Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
da li je moguce??? da postoji muskarac koji nece prevariti svoju devojku(zenu)
ne uzimam,samo se ne opterecujem nebitnim stvarima......Ja sam ljudi ispunjena i zadovoljna zivotom...Imam porodicu koja me podrzava,sjajne odnose sa njima,imam 4 najbolje drugarice,studiram na budzetu,izlazim,imam prosecan zivot svake devojke,decko ako se nadje,nadje...ne opterecujem se time da ga posto poto imam,niti sta neko radi i kako radi,i zasto radi,i i i ne znam....Meni zivot cine male stvari...Kafica,cigara u kaficu sa drugaricama i prisecanje starih dana - neprocenjivo,i slozices se mnoogo bolje nego da sedim kuci,i gledam u telefon cekajci da mi se javi i razmisljajuci zasto se ne javlja,jao ajd da se ubijem ima drugu
... znaci ako imas to sve sto si nabrojala ne trebaju ti nikakvi kriterijumi pri odabiru ljudi sa kojima si bliska i mogla bi da budes u vezi sa likom koji te zahebava, koji je alkoholicar, narkoman, lazov, lopov, serijski ubica
... znaci ako imas to sve sto si nabrojala ne trebaju ti nikakvi kriterijumi pri odabiru ljudi sa kojima si bliska i mogla bi da budes u vezi sa likom koji te zahebava, koji je alkoholicar, narkoman, lazov, lopov, serijski ubica
pa mogla bih,ja sam rekla moje kriterujume samo da se u MOM zivotu nista ne promeni,i da ja i dalje imam moju slobodu...Mogla bih da budev,volim da upoznajem ljude svih profila,i jako volim ljude,vise nego zivotinje