Da li je moguce i kako?

Ninja1994

Početnik
Poruka
26
Svidja mi se jedna devojka....toliko da hocu da imam sa njom dete...zvuci preishitreno i prebrzo ali sam 100% siguran da bi ona bila sjajna majka mod deteta.
Sad da li vanbracno ili kao surogat, samo da imam sa njom dete. Neki savet ako moze:) Na koji nacin da saznam da li je ona spremna da bude majka i da li bi pristala uopšte.

Ako pristane da bude s tobom mozes da se bavis tim pitanjem, a sve dok to ne znas nema svrhe da razmisljas o daljim koracima kad taj prvi moze da bude kraj

Naravno...
Da je to odmah pitam,pobegla bi glavom bez obzira...
Ili bi se onesvestila...
Mada recimo devojke od 30- i kusur godina,kojima biološki sat odmice,bi prije pristale na dete nego ove mladje pred kojima je jos vremena...
Sve zavisi na kakvu osobu naidjem...
Svakako cu bih bio odgovoran otac

Svidja mi se jedna devojka....toliko da hocu da imam sa njom dete...zvuci preishitreno i prebrzo ali sam 100% siguran da bi ona bila sjajna majka mod deteta.
Sad da li vanbracno ili kao surogat, samo da imam sa njom dete. Neki savet ako moze:) Na koji nacin da saznam da li je ona spremna da bude majka i da li bi pristala uopšte.
A koliko ti imaš godina ako nije tajna? I na osnovu čega si zaključio da bi ona bila dobra majka tvom detetu?

Ne možeš nikako biti ni u šta siguran, jer to što ti se svidja i to što hoćeš je jedno veliko ništa, bez nje. Koliko se meni djevojaka svidja, pa kad upoznam neku od njih - cvrc.. dva različita svijeta. Ako se ti njoj ne svidiš, ništa od toga. Od svidjanja do obostrane ljubavi, često je nemoguća misija. Ali, dok joj ne pridješ i pokušaš ostvariti neki kontakt, ništa ti ne vrijedi. Ako se plašiš ili ustručavaš, dobro je popiti čašicu, dve.. :D

Imam 27,idealno vreme za porodicu...
A i jedinac sam....pa zbog vise razloga trebam da osnujem porodicu...nikad se ne zna....
Sto se nje tice,mislim jer je mirna i prilagodljiva devojka...
Pa jeste otprilike to to vreme, ali čemu žurba? To što si ti stekao utisak da je ona mirna i prilagodljiva to ne znači da je spremna za dete. Još ako je mlađa od tebe, skoro sam pa sigurna. Probaj prvo da budete u vezi, ko zna šta ćeš otkriti što ti se neće dopasti...

Naravno...
Da je to odmah pitam,pobegla bi glavom bez obzira...
Ili bi se onesvestila...
Mada recimo devojke od 30- i kusur godina,kojima biološki sat odmice,bi prije pristale na dete nego ove mladje pred kojima je jos vremena...
Sve zavisi na kakvu osobu naidjem...
Svakako cu bih bio odgovoran otac
Pa tesko je naci neku mladju koja bi se odrekla pijancenja i nocnog zivota, da bi se udala ali kad dodju oko 30 god tu vec mozes da se nadas tome, ne znam koliko ima godina ta tvoja
Ali imas i one koje gledaju sebe i hoce sto duze da "uzivaju" i ne zanima ih bioloski sat, ako i planiraju uopste da prestanu s tim

Moguće je da nisi normalan, nemam pojma kako se to desilo, a i ne zanima me. Sad pošto sigurno nećeš prihvatiti predlog da se obratiš nekom stručnom da te pregleda da nemaš neke još luđe zamisli, a kako verovatno želiš da deluješ iolo normalno, možda da poslušaš ovo:
А да покушаш за почетак да је питаш да изађете?
То се чини као логичан први корак. :lol:
I šta god dalje činio, nemoj govoriti kako želiš da je oplodiš.

Moguće je da nisi normalan, nemam pojma kako se to desilo, a i ne zanima me. Sad pošto sigurno nećeš prihvatiti predlog da se obratiš nekom stručnom da te pregleda da nemaš neke još luđe zamisli, a kako verovatno želiš da deluješ iolo normalno, možda da poslušaš ovo:I šta god dalje činio, nemoj govoriti kako želiš da je oplodiš.
a sto nije normalan molim te

Pa jeste otprilike to to vreme, ali čemu žurba? To što si ti stekao utisak da je ona mirna i prilagodljiva to ne znači da je spremna za dete. Još ako je mlađa od tebe, skoro sam pa sigurna. Probaj prvo da budete u vezi, ko zna šta ćeš otkriti što ti se neće dopasti...

Ne znam...ona ima 22 godine...
Poslusacu te delimično pa kako bude...
Al je devojka koja obecava,sto se ponašanja tice

Pa tesko je naci neku mladju koja bi se odrekla pijancenja i nocnog zivota, da bi se udala ali kad dodju oko 30 god tu vec mozes da se nadas tome, ne znam koliko ima godina ta tvoja
Ali imas i one koje gledaju sebe i hoce sto duze da "uzivaju" i ne zanima ih bioloski sat, ako i planiraju uopste da prestanu s tim

Upravo tako
Ova "moja" ima 22
Pa sam zato i rekao da je veca verovatnoca da starije od 30 budu "pitomije" za te stvari
Naravno imati decu nije sitnica,ipak je to za ceo život...
Ali je cilj svakog razumnog coveka na svetu 🙂
I divna je uloga biti roditelj

Imam 27,idealno vreme za porodicu...
A i jedinac sam....pa zbog vise razloga trebam da osnujem porodicu...nikad se ne zna....
Sto se nje tice,mislim jer je mirna i prilagodljiva devojka...
E kamo srece da nisi jedinac, pa da ne moras osnivati porodicu
drag.gif

Fenomen si keve mi

Upravo tako
Ova "moja" ima 22
Pa sam zato i rekao da je veca verovatnoca da starije od 30 budu "pitomije" za te stvari
Naravno imati decu nije sitnica,ipak je to za ceo život...
Ali je cilj svakog razumnog coveka na svetu 🙂
I divna je uloga biti roditelj
ne bih bas rekao pitomije, kad pogledas vecina njih nije stvarno duboko zeljna toga nego vise idu onim kao dosla sam u te godine pa ajde da uradim to sto ocekuju od mene
moze ta tvoja da bude i sad dobra i kako je vec opisujes, postoje izuzeci

Back