Da li je moguce i kako?

E kamo srece da nisi jedinac, pa da ne moras osnivati porodicu
drag.gif

Ako hoces da kazes da nisam sposoban da budem roditelj,da te dematujem.
Da svojih 27 god jesam,zivotno iskusan.
Ako hoces da kazes zbog drugog razloga,da bi bolje bilo da nisam jedinac,onda se slazem sa tobom.
Ali jbg,takve su bile okolnosti mojih roditelja.
A i tako onaj gore odredio.

Ne zameri,malo se nejasno izrazavam inace.
To mi svi kazu.

I jedno i drugo.
Sto se nje tice.
Ali (kao sto sam rekao u prethodnim komentarima) ako ona ne bude za to (bilo koji da je razlog u o pitanju) tu se vise nista ne moze.
Imaju druge.
Pa malo je nezgodno da je tako nešto odmah pitaš, složićeš se.
A možeš da probaš, ako i ona želi, da malo budete u vezi. Možda ne bude baš takva kako si je ti idealizovao. A što se tiče deteta, to je odluka sa kojom se tek ne žuri. Dobro razmisli, to ti je moj savet.

Svidja mi se jedna devojka....toliko da hocu da imam sa njom dete...zvuci preishitreno i prebrzo ali sam 100% siguran da bi ona bila sjajna majka mod deteta.
Sad da li vanbracno ili kao surogat, samo da imam sa njom dete. Neki savet ako moze:) Na koji nacin da saznam da li je ona spremna da bude majka i da li bi pristala uopšte.

...

Oplodi je...

Al samo ako zna da rolsule vozi...

Pa malo je nezgodno da je tako nešto odmah pitaš, složićeš se.
A možeš da probaš, ako i ona želi, da malo budete u vezi. Možda ne bude baš takva kako si je ti idealizovao. A što se tiče deteta, to je odluka sa kojom se tek ne žuri. Dobro razmisli, to ti je moj savet.

Slazem se.
Mada se, "iz njene price" izokola, moze zaključiti da li ima svrhe se tome nadati,to jest da li je ona spremna.

А да покушаш за почетак да је питаш да изађете?
То се чини као логичан први корак. :lol:
Tako je, da joj kaze: "Da li bi mogli na kafu, rad bih bio postati otac tvog deteta, moze i vanbracno, kao surogat, i tako to?" Oborice je s nogu cak i ako ne pristane da izadje s njim.

Back