saver
Domaćin
- Poruka
- 4.788
Na ljis-u sve njegove teme .. nema od cemu nije razglabao .. duzine . sirine .. tezine ..
jos mi fali ovdI da nas bock a

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao bre....ma kakva kutija....Tankian:taki ja cu te nositi na ledjima do londona....samo da mi tamo nadjesh jednu kutiju da u njoj spavam i da mi dajesh hleb i vodu dok se sam ne snadjem.... :-D :grin:![]()
I ja govorim na osnovu ovoga sto ovdje vidim...Tankian:nemoj tako plitko da nas napadash....razmishljaj logichki,mi ne pljujemo po sebi....vec po stvarima koje nas okruzuju.....ja nisam licemeran,realan sam i sve loshe shto sam ikada rekao o ovoj zemlji sam rekao na osnovu nekih svakodnevnih slika i prilika koje ovde imam prilike da vidim....
Rudjer:Mi smo stoka.Ja cu da se odreknem srpstva i da se na popisu izjasnim kao Evropljanin!Smislio sam imena za decu-Carmela,Heidi,Carla,Stephon i Raphael.Pogotovo mi se ne svidja Srbija.To je prava ciganska zemlja! I onih Srba sto ima, isto kao da su Cigani.Nikakvog obicaja oni nemaju.Bio sam letos u Pozarevcu 7 dana i video sam oko 5 normalnih ljudi.Srbi u RS su nesto bolji.