Danasnji srpski monarhisti se upinju da dokazu kako je republika u srbiji nelegalna . I da je njenim stvaranjem prekinut legalni poredak u drustvu.
Dali je to tako ?
Postoje dokazi da je i monarhija nastala ne legalno i nasilno bas kao i republika .
Sta vi mislite o svemu ?
За промену устројства државе, иде се на референдум. Да ли га је било од 1945. до данас?
Није.
Сам комунистички покрет је био радикална идеолошка организација (од 1926 забрањен законом) која у својој борби није презала ни од пљачки, ни од терористичких напада.
Е, ти исти ликови су правили државу...
Жикица Јованић Шпанац је рецимо два српска жандара убио из жбуна, није био нападнут. Класична сачекуша и атак на легитимне представнике власти.
Комунистичком пропагандом, ми смо од смећа у рангу са УЧК правили јунаке. Који су нам касније неометано затирали историју, правећи нове нације на српском етничком простору.
Што се монархије тиче, краљ Петар је био последњи легитимни краљ Србије. Александрово крунисање је под знаком питања (ако га је било уопште), а није ни био српски монарх већ вишенационални.
Као Франц Јозеф, држављанима Аустроугарске разних националности. Тако су обојица и завршили. У складу са владарским апетитима.
Данас је проблем што ми немамо ни ваљану династију која би могла да наследи оно што јој припада (човек ни српски поштено не говори), а институција председника Србије је посебна прича.
Почело је са земљорадником који је сам научио да пише и чита... Не знам ни једног председника Србије који је био изузетна личност, много учинио за своју земљу. Ко зна, нека ме исправи...