gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
Da. moze se reci, moje radno iskustvoDivno objasnjeno... hvala
- - - - - - - - - -
To iskustvo progovara iz tebe ? ^^![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. moze se reci, moje radno iskustvoDivno objasnjeno... hvala
- - - - - - - - - -
To iskustvo progovara iz tebe ? ^^![]()
pa ako bira zene koje su sa njim zbog novca i ugleda onda i nije cudno sto ga ne vole. simbioza koju su oboje izabrali. dosta bolesna, ali ako njima ok, teraj napred, koga briga.Izmedju ostalog mi je rekao - da su devojke s njim zbog novca i ugleda, i da ne misli sigurno da su s njim - jer ga vole.
ovo sto je rekao je za postovanje,jer vecina riba samo to gleda i sa djavolom ulazi u kola,on ce pokazati svoju normalnu stranu zeni sa kojom ce praviti porodicu,sto bi se reklo pred svinje se ne bacaju dinjePricam s jednim muskarcem u tridesetim.... koji je jako zla osoba, retko zla osoba.
Grub, bezosecajan, egocentrican, materijalista, omalovazava druge, pravi razne smicalice, prica drugima o lose stvari iza ledja....
s nepostovanjem prica o bivsim devojkama..... Ne znam da je ikada ucinio neko dobro delo....
Izmedju ostalog mi je rekao - da su devojke s njim zbog novca i ugleda, i da ne misli sigurno da su s njim - jer ga vole.
i onda sam ja pomislila u sebi - a sta drugo i ima da zavole kod tebe ?
Da li j moguce imati ljubav za jednu takvu osobu ?
Da li je moguce da neko voli - Hitlera na pr.? Sta se voli kod jedne tako zle osobe ?
Imam jednog poznanika koji je takav. Uvek je bio voljen, do razmazenosti. Kreten je zato sto mu se moze jer ljudi tolerisu takvo njegovo ponasanje, jer je lep, pametan, preuspesan. Pravi alfa.Такве треба највише волети, њима је љубав најпотребнија.
Taj lik koji je takav, a ja ga znam u pocetku bude neverovatno pazljiv i drag, glumi dok te ne kupi. Posle se povampiri.Ja bi rekla da - ili su te zenske osobe iste takve - pa ono , nadje krpa zakrpu...
ili su mazohiskinje... pa vole da ih neko muci, i da dobijaju negativna osecanja od dragog.
Tako zadovoljavaju tu svoju potrebu ~~~
Imam jednog poznanika koji je takav. Uvek je bio voljen, do razmazenosti. Kreten je zato sto mu se moze jer ljudi tolerisu takvo njegovo ponasanje, jer je lep, pametan, preuspesan. Pravi alfa.
Taj lik koji je takav, a ja ga znam u pocetku bude neverovatno pazljiv i drag, glumi dok te ne kupi. Posle se povampiri.
Čini se da jeste... Pri tom, uvek ti u startu proda neku i priču, bilo da je njega neko mučio, ugrožavao, bilo da je pažljiv, drag, a ono...Posle to prelazii u patologiju, ali mislim da takve osobe imaju i "njuh" za svoje "žrtve" i biraju one podobne
E bas sam mu te dijagnoze postavila i ja!Znam takve... On je psihopata, ili ima narcisoidan poremecaj licnosti.
Bezi od takvog.
On na kraju sve ... zezne, a niko ne veruje da je problem u njemu... jer izgleda tako - savrseno
Spolja gldac, a unutra jadac.. sto bi nas narod rekao![]()
Pricam s jednim muskarcem u tridesetim.... koji je jako zla osoba, retko zla osoba.
Grub, bezosecajan, egocentrican, materijalista, omalovazava druge, pravi razne smicalice, prica drugima o lose stvari iza ledja....
s nepostovanjem prica o bivsim devojkama..... Ne znam da je ikada ucinio neko dobro delo....
Izmedju ostalog mi je rekao - da su devojke s njim zbog novca i ugleda, i da ne misli sigurno da su s njim - jer ga vole.
Da li je moguce da neko voli - Hitlera na pr.? Sta se voli kod jedne tako zle osobe ?
Pricam s jednim muskarcem u tridesetim.... koji je jako zla osoba, retko zla osoba.