- Poruka
- 17.686
Nek smo mi samo crvendace i njihove obozavatelje washdown, a Ameri su dobrodosli. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek smo mi samo crvendace i njihove obozavatelje washdown, a Ameri su dobrodosli.![]()
Gle jos jedan, septicka jama poznatija pod nazivom Savez komunista ponovno je aktivna, izgleda.
Jel' tak da i ti znas tko si i sto si kao i onaj napaceni ti kolega gore?![]()
Kakav dobrica, jel' Cosic?Vidio sam ja njihove imovinske kartone davno, a bolje da nisam... na stranu to sto nisu sve upisali.
sto tako dobro informisani mene napade kad sam spomenula Celu i Ganica kao Sa srbijance![]()
Ne sjecam se, a Celo i Ganic su sandzaklije valjda, ili?
Честитам!...Иако немам појма шта је ко код вас,за то ми ипак треба речник.
Haha, sve mi se cini da u Beogradu ima i vise pedera nego u Sarajevu.![]()
A evo sada neke slike iz diskoteke Atilla, inace mjesto gdje se u Sarajevu skupljaju najvece sponzoruse.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nepotrebno je pomirenje u regionu,
samo ekonomska saradnja ali po reciprocitetu.
Nepotrebno je pomirenje u regionu,
samo ekonomska saradnja ali po reciprocitetu.
Srbija nema nijedan racionalni motiv da ima bilo kakvu ekonomsku saradnju sa Hrvatskom.
Mozda nema sa Hrvatskom, ali zato ima sa Turskom.
Da nema brace Turaka, vi bi pomrli od gladi, jos jedino oni sa vama hoce da saradjuju.
Uhhhh, jos sad kad kupe beogradski aerodrom, pa budete letili sa aerodroma koji bude nosio ime nekog od sultana. hehehe
Kakva ce to biti uzivancija.![]()
Srbija nema nijedan racionalni motiv da ima bilo kakvu ekonomsku saradnju sa Hrvatskom.
Ne znam sta vi mislite o svemu...
Ganic jeste, Celo je Sarajevska raja- vidis njegovu fb stranicu![]()
zato im prodase firme, jednu po jednu ...