Da li je neko citao " TAJNA ZVEZDE SIRIJUS" ?

najveci sok je da je Robert T. i sam mason, i to vec n-ta generacija u u familiji.......to sto to iznosi javno i na takav nacin me je krajnje zbunilo, ali je odgovorilo na pitanje prfektnog prevoda bez i jedne stamparske, a kamo li gramaticke greske....wow kakav uticaj............

To je zato jer im je sada dozvoljeno da iznose takve stvari. Polako se priprema stanovnistvo za ono sto ce se dogoditi. Btw ako je tako familijarno u masonima, onda je verovatno i da ima genetske povezanosti sa nekom od plavokrvnih familija. Inace sto se tice masona, oni koji stignu do 33 stepena primaju instrukcije direktno od plavokrvnih i ,,druze se" sa njima. Npr. onaj Doleraj sto je prevodio Smaragdne ploce je i sam izjavio da je povezan sa belim bratstvom, a to je drugo ime za Illuminate. Namerno je izostavio neke delove i ostavio neprevedene jer se u njima govori kako prepoznati plavokrvne, kako se zastiti od demona itd. Eto zato ne treba da te cudi ni za Roberta jer sve je u rukama mocnika koji diktiraju kada, sta i u kojoj meri ce se stvari iznositi narodnim masama.

To je zato jer im je sada dozvoljeno da iznose takve stvari. Polako se priprema stanovnistvo za ono sto ce se dogoditi. Btw ako je tako familijarno u masonima, onda je verovatno i da ima genetske povezanosti sa nekom od plavokrvnih familija. Inace sto se tice masona, oni koji stignu do 33 stepena primaju instrukcije direktno od plavokrvnih i ,,druze se" sa njima. Npr. onaj Doleraj sto je prevodio Smaragdne ploce je i sam izjavio da je povezan sa belim bratstvom, a to je drugo ime za Illuminate. Namerno je izostavio neke delove i ostavio neprevedene jer se u njima govori kako prepoznati plavokrvne, kako se zastiti od demona itd. Eto zato ne treba da te cudi ni za Roberta jer sve je u rukama mocnika koji diktiraju kada, sta i u kojoj meri ce se stvari iznositi narodnim masama.

a sta bi trebalo da se dogodi? citala sam razne spekulacije...ali nisam sigurna u istinitost,,,jer zvuce manje verovatno od neke naucne fantastike.... sta si ti citao?

uf...pa gde pise da verujemo??? malo proucavamo obe strane medalje...ima dosta toga...vazno je zadrzati kriticki pogled na stvari.......inace to sve tebi zvuci tako jer si naucen da to mora biti tako...kao sto muslimani znaju samo za Alaha, Jevreji za Jehovu itd..itd...ako te neko vaspitava ceo zivot u duhu hriscanstva, retko ko ce dovoditi u pitanje dogmu , zar ne? ako to i ucinis bices odmah jeretik....ako u ovakvom "naucnom" vremenu kazes da verujes u vanzemaljce- odmah ce te proglasiti ludakom....a to sigurno ne zelis da budes....ukljucices samoodbranu u vidu predrasuda i eto...tako to ide

Vole lepu prirodu.. prirodu uopste.

Svabov ti mislis da bi njihova planeta bila sprzena, ali jok.. njihova planeta je oblozena nekim ledom. :D
I kao sto je receno, imaju najvisu tehnogoliju u galaxiji.. mogu da rade sta oce sa planetama i materijom.

M-1980
ako te neko vaspitava ceo zivot u duhu hriscanstva, retko ko ce dovoditi u pitanje dogmu, zar ne?

Jeste vecinom. Kod mene nije tako, trebao bih biti fanaticni Hriscanin, ali sam se dao do preispitivanja svega, i dosao
sam i do nekih ovih vanzemaljaca i slicno. :)

Royala nema neko vreme, mozda su ga opet oteli.. ;) steta, jadan momak, bori se duhovno, a oni ga maltretiraju.
Tako je to kad nece prestati jesti zivotinjsko meso, oni onda imaju razloga za to.

koliko sam upucena: SiriusA- zvezda, SiriusB- manja zvezda, SiriusC- beli patuljak(ugasena zvezda)...e , a tek neka planeta u orbiti oko nekog od Siriusa moze biti nastanjiva....ako je sve to navedeno, naravno, dobro protumaceno....

Da, samo to je pod velikim znakom pitanja s obzirom na kolicinu raznog zracenja koja bi dopirala na tu planetu od okolnih zvezda.

Ja sam cuo teoriju da su Busmani (ili tako neki Afrikanci) dosli sa Sirijusa, tj. sa neke planete, na kojoj su bas zbog toga ziveli pod zemljom. Zato su tako mali i crni.

Da, samo to je pod velikim znakom pitanja s obzirom na kolicinu raznog zracenja koja bi dopirala na tu planetu od okolnih zvezda.

Ja sam cuo teoriju da su Busmani (ili tako neki Afrikanci) dosli sa Sirijusa, tj. sa neke planete, na kojoj su bas zbog toga ziveli pod zemljom. Zato su tako mali i crni.

pomesao si...to su plemena u Maliju...zovu se Dogoni...imaju Ceremonije vezane za Sirijus...teorija nije da su oni dosli sa S. nego da je Tvorac(Nomo), njihov, sa S.-a...itd..itd..Da je radjanje nase planete, na neki(koji je tesko shvatiti is citanija:lol:, jer nisam sigurna koja je metafora za sta) nacin vezano za radjanje njihovog zvez. sistema....interesantno je da su oni jos 60ih godina imali(nasli francuski naucnici) prilicno precizne crteze solarnog sistema koji apsolutno nije vidljiv golim okom(postojanje S.b. dokazano 80ih..a S.c. tek 98god. neverovatno)..i citavu hiljadegodisnju religiju zasnovanu bas na povezanosti sa tim sistemom...itd..itd...

mislim da bi genetika pokazala da je jedno crnacko pleme sa neke druge planete...u najmanju ruku ne bi bili kompatibilni za razmnozavanje sa ostalim "rasama" na zemlji...pa mi to zvuci malo nemoguce..

E to, Dogoni :)
Sto se tice tih crteza i tako to..lik koji ih je "otrkio" je posle xx godina priznao da je podvalio celu pricu o Sirijusu i o svemu vezanom za to :)

Ali to nije lik vec dvoje francuskih naucnika Marsel Griol i Zermen Ditrlen, i ni on ni ona nisu ojavili demantij...jer je to samo prevod dogonskih predanja...dakle njihov naucni rad u tim plemenima. oni nisu iznosili nikakve insinuacije o alienima...samo su se cudili i mudro cutali...takodje reizdanje ove knjige je iz prosle godine i mislim da bi je takav demantij sprecio da se ponovo stampa...bar u tvrdom povezu, za 3100din i u knjizari SANU-a, a sve u izdanju Srpske knjizevne zadruge:D

Osim toga Robert Templ je objavio i mnoge druge (mejnstrim priznate) naslove, a i diplomirao je na odseku za Orijentalne studije i sanskritski jezik....pa ne verujem da je bas tolika budala da neosnovano iznosi kojesta... Clan je niza elitnih drustvenih grupa....sve u svemu ne teraj me da nabrajam...ali nije nikakav ignorant ni diletant...

Istini za volju teorija je dosta kontraverzna...ali u sustini samo vuce ka paganskim verovanjima koja opet imaju podrsku u masoneriji i koja su kao takva teska za gutanje nama vaspitanim, zadojenim, vekovima ne moram da ti iznosim cime sve....

Nadam se da sam ti od neke pomoci:lol:

Ali to nije lik vec dvoje francuskih naucnika Marsel Griol i Zermen Ditrlen, i ni on ni ona nisu ojavili demantij...jer je to samo prevod dogonskih predanja...dakle njihov naucni rad u tim plemenima. oni nisu iznosili nikakve insinuacije o alienima...samo su se cudili i mudro cutali...takodje reizdanje ove knjige je iz prosle godine i mislim da bi je takav demantij sprecio da se ponovo stampa...bar u tvrdom povezu, za 3100din i u knjizari SANU-a, a sve u izdanju Srpske knjizevne zadruge:D

Osim toga Robert Templ je objavio i mnoge druge (mejnstrim priznate) naslove, a i diplomirao je na odseku za Orijentalne studije i sanskritski jezik....pa ne verujem da je bas tolika budala da neosnovano iznosi kojesta... Clan je niza elitnih drustvenih grupa....sve u svemu ne teraj me da nabrajam...ali nije nikakav ignorant ni diletant...

Istini za volju teorija je dosta kontraverzna...ali u sustini samo vuce ka paganskim verovanjima koja opet imaju podrsku u masoneriji i koja su kao takva teska za gutanje nama vaspitanim, zadojenim, vekovima ne moram da ti iznosim cime sve....

Nadam se da sam ti od neke pomoci:lol:

nisu imali sta demantirati jer nisu ni tvrdili da znaju "odakle" Dogonima "znanje"...

"tvrdili" su Temple* i Adams...(senzacionalisti ponovo jasu...)

dok je prvu ozbiljnu kritiku/analizu njihovog rada dao Walter van Beek, takodjer antropolog + zivio s Dogonima;
i nekoliko antropologa sa slicnim iskustvom/zakljucima...
sporan je koncept "tajnog znanja" i cinjenica da Dogoni s kojima G. i D. nisu bili u neposrednom kontaktu nemaju blage veze o svemu tome (sigu tolo, po tolo..) + cak ni njihovi "kontakti" ne znaju da se radi o "dvostrukoj/trostrukoj zvijezdi"...
ostaje i pitanje koliko je sam Griaule "slobodno interpretirao" dobijene "podatke" u svjetlu vlasitog znanja/interesovanja...

+ Carl Sagan je dao vrlo jednostavno objasnjenje; da su Dogoni za postojanje Siriusa B saznali iz "zemaljskog" izvora; kontaktom sa nekim evropskim istrazivacem...

ebemli ga, od svega "ponudjenog" meni ovo zvuci najjednostavnije = najlogicnije = najvjerojatnije...jerbo, najkraci put je obicno...svidjalo se to nama ili ne... :lol:

* e sad, taj lik...autor; Robert Temple je skroz "zanimljiv" ako znamo da postoji veza izmedju njega i Arthura M. Younga (Foundation for the Study Of Consciousnes...Council of Nine - 9 enititeta...koji su TAKODJER "rodom" sa Sirijusa...i tako to...:lol:)...
elem, javlja mi se da je kljuc za "dogonsku misteriju" sto bi reko onaj Strumpf "negdje oko ovdje"...

nije to ni prvi, ni jedni, ni najbolji hoax (heh... http://en.wikipedia.org/wiki/Hoax)
u nasoj...skorijoj (a bogami i daljoj..) povijesti...

ps jebte ja ovo sve pozaboravljala...sta ces, bilo se malena i zelena...tj. davno bilo... ;)
jaoj...uspomene...od cjelokupne te...pomjerene...literature meni je najzabavnije bilo ono o gljivi ludari...
eee...mada, tamo je bilo i vrlo....korisnih/prakticnih informacija/savjeta...sto jes jes...:lol::lol::lol:

Poslednja izmena:
nisu imali sta demantirati jer nisu ni tvrdili da znaju "odakle" Dogonima "znanje"...

"tvrdili" su Temple* i Adams...(senzacionalisti ponovo jasu...)

dok je prvu ozbiljnu kritiku/analizu njihovog rada dao Walter van Beek, takodjer antropolog + zivio s Dogonima;
i nekoliko antropologa sa slicnim iskustvom/zakljucima...
sporan je koncept "tajnog znanja" i cinjenica da Dogoni s kojima G. i D. nisu bili u neposrednom kontaktu nemaju blage veze o svemu tome (sigu tolo, po tolo..) + cak ni njihovi "kontakti" ne znaju da se radi o "dvostrukoj/trostrukoj zvijezdi"...
ostaje i pitanje koliko je sam Griaule "slobodno interpretirao" dobijene "podatke" u svjetlu vlasitog znanja/interesovanja...

+ Carl Sagan je dao vrlo jednostavno objasnjenje; da su Dogoni za postojanje Siriusa B saznali iz "zemaljskog" izvora; kontaktom sa nekim evropskim istrazivacem...

ebemli ga, od svega "ponudjenog" meni ovo zvuci najjednostavnije = najlogicnije = najvjerojatnije...jerbo, najkraci put je obicno...svidjalo se to nama ili ne... :lol:

* e sad, taj lik...autor; Robert Temple je skroz "zanimljiv" ako znamo da postoji veza izmedju njega i Arthura M. Younga (Foundation for the Study Of Consciousnes...Council of Nine - 9 enititeta...koji su TAKODJER "rodom" sa Sirijusa...i tako to...:lol:)...
elem, javlja mi se da je kljuc za "dogonsku misteriju" sto bi reko onaj Strumpf "negdje oko ovdje"...

nije to ni prvi, ni jedni, ni najbolji hoax (heh... http://en.wikipedia.org/wiki/Hoax)
u nasoj...skorijoj (a bogami i daljoj..) povijesti...

ps jebte ja ovo sve pozaboravljala...sta ces, bilo se malena i zelena...tj. davno bilo... ;)
jaoj...uspomene...od cjelokupne te...pomjerene...literature meni je najzabavnije bilo ono o gljivi ludari...
eee...mada, tamo je bilo i vrlo....korisnih/prakticnih informacija/savjeta...sto jes jes...:lol::lol::lol:

evo nije memrzelo da ispregledam sve navodne i dokazane HOAK i nigde nema ni naslova ni autora ...niti bilo koga od svih koje sam navodila...u bilo kom veku...ali evo sta ima:

Piltdown Man, allegedly a missing link between humans and apes. It was unmasked as a hoax in 1953 after 4 decades of being accepted by the majority of scientists. ...a ovo je dokazani

e. zbog takvih ljudi sam stvarno otvorila i um i mastu prema nekim drigim stvarima...u koje ne mogu bas da kazem da sam ubedjena...ali ovakve namestaljke su prebedne...

Poslednja izmena:
Ovde NE tvrdim da je bilo ko od nas dosao sa Sirijusa ili da kontaktira sa Sirijancima i nalazim da je takva tvrdnja smesna. Takodje ni u ovoj knjizi ne postoji takva tvrdnja vec da je u dalekoj proslosti doslo do kontakta izmedju nas i nekih drugih civilizacija...to je sve....Takodje sam i napisala da dvoje naucnika koji su radili sa Dogonima nisu iznosili nikakve insinuacije o vanzemaljcima...procitajte post.

p.s. RobertT. je darvinista..kreacionisticku teoriju odbacuje kao najgoru glupost.....u tom kontekstu, ogradio se od upotrebe njegovih dela u sektama, alterreligijama i sl.

Poslednja izmena:

Back