Da li je na protestu korišćen zvučni top: Kako izgledaju iskustva upotrebe ovog oružja u svetu?

Ne lupaj, kad dođu oni koje priželjkuje @Pumpaj Pumpanović Pumpanov bićeš kao nepopravljivi desničar podvrgavan denacifikaciji sa svih televizija, 24/7.
Ne znam ja koji su to "njegovi" niti me zanima.
Ja sam se borio protiv svakog bolesnog sistema i vlasti počev od Miloševića '90. pa do ove žwale. I bilo ko da dodje i neki "desničari" ništa to meni ne znači, zanimaju me samo dela.

Ne znam ja koji su to "njegovi" niti me zanima.
Ja sam se borio protiv svakog bolesnog sistema i vlasti počev od Miloševića '90. pa do ove žwale. I bilo ko da dodje i neki "desničari" ništa to meni ne znači, zanimaju me samo dela.
Izvini, i ti i ja odlično znamo da nisam mislio na nekakve ”desničare”, nego na recimo ovakve i još ekstremnije u tom pravcu - takvi na izborima i nemaju šta da traže, ali su se već peli na vlast zahvaljujući Zlobinom pokušaju pokušaja državnog udara.

Omladinski kadrovi su im još i mnogo grdi od toga, npr ova ispod. Inače, pojedinačne partije i njihovi opstanci u foteljama ili zaposedanje istih me ne zanimaju ni najmanje.

F61426DC-34FF-4B2A-9BE4-67F8CD95A194.jpeg

FFE50105-C4DE-442A-B6E8-5FBE316F722C.jpeg

Moguce da su gluvi ali video si snimak.

Глобални дистрибутер звучних топова потврдио да у Београду нису примењени ни звучни топ ни „вортекс”​

Видео и аудио докази које смо до сада видели и чули не подржавају употребу ЛРАД-а (звучног топа) током инцидента 15. марта у Београду, Србија.

Smatram da je nastao od ljudi koji su potrčali prema Slaviji sa ugla ulica kneza Milana i Dragoslava Jovanovića. Reč je o stotinama ako ne i hiljadama ljudi koji panično trče ispuštajući zvukove.
Citat iz FSB izvestaja:
U strukturi fajlova nisu otkriveni nikakvi javni tragovi, koje bi napravili programski audio i video urednici. U spektru signala analiziranih fajlova nisu otkriveni veštački generisani akustični signali, uključujući i one sa visokom amplitudom. Signali u spektru odgovaraju akustičnim zvucima koji se čuju prilikom proizvođenja istih (zvuk mase, vrisci, zviždanje i sl.).
@Zaštitnik Benedikt

Nevažno je koji tip oruđa je, važna je činjenica da je neki radikalski SNS ludak pucao time na narod, što je moglo izazvati smrtonosni stampedo.

Čedomir Jovanović je potvrdio da je do tog soničnog emitovanja i došlo
DŽeg, zašto si napustila svoj nalog @Dollz, još ti nije banovan. Utiliziraj prvo taj resurs do kraja…

Back