da li je moguce??? da postoji muskarac koji nece prevariti svoju devojku(zenu)

• Začetnik teme Začetnik teme kesi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:rumenko:pa pristo bih za neku ovaku
foto-andrea-andreea-teodorova-2.jpg

upoznala sam i par starijih muskaraca, vernika i moralista, koji u tim kriznim godinama ipak traze cak neku novu ljubav ...
da li je to klasicna muska sebicnost i samovoljnost :think:
od tada mislim da je svaki muskarac predisponiran prevariti

Морализам презирем.
А већина верника су људи који су склонији моралним преступима од атеиста.

imam decka vec 9 meseci nije me prevario ili "ne mogu da ga uhvatim u prevari":super: svi kazu da je to retkost,nadam se da mi se posrecilo:D pa sam htela da cujem sa muske strane odgovore :worth:

Kesi vidi ovako:
* Mi muskarci smo kao kinder jaje! Spolja cokolada a unutra glupost (To ste trebale odavno da shvatite) !!!
* Uvek postoje suprotnosti: crno-belo, dugo-kratko, debelo-tanko... Pa tako postoje i muskarci koji ne varaju svoju devoju (20% muske populacije)=sonje
* Ali postoje i oni koji varaju (80% muske populacije) Od toga 15% istih vara kako treba sa stilom (kao sto naj verovatnije rade i sve drugo u zivotu) bez i najmanje sanse za razotkrivanje to su uglavnom oni koji su harizmaticni i rade poslove P.R. menadzera, kao barmeni(kao ja :p), zenski frizeri, slikari... 65% onih koji varaju su klasicne seprtlje! nije im bitno dal ce nekog da povrede ili ne bitan im je broj...

Da ne duzim pricu: Ako si nasla nekog ko se prepoznaje u manjini... Nekog sonju ili Stilistu budi srecna!!! Ako je sonja znaces da slobodno mozes da ga ostavis u drustvu svojih drugarica kada nesto zgresi... bice mu neprijatno :D A ako je ipak Stilista u pitanju... Tih nas je malo... Ali veruj uvek volimo onu s kojom smo u zvanicnoj vezi... P.S. Varam svoju devojku, ali je takodje i volim! Ali imam svoje potrebe... voditi ljubav i *ebati nije uopste isto kao sto vecina vas misli!! :*

* Ostavi ga nasamo sa nekom od tvojih drugarica u tvojoj sobi znaces odmah dal te vara, dal je sonja ili stilista :D

imam decka vec 9 meseci nije me prevario ili "ne mogu da ga uhvatim u prevari":super: svi kazu da je to retkost,nadam se da mi se posrecilo:D pa sam htela da cujem sa muske strane odgovore :worth:

Auuu..pa rekao bih da to zavisi i od tipa sa kojim si a i od same tebe..:D
iskreno, ni jedan nece prevariti a da si ga ti prethodno iscrpela..sad i da nije tako,ako ne znas dobro je..
govorim ti iz licnog iskustva, varao sam kada je nisam voleo, kada mi je bilo malo sexa ili je bio los..
mozda i ako mi se ukazala dobra prilika..sto znaci bolja od one koju imam kuci..
toliko..vidim da vec imas dosta odgovora na to pitanje, moje ce biti verovatno ne primeceno..

Back