Da li je monarhija u Srbiji bila legalni drustveni poredak

To podanik republike shvati kao kompromis posto zivis u republici i ako se iselis tako ce i ostati a zelis da budes podanik eto resenja .
To sto se radujes propasti srbije je strasno sada razumem tvoje odusevljenje i stalno spominjanje tita i komunista .
Jadna su tvoja nadanja da ce monarhija vaskrsnuti kad nam otmu kosovo sandzak odvoje vojvodinu kad bugari dobiju deo ali neka ti ces biti srecan da ostane samo tvoje selo i da imas kralja . Stvarno jadno .
Takvi kao ti svojim izjavama brukaju i u narodu otrcavaju ideju monarhije dok je takvih monarhista kao ti republika moze mirno da spava

Република умире. млади кличу Краљевини Србији, а Републици не кличе нико. више нико у њу не верује. и зато је мртва и пре него то објаве у Службеном гласнику. то је чињеница. за тебе тужна. за мене радосна :)

Zamisli koji ti imas obraz kad smes da izjavis da se radujes propasti srbije a blokiras svakog ko te u debati satera u cosak "NEPOSTOVANJA SRPSKE MONARHIJE" iako tako nesto postoji samo u tvojoj glavi ! Dok vredjanje drzave srbije tolerises cak prizivas njenu propast! Iako u srbiji zive milioni ljudi dok u istoriji zivis ti sam sram te bilo

није тачно. ја се молим да Србија васкрсне. а ти желиш да ова накарадна Република у гроб одвуче и Србију. да са ланцима потоне и сужњи.

Sta moze da znaci kad neko izjavi :
ZA SRBIJU JE BOLJE DA JE VODI GLUP A DOBRONAMERAN NEGO GLUP A BITANGA !
T nisi rekao da je bolje da nas vodi posten sposoban inteligentan ti si u prevodu rekao da je bolje da imamo kralja makar on bio i budala nego da nas vodi nobelovac samo neka bude kako ti hoces kao i statler sto boga moli da propadne srbija da nam otmu kosovo nek i narod propadne kad nece da ustroji drzavu kako se to njemu dopada . Vi nemozete da shvatite da srbija nepripada pojedincu nego svima nama pa i jugoslovenskom princu ukoliko se nije odrekao naseg pasosa bas kao sto pripada vama ili meni

Не, не значи то.
Не умеш да преведеш. :thumbdown:
Не можемо да схватимо? Добро, ако ти тако мислиш...
Доста је било од мене.

Република умире. млади кличу Краљевини Србији, а Републици не кличе нико. више нико у њу не верује. и зато је мртва и пре него то објаве у Службеном гласнику. то је чињеница. за тебе тужна. за мене радосна :)

није тачно. ја се молим да Србија васкрсне. а ти желиш да ова накарадна Република у гроб одвуче и Србију. да са ланцима потоне и сужњи.

Ti mladi koji klicu kraljevini srbiji dok dobiju pravo glasa ce da odrastu i postace republikanci kao i njihovi roditelji koji sada glasaju za republikanske partije !

Vidis razlika izmedju mene i tebe je u tome sto ja nikad nebi molio boga i radovao se propasti srbije cak i da je ona nekim cudom posto voljom naroda nemoze biti
monarhija . Naravno radio bih na tome da izgradimo savremeno drustvo da bude ponovo republika ali nebih prizeljkivao propast srbije zato sto srbi nezele da zive onako kako ja to hocu . Prosto ja sam patriota za razliku od tebe koji si ostrascen u meri da od drva nevidis sumu . Ja u monarhiji nevidim nesto neprijateljsko nazadno i prevazidjeno da ali ne i neprijateljsko .

Poslednja izmena:
Наставља се фарбање облака. :whistling:

- - - - - - - - - -

Ja u monarhiji nevidim nesto neprijateljsko nazadno i prevazidjeno da ali ne i neprijateljsko .

Недостају ти неки зарези, те ти реченица губи смисао.

Ja u monarhiji nevidim nesto neprijateljsko nazadno i prevazidjeno da ali ne i neprijateljsko .

Зато си и "подигао из мртвих" све теме о монархији које си нашао, и отварао нове. Сабери се!

Наставља се фарбање облака. :whistling:

- - - - - - - - - -

Недостају ти неки зарези, те ти реченица губи смисао.

Зато си и "подигао из мртвих" све теме о монархији које си нашао, и отварао нове. Сабери се!

Opusteno . Ima i gore neki bi da podignu i ozive teme koje su ugasene pre jos u prvoj polovini proslog veka . Pa ti to deluje normalno hahaha

Поради мало на реченицама.

Не говориш истину. Појавио си се "ниоткуд" и оплео по монархији. Није ми јасно зашто ти одговарају на постове јер се у суштини непрекидно врти иста прича. Ако је тема монархије угашена половином 20.в., зашто се чешеш?

Поради мало на реченицама.

Не говориш истину. Појавио си се "ниоткуд" и оплео по монархији. Није ми јасно зашто ти одговарају на постове јер се у суштини непрекидно врти иста прича. Ако је тема монархије угашена половином 20.в., зашто се чешеш?

Nije da ja negovorim istinu nego se vama istina nesvidja

За промену устројства државе, иде се на референдум. Да ли га је било од 1945. до данас?
Није.
A dali je nekad bio referendum za monarhiju nije , pa kako je to monarhija nastala kad vec nije na referendumu ? Nastala je voljom turskog sultana koji je srbima hatiserifom nametnuo monarhiju proglasivsi seoskog trgovca svinjama za kneza srpskog .bez referenduma

Back