zabokrecine koja gusi i zacepljuje sve pore bica osudjujuci te na predividiv, obican i nadasve isprazan zivot u okruzenju ostalih mediokriteta koji se svodi na osnovnne egzistencijalisticke potrebe koje se non stop trudis da zadovoljis ali ne moze jer kad god se dignes iz te ustajale barustne gde se sve oseca na smrad raspadnutih snova i nada ti isti mediokriteti te povuku nazad i ne dozvoljavaju da budes iznad svih njih kao svetionik u moru obavijeg maglom i koji ce pre zeleti da te vide kako padas i tones na samo dno bare kao najobicniji sljam i go*no jer u slucaju da uspes njihov smisao zivota je propao jer gubeci svoj smisao odavno oni preuzimaju smisao postojanja u toj bari i onda potpuno gube tlo pod nogama kad im podrijes njihovo pazljivo gradjeno i vajano casrtvo lazi i idile koje nigde nema osim u njihovim glavama postojanje laznog morala se onda rusi kao kula od karatajer je izgradjeno na slabim i laznim osnovama koje odisu idilom a kako je poznato da je svaka idila se rusi jer koliko god da je ona idealna ona ne moze da se ostvari zbog ljudi jer ljudi su sebicne perverzne stoke samo je pitanje koliko ko ispoljava tu perverziju jer njih nije briga za visi cilj nego samo za sebe i kakvu korist mogu da izvuku iz svega i oni koji uspeju da potisnu te svoje najnize nagone koji preovladavaju u glavama vecine i koji vladaju vecinom oni ce moci da izdrze napade mediokriteta koji ce na sve nacine pokusavati da od njih naprave nista drugo nego nove mediokritete i na tom putu ce kidisati k`o vukovi zimi kad osete krv od povredjene zivotinje ali ako se uspeju odbraniti od napada i kidisanja ugledace svetlo na kraju tunela podicice glavu i jurnuti ka izlazu gaziti po mediokritetima jer oni ne zasluzuju nista drugo pa cak ni cast da se o njima razmislja jer oni koji su svoj zivot odredili i odbacili sve svoje snove i nadanja i nece da plivaju nego samo da talasaju u bezoblicnoj masi i ne zasluzuju nista blje nego da se gazi po njima jer ako se ne radi tako oni ce te uhvatiti kad se najmanje nadas i povucete te dole ka njima i iz tog zagrljaja tesko se moze izvuci jer potezi ocajnika su najgori i u srednjem veku nije dzabe postojala izreka medju macevaocima i vitezovima: ne treba se bojati profesionalca i nekog ravnog sebi jer znas sta mogu da urade nego se treba plasiti ocajnika koji ce u tom svom ocaju uraditi nesto van pravila i van svakih moralnih nacela da bi se odrzali u zivotu jer onda proradi onaj najosnovniji instikt PREZIVETI ostati u zivotu i ziveti punim plucima i ne dozvoliti da te pobede i prestgnu oni gori od tebe jer upravo oni ne daju t da budes bolji jer oni to znaju i nece da dozvole da ih preteknes jer znaju da ces da ih zgazis posle kao buba-svabu zajedno sa njihovim laznim moralnim nacelima kojih se drze k`o slepac i na kraju kao kad slepac vodi slepca svi ce da upadnu u rupu bez dna...

e kad lepo neki klinac krene da se proserava ja ga zakopam i nahranim njegovim go*nima...sta reci osim...niko niko kao jaaaaaaaa :mrgreen::smajli koji se siri ko smrad oko stale:

A da li je neko primetio da su to pozere o cemu ti govoris nisu svi takvi...
To si ti videla neku grupu pa onda valjda tripujes da su svi takvi...

pA nisam ni ja rekla SVI..ipak vecina da!a to zakljucivanje na osnovu pojedinaca su predrsude....a ja sam ovdje pisala direktno o odredjenim ljudima...i ne samo o jednoj grupi...vjeruj mi mnoogo ih je vise....mnooooogooooo!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back