Royal
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
najveci sok je da je Robert T. i sam mason, i to vec n-ta generacija u u familiji.......to sto to iznosi javno i na takav nacin me je krajnje zbunilo, ali je odgovorilo na pitanje prfektnog prevoda bez i jedne stamparske, a kamo li gramaticke greske....wow kakav uticaj............
To je zato jer im je sada dozvoljeno da iznose takve stvari. Polako se priprema stanovnistvo za ono sto ce se dogoditi. Btw ako je tako familijarno u masonima, onda je verovatno i da ima genetske povezanosti sa nekom od plavokrvnih familija. Inace sto se tice masona, oni koji stignu do 33 stepena primaju instrukcije direktno od plavokrvnih i ,,druze se" sa njima. Npr. onaj Doleraj sto je prevodio Smaragdne ploce je i sam izjavio da je povezan sa belim bratstvom, a to je drugo ime za Illuminate. Namerno je izostavio neke delove i ostavio neprevedene jer se u njima govori kako prepoznati plavokrvne, kako se zastiti od demona itd. Eto zato ne treba da te cudi ni za Roberta jer sve je u rukama mocnika koji diktiraju kada, sta i u kojoj meri ce se stvari iznositi narodnim masama.