Da li je moguce voleti dve osobe istovremeno?

Ma zeznuto je to...U stvari u celoj prici mi uvek najvise volimo sebe, iako je to cesto zamaskirano raznim osecanjima, cak i od nas samih...Bila sam sa obe strane i ono sto sam naucila jeste da uvek, ali uvek neko u takvoj prici biva povredjen...I obicno to bude slatko ali kratko...ili ako nije kratko vremenom pocne da gorci...:?
A onda opet, sta ce nam zivot, ako sve ide pravolinijski i bez uspona i padova, ustaljenim redom bez varijacije osecanja...ako nikad ne zveknes kako da znas kako je lepo leteti?
Ne kazu za dzabe da je zivot ku.rva.

Ma...zeznuto je to...

beba_toronto:
pa to je i jeste osnova svake ljubavi da u drugima volimo "osobine" koje nama odgovaraju:)))
ako nije tako , sta onda mislite da jeste ljubav?:)
to ne vazi samo za tu situaciju da se vole 2 osobe istovremeno nego i kad se voli bilo ko i bilo kako:)
ljubav je projekcija, mi projektujemo svoje potrebe na partnera, ko najblize "odgovori " na njih odnosno udovolji nam, je najveca ljubav:)
Mrzim da razgovaram sa modelatorima zato sto oni samo sede ovde i izigravaju neke policajce,ali ovo je stvarno tacno.Osnova svake ljubavi je to sto mi volimo osobine koje nam odgovaraju.Sve sto vise osoba pokaze vise takvih osobina vise je volimo.

Andjeo cuvar:
Pitanje koje me muci vec nekoliko meseci. Da li je moguce da zena na isti nacin, sa istim zarom, istom strascu, toplinom i brigom voli dva muskarca istovremeno? Ja mislim da jeste. A vi?

Šta znači da ti misliš da jeste? To ne znači ništa.

Siguran u to možeš biti kada se uveriš u to da je moguće da jedna žena na isti način, sa istim žarom, istom strašću, toplinom i brigom voli istovremeno dva muškarca, putem posmatranja odnosno kontemplacije, ili putem priznanja neke ženske osobe da je to moguće jer je ona to učinila. Tako ćeš na osnovu jednog egzemplara moći da kažeš da je moguće da žena na isti način sa istim žarom istom strašću. toplinom i brigom voli dva kuškarca istovremno.

Tada ćeš reći a ne misliti (jer mišljenje označava i nedovršen proces, odn. proces koji traje, pa se ne zna da li si ti došao do konačnog zaključka ili se još kolebaš) - Žena na isti način, sa istim žarom, istom strašću, toplinom i brigom voli dva muškarca istovremno.
I nećeš nikoga pitati za mišljenje. Odnosno hoćeš ukoliko bi onima koji to ne znaju hteo da se rugaš.

Ja imam tu nesrecu da kad se zaljubim istog tenutka podelim muski svet na NJEGA i ostale. I ostali me ne interesuju. Ali uopste. Tek kad prodje neko vreme, dopadne mi se neko tek za kres sa strane, mada ni ta "veza" ne tarje dugo. Nije mi se dosada desilo da volim dva muskarca istovremeno, jer cim poraste interesovanje za jednog, drugi naprosto prestaje da postoji u mom zivotu u emotivnom smislu. Mozda neka zena to moze da izvede, ja ne mogu.

Andjeo cuvar:
Pitanje koje me muci vec nekoliko meseci. Da li je moguce da zena na isti nacin, sa istim zarom, istom strascu, toplinom i brigom voli dva muskarca istovremeno? Ja mislim da jeste. A vi?

ja isto mogu da osetim isti zar i istu toplinu za dve osobe, istom jacinom da im dam ljubav i neznost.

Moguce je

ALI

krenucu od toga da muskraci nisu isti, traze uvek razlicite zahteve, tako da je to lako podeliti ,
jedan voli da se mazi i pazi. nezanj je ljubavnik i voli da se ljubi itd i td
dok je drugi samostalan i treba mu samo ljubavnica, voli zestoko i silovito, cak malo i nagloi grubo, voli ostre i kratke poljubce i td i td

Nije to bas da se vole dve muske osobe vec se voli jedna u celini podelenja na njih dvojicu.

Tako da se ti ili ja u stvari ispunjavamo u celini i da volimo samo jednu osobu, kad nadjemo ono sto trazimo tad cemo i da volimo samo jednu osobu
Meni se cini da je to to sto si ti pitala

samo sam rekla

Back