Da li je moguce pomirenje na ovim prostorima ?

Nek smo mi samo crvendace i njihove obozavatelje washdown, a Ameri su dobrodosli. ;)

Amerikanci dolaze da istresu svoja gowna u Jadran a Hrvati se raduju, ako ako, radujmo se zajedno :lol:

prijatno

iliti

dobar tek

kiss_ass.gif

Честитам!...Иако немам појма шта је ко код вас,за то ми ипак треба речник.

dakle imaš ministarstvo, na čelu ministarstva je ministar, on ima dva pomoćnika, oni se zovu državni tajnici , i onda imaš uprave i odjele. a ja sam sad postao pročelnik svog odjela. to je mjesto gdje je bio vindex, on je otišao, vjerojatno je preporučio mene :)
možda i dijelom zato što sam ga poslušao da dođem ovdje na krstarici i družim se sa našim prijateljima, dok njega nema :D :D :D on je u dalekoj Fr.

što znači da mi plaća neće biti 800 eura nego 1100 i nešto sitno. yuhuuuuuuuuuuu . tako sam dobre volje da se večeras neću svađati s nikime od vas :)))))))))))

Srbija nema nijedan racionalni motiv da ima bilo kakvu ekonomsku saradnju sa Hrvatskom.

Mozda nema sa Hrvatskom, ali zato ima sa Turskom.
Da nema brace Turaka, vi bi pomrli od gladi, jos jedino oni sa vama hoce da saradjuju. :D
Uhhhh, jos sad kad kupe beogradski aerodrom, pa budete letili sa aerodroma koji bude nosio ime nekog od sultana. hehehe
Kakva ce to biti uzivancija. :D

Mozda nema sa Hrvatskom, ali zato ima sa Turskom.
Da nema brace Turaka, vi bi pomrli od gladi, jos jedino oni sa vama hoce da saradjuju. :D
Uhhhh, jos sad kad kupe beogradski aerodrom, pa budete letili sa aerodroma koji bude nosio ime nekog od sultana. hehehe
Kakva ce to biti uzivancija. :D

Turska nije među prioritetnim srpskim spoljnotrgovinskim partnerima. Možda su pristali da uvezu nekoliko šlepera Sandžaklija, ne znam. Moram da proverim.

Back