Trudis se da budes objektivan i onda na kraju iz tebe prolaje mrznja prema Srbima,po cemu se onda razlikujes od svih onih fasista na ovom forumu.
Ja cu ti reci,za razliku od ove dece ti znas sta radis i siris otrov oko sebe pod imenom intelektualne nadmoci.Pod pseudonimom mozes da pricas da su te i ubili 90-ih u Beogradu ali i ja takodje mogu da ti kazem da lazes.Za razliku od svih onih jadnika ubijenih od strane nacionalista i umisljenih vodja ti si ziv i verovatno ni samar nisi dobio,sram te bilo.

S Postovanjem ValterX.
Ako si se nalazio tih godina u beogradumogao si da vidis moj slucaj na Televiziji "B 92" a i u nezavisnoj Borbi. Takodje si mogao da procitas i zahteve nezavisnog sindikata koji su uzeli mene u zastitu. Medjunarodne organizacije su bile ukljucene neke sa ciljem da politicku tenziju okrenu ka"Albanizaciji" i jesam zadnji koji je radio sa Srpskom skolskom Populacijom i O da Bejah u to vreme cenjen kao strucno licepa su me kolege i koleginice birale za predsednika.
1989 bio sam barem sam pokusavao da sprecim ludilo koje se spremalo, Mi koji smo imali vidjenje dogadjaja sta nam se sprema smo bili proganjani.
A da ito su novine citirale moje izjave-Nacionalisticke novine su krivo prenosile da patologija kod skolske dece se desava tamo u drugoj republici.
Mozes malo da pregledas u Arhivama 1993 1994 pa ces doci do mog imena i prezimena.
Vidis u to vreme sam se svim pravnim sredstvima borio protiv nacionalizma a i ono sto se meni desavalo otkaz koji ,94 Ministarstvo Inspekcije Rada doneo resenje oda se vratim na svoje radno mesto na kojem sam proveo 3 dana a onda od strane "narodne milicije' izbacen i mladi policajac je izvadio pistolj u uperio mi ga u donji deo tela sa pretnjom da ce pucati.Sudski postupak je pokrenut ali nikad nije ni zavrsen a prosle su godine. stavljeno na status mirovanja.E vidisKod Cvetica smo se nalazili i pricali a svi smo bili njegovi klienti.
Mojoj lepsoj polovini je dojadilo da joj dete u skoli gde je predavala Nacionalisti proganjaju i nju maltretiraju sto je udana za "prljavog Albanca".i otisla i podnela dokumenta za iseljenje i NE NISAM DOSAO KAO IZBEGLICA na sto sam imao PRAVO i NUDILI-Dosao sam kao Potreban Kadar u Kanadu da pomazem ljudima sa bivseg prostora. A da napomenem da i Moja lepsa polovina je bila ostala bez posla eto to je tako normalno.Sa druge strane moje kolege, moji bivsi profesori, moji prijatelji su stali na moju stranu i pruzali nam podrsku.Stavise posle fizickog napada na mene i moju porodicu i posle nebrojana poziva interventnoj policij za pretne-A DA PADA Napadac JE BIO POLICAJAc-kako protiv svoga, a moj pokusaj da dobijem oruzje za odbranu je odbijeno.Kulminacija dogadjanja se desavalo Maja,94, medicinska dokumetacija uradjena od strane lekara profesionalno i sa slikama i nista, Septembra 94 prodao sam svoju Veliku Kucu za budzasto i evo me u Kanadi.
Moj pokojni Advokat Velimir Cvetic je izricito mi branio da se pojavim na radno mesto posle batina i pretnji sto i nisam poslusao jer posle tih dogadjaja imao sam razgovor sa Pokojnim Sokolovicem koji je navodno obecao da me policija vise nece maltretirati i tuci.
Za tvoju informaciju, licno sam poznavao Kliku i politicare I miru markovic( malim slovima) da nekazem i Idiote Vuka i ostale koji su sirili mrznju i da mnogi su morali menjati prezimena a to sito su i meni predlagali da uzmem zenino prezime.
Sto je najveci Idiotluk Iz Srbije sam morao otici zbog "Srbskih Nacionalista Idiota "( ne zbog Srba-kako pokusavas da nametnes ) isto mi se desilo da sada u Kanadi budem napadnut od strane Albanskih Nacionalista i pretnje mojoj porodici i meni licno.
1999 sam radio kao koordinator za "KOSOVSKE ALBANCE" za Kanadsku Drzavu, Imao predavanja o Socijanoj Politici -Politickom Sistemu- Obrazovanja i istovremeno vrsio selekciju lica koja su znala Albanski kao i Engleski za prevodjenje- umerene ljude Oko 100 ljudi sam izabrao za citavu Kanadu i istovremeno zajedno sa drugim Psiho-Socijalnim timovima pripremao za dolazak 5000 porodica kao 3000 koji su imali sponzore.
E sada su me "MOJI IDIOTI" napadali jer navodno Ja pokusavam ostvariti milosevicevic san o cistom kosovu, tako da sam dobijao nalog da nesmem da zavrsim projekat. Prijavio sam Kanadskoj drzavi i to na najvisem nivou i kad su"uz izjavu da je ovo kanada i da nisu ozbiljno shvatilimoj polozaj, napustio Izuzetno dobro placeno mesto. Ubrzo su zahtevali da radim za MIn ZDRAVLJA svoju struku a to je PSTD.
Da samo napomenem da sam otvoreno se suprostavljao nezakonitom bombardovanju Moje zemlje.
Zajedno sa Timom iz Kvebeka pripremio sam knjigu O socijalnoj patologiji, Kriminalu, Ekonomskoj problematici Jugoslavije, koristi knjige kao i zvanicna dokumenta u UN, i tu sam bio napadnut od strane"bivsih nasih " da su svi bili potcinjeni i potlaceni i da mali procenat kriminala nije tacan, Prime Ministar KRETEN kako sam ga zvao na sastanak me je skoro optuzio sam spijun milosevicev.
Da vam ne pricam moje dogodostvine i borbe za istinu o mojoj zemlji i ludilu mozda ce to biti jednog dana u knjizi.
Sve to sam napustio i sada radim sa najboljim klientima Kanade- Beskucnicima, izbeglicama, psihickim bolesnicima a da mnogo puta me zovu iz Sudova da radim sa ljudima iz bivse i mnogi odbijaju ,cim vide moje ime i prezime, no p[osto mogu birati rad samnom ili zatvor na kraju biraju rad samnom i sva moja sadasnja "prijateljstva" su stvorena posle mog rada sa njima a radim sa svima bez izuzetaka.
Posto vecina nasih nemaju novaca da plate, pomogao sam a da nisam naplatio ni cent, za neverovati je i svi mi kazu "budalo jedna" ali vidis uvek se vraca za dobrim.
Posle svih onih Patnji u MOM BEOGRADU, Obisao sam svet o Brazila, Evrope Juzne Amerike, Ameroke Kine, Tajlanda Srednjeg istoka a da ne govorim o Kanadi.
Takle Valter- Shvati jedno da sam ostao u Mom Beogradu bio bih Gde su i ostali iz moje generacije,Profesor na fakultetu sa malom platom ali sa svojom kucom bez kredita.
Da ovde imam Skupocena Kola, RV, Kucu bez Kredita Skoro pored Jezera i Centra Toronta a i da Hladnoce, tako da se mislim da skoknem na nedelju dana do KUBE