Da li je moguce da su Srbi toliko primitivni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja uvek ustajem i pustam starije ljude da sednu, kad sam u autobusu... nikad ne okrecem glavu jer mi je to tako primitivno i glupo... a i nesto mi se ne sedi kad znam da pored mene stoji neko koga bole noge... i isto uvek oslobodim mesto nekoj devojci koja stoji pored mene... ili, ako odbije, ponudim se da joj pridrzim kese ili torbu... to je bas lepo... mislim...
a, da... bas moram da vam ispricam jednu anegdotu:
znaci, vozim se ja autobusom...

Tankian:
taki ja cu te nositi na ledjima do londona....samo da mi tamo nadjesh jednu kutiju da u njoj spavam i da mi dajesh hleb i vodu dok se sam ne snadjem.... :-D :grin: ;)
jao bre....ma kakva kutija....:P ja sam rekla ima da budem poznata kreatorka i tachka! Ili makar manekenka....nemam nameru da budem samo josh jedna u gomili koja ima prosechan zhivot,prosechnu platu i prosechnu porodicu....ima bre da zhivmo u nekoj super vili,nash...;):mrgreen:_ i sad nek komentarishe ovo ko hocje i kako hocje bash me briga.....:cool:

Tankian:
nemoj tako plitko da nas napadash....razmishljaj logichki,mi ne pljujemo po sebi....vec po stvarima koje nas okruzuju.....ja nisam licemeran,realan sam i sve loshe shto sam ikada rekao o ovoj zemlji sam rekao na osnovu nekih svakodnevnih slika i prilika koje ovde imam prilike da vidim....
I ja govorim na osnovu ovoga sto ovdje vidim...
I razlikuj napadanje i iscudjavanje...Prosto mi je zao...Treba da shvatis da i ti cinis tu zemlju.
A i ne shvatam kako toliko mogu da vam smetaju stvari koje ne uticu direktno na vas. Ako ne volis Pink, uzmi daljinski i prebaci na MTV. Jednostavna stvar.
Zivi i pusti druge da zive.
Uvijek imas opciju, a da li ces uraditi nesto da promijenis svoje stanje ili ces ostati na istom i kritikovati sve oko sebe, to zavisi iskljucivo od tebe.

Mi smo stoka.Ja cu da se odreknem srpstva i da se na popisu izjasnim kao Evropljanin!Smislio sam imena za decu-Carmela,Heidi,Carla,Stephon i Raphael.Pogotovo mi se ne svidja Srbija.To je prava ciganska zemlja! I onih Srba sto ima, isto kao da su Cigani.Nikakvog obicaja oni nemaju.Bio sam letos u Pozarevcu 7 dana i video sam oko 5 normalnih ljudi.Srbi u RS su nesto bolji.

Rudjer:
Mi smo stoka.Ja cu da se odreknem srpstva i da se na popisu izjasnim kao Evropljanin!Smislio sam imena za decu-Carmela,Heidi,Carla,Stephon i Raphael.Pogotovo mi se ne svidja Srbija.To je prava ciganska zemlja! I onih Srba sto ima, isto kao da su Cigani.Nikakvog obicaja oni nemaju.Bio sam letos u Pozarevcu 7 dana i video sam oko 5 normalnih ljudi.Srbi u RS su nesto bolji.

kakvi li su ljudi koji pljuju sami po sebi.. :roll: sramota

...upravo zbog ovakvih bolestina sam prestao da posecujem podforum politika...
...jako sam netolerantan kada su Srbija i Srbi u pitanju...
...sve mi diraj...porodicu i majku Srbiju ne diraj...
...jako licno shvatam sve uvrede upucene naciji ciji sam ponosni clan i drzavi u kojoj sam rodjen...
...prema tome,bolje da zakljucam dok neko nije stradao na pravdi Boga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back