- Poruka
- 2.536
Za doruchak che uvek imati podgrejanu prevaru?...ne brini za rucak, ja sam supergirl - svaki dan ce te cekati 3 vrste pecenja i nekoliko vrsta kolaca i nista nece da mi zagori ...samo pazi da ne zakasnis, ne valja da se podzgreva![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za doruchak che uvek imati podgrejanu prevaru?...ne brini za rucak, ja sam supergirl - svaki dan ce te cekati 3 vrste pecenja i nekoliko vrsta kolaca i nista nece da mi zagori ...samo pazi da ne zakasnis, ne valja da se podzgreva![]()
Wow i'm in heaven![]()

pa pristo bih za neku ovaku
ali necu morati da se farbam, pored tebe cu da osedim pre vremena 
pa pristo bih za neku ovaku
![]()
!!!...moracu da ugradjujem silikoneali necu morati da se farbam, pored tebe cu da osedim pre vremena
![]()

!!!

imam decka vec 9 meseci nije me prevario ili "ne mogu da ga uhvatim u prevari"svi kazu da je to retkost,nadam se da mi se posrecilo
pa sam htela da cujem sa muske strane odgovore
![]()
upoznala sam i par starijih muskaraca, vernika i moralista, koji u tim kriznim godinama ipak traze cak neku novu ljubav ...
da li je to klasicna muska sebicnost i samovoljnost
od tada mislim da je svaki muskarac predisponiran prevariti
imam decka vec 9 meseci nije me prevario ili "ne mogu da ga uhvatim u prevari"svi kazu da je to retkost,nadam se da mi se posrecilo
![]()
), zenski frizeri, slikari... 65% onih koji varaju su klasicne seprtlje! nije im bitno dal ce nekog da povrede ili ne bitan im je broj...
![]()
![]()
vrh ove teme je sto u musku vernost vise veruju muskarci nego zene i oni je vise propagiraju
Ja sam sa devojkom 3 godine i nisam jeNIKAD prevario.

![]()