I sve bilo pokrivenobI jeste, čovek širi paniku. Zvučni top na Palati Albanija i niko nije čuo, pa okolina bi digla pobunu.
dronovina i da ga niko ne uhvati. To je pozamašna skalamerija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sve bilo pokrivenobI jeste, čovek širi paniku. Zvučni top na Palati Albanija i niko nije čuo, pa okolina bi digla pobunu.
Upotrebljeni su LRAD i Vortex u sinergiji, tako da udruženi snop uzrokuje produžene simptome, do 128h. Očekujem da će se postepeno unormaliti od sutraGadne su kontuzije.![]()
Nezavisni izvori su potvrdili izjave svedoka o tome da je na 7.spratu palate Albanija viđena starija zena koja maje rukama kroz prozorМожда није реч о неком оружју, већ о некој влашкој магији.
Ne znam ja koji su to "njegovi" niti me zanima.Ne lupaj, kad dođu oni koje priželjkuje @Pumpaj Pumpanović Pumpanov bićeš kao nepopravljivi desničar podvrgavan denacifikaciji sa svih televizija, 24/7.
Izvini, i ti i ja odlično znamo da nisam mislio na nekakve ”desničare”, nego na recimo ovakve i još ekstremnije u tom pravcu - takvi na izborima i nemaju šta da traže, ali su se već peli na vlast zahvaljujući Zlobinom pokušaju pokušaja državnog udara.Ne znam ja koji su to "njegovi" niti me zanima.
Ja sam se borio protiv svakog bolesnog sistema i vlasti počev od Miloševića '90. pa do ove žwale. I bilo ko da dodje i neki "desničari" ništa to meni ne znači, zanimaju me samo dela.
Član Ponoševe partije pojasnjava narativ svog šefa? Narativ o zvučnom topu je bez daljnjeg potekao upravo od partijskog šefa dotičnog gospodina, Njegov partijski šef Ponoš je prvi pomenuo zvučni top u svom Tvitu u koji je poslao 9:02PM u subotu.
Moguce da su gluvi ali video si snimak.
Глобални дистрибутер звучних топова потврдио да у Београду нису примењени ни звучни топ ни „вортекс”
Видео и аудио докази које смо до сада видели и чули не подржавају употребу ЛРАД-а (звучног топа) током инцидента 15. марта у Београду, Србија.
Citat iz FSB izvestaja:Smatram da je nastao od ljudi koji su potrčali prema Slaviji sa ugla ulica kneza Milana i Dragoslava Jovanovića. Reč je o stotinama ako ne i hiljadama ljudi koji panično trče ispuštajući zvukove.
Pid šatorima se čulo bajanje.Nezavisni izvori su potvrdili izjave svedoka o tome da je na 7.spratu palate Albanija viđena starija zena koja maje rukama kroz prozor
DŽeg, zašto si napustila svoj nalog @Dollz, još ti nije banovan. Utiliziraj prvo taj resurs do kraja…Nevažno je koji tip oruđa je, važna je činjenica da je neki radikalski SNS ludak pucao time na narod, što je moglo izazvati smrtonosni stampedo.
Čedomir Jovanović je potvrdio da je do tog soničnog emitovanja i došlo
I viđeni su dementori!Pid šatorima se čulo bajanje.
Šteta.Zato što je password skremblovan
Како Савет Европе може да прети прекидом односа са ЕУ, реч је о две одвојене међународне организације.
Ne znam, to je ovaj KMD napisao, ne ja.Како Савет Европе може да прети прекидом односа са ЕУ, реч је о две одвојене међународне организације.