Da li je moguce voleti zlu osobu ?

Izmedju ostalog mi je rekao - da su devojke s njim zbog novca i ugleda, i da ne misli sigurno da su s njim - jer ga vole.
pa ako bira zene koje su sa njim zbog novca i ugleda onda i nije cudno sto ga ne vole. simbioza koju su oboje izabrali. dosta bolesna, ali ako njima ok, teraj napred, koga briga.
inace ovakav stav je karakteristican za emotivno nesigurne i uplasene ljude, i muske i zenske, samo sto se valjda manifestuje na razlicite nacine. al nema tu neke vece filozofije.

Pricam s jednim muskarcem u tridesetim.... koji je jako zla osoba, retko zla osoba.

Grub, bezosecajan, egocentrican, materijalista, omalovazava druge, pravi razne smicalice, prica drugima o lose stvari iza ledja....
s nepostovanjem prica o bivsim devojkama..... Ne znam da je ikada ucinio neko dobro delo....

Izmedju ostalog mi je rekao - da su devojke s njim zbog novca i ugleda, i da ne misli sigurno da su s njim - jer ga vole.

i onda sam ja pomislila u sebi - a sta drugo i ima da zavole kod tebe ? :think:

Da li j moguce imati ljubav za jednu takvu osobu ?

Da li je moguce da neko voli - Hitlera na pr.? Sta se voli kod jedne tako zle osobe ?
ovo sto je rekao je za postovanje,jer vecina riba samo to gleda i sa djavolom ulazi u kola,on ce pokazati svoju normalnu stranu zeni sa kojom ce praviti porodicu,sto bi se reklo pred svinje se ne bacaju dinje

Imam jednog poznanika koji je takav. Uvek je bio voljen, do razmazenosti. Kreten je zato sto mu se moze jer ljudi tolerisu takvo njegovo ponasanje, jer je lep, pametan, preuspesan. Pravi alfa.

Taj lik koji je takav, a ja ga znam u pocetku bude neverovatno pazljiv i drag, glumi dok te ne kupi. Posle se povampiri.

Znam takve... On je psihopata, ili ima narcisoidan poremecaj licnosti.

Bezi od takvog.

On na kraju sve ... zezne, a niko ne veruje da je problem u njemu... jer izgleda tako - savrseno :)

Spolja gldac, a unutra jadac.. sto bi nas narod rekao :aha:

Čini se da jeste... Pri tom, uvek ti u startu proda neku i priču, bilo da je njega neko mučio, ugrožavao, bilo da je pažljiv, drag, a ono...Posle to prelazii u patologiju, ali mislim da takve osobe imaju i "njuh" za svoje "žrtve" i biraju one podobne

Da, biraju jako osecajne, empaticne osobe....
uglavnom one koje ne znaju da postave jasne granice u medjuljudskim odnosima.

A ispovesti zena koje su bile s takvim tipovima, je da su u trenutku kada su sreli tu osobu, bili u losem periodu, emotivno....

i onda su se privukli.

Najcesce je m-z veza u pitanju, ali moze i neko blisko prijateljstvo ... pa osoba tek na kraju shvati kada ta osoba ispadne neljudski losa prema njima :)

Znam takve... On je psihopata, ili ima narcisoidan poremecaj licnosti.

Bezi od takvog.

On na kraju sve ... zezne, a niko ne veruje da je problem u njemu... jer izgleda tako - savrseno :)

Spolja gldac, a unutra jadac.. sto bi nas narod rekao :aha:
E bas sam mu te dijagnoze postavila i ja!:hahaha: Ma nisam u kontaktu sa njim ali sam ga dugo sanjala. Problem je sto u pocetku bude neverovatan i posle ti treba vreme da se opasuljis.

Pricam s jednim muskarcem u tridesetim.... koji je jako zla osoba, retko zla osoba.

Grub, bezosecajan, egocentrican, materijalista, omalovazava druge, pravi razne smicalice, prica drugima o lose stvari iza ledja....
s nepostovanjem prica o bivsim devojkama..... Ne znam da je ikada ucinio neko dobro delo....

Da li je moguce da neko voli - Hitlera na pr.? Sta se voli kod jedne tako zle osobe ?

pa verovatno moze da ga voli neko slican njemu, tj zao.
iskreno, meni je dobrota, obicna ljudska dobrota nesto sto zaustavlja dah.. sve drugo je tuga

svaka krpa nadje svoju zakrpu;)

Back