Da li je moguce biti zenskaros koji ne lomi zenska srca?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa po "pravilu", ako ne planiras ozbiljno sa njom.. ostavi je. Ali pazi..kazem po "pravilu".

a jok... kada predjes 40 shvatices da u odnosu sa zenom nema filozofije i da je jedina sustina da ste zajedno dok vam je oboma lepo.... cim pocne da se sili ili pocne duzncki i redoviti sex bez strasti ko ranije onda je razumljiv prekid... prekidanja samo radi moguce ozbiljnosti veze je za mene debilno... 90 posto zena masta o idelanoj vezi i idealnom muskarcu i u stanju je da istrpi dosta ako je misljenja da je partner taj koji joj ispunjava najveci deo onoga sta je ceo zivot trazila...

a jok... kada predjes 40 shvatices da u odnosu sa zenom nema filozofije i da je jedina sustina da ste zajedno dok vam je oboma lepo.... cim pocne da se sili ili pocne duzncki i redoviti sex bez strasti ko ranije onda je razumljiv prekid... prekidanja samo radi moguce ozbiljnosti veze je za mene debilno... 90 posto zena masta o idelanoj vezi i idealnom muskarcu i u stanju je da istrpi dosta ako je misljenja da je partner taj koji joj ispunjava najveci deo onoga sta je ceo zivot trazila...

Recicu ti kada budem presao 40.

znas,bilo bi ok da mi na pocetku kaze da nije za vezu jer ne volim da me zavlace.a koliko sam shvatila,zenskaros ne zeli vezu.

Pa bilo bi ok da na pr 99 posto zena nije vaspitano da sexom uzimaju nesto vise od sexa..pa da ne mora uopste da se cima tim pitanjem za jedno vece ili za ceo zivot... A ako jedna strana kulira i pravi se luda, tako i druga. Razumem, tesko je kada te neko, nazovi iskoristi. Ali kako s druge strane od bilo koga mozes da ocekujes da udje u vezu sa tobom pre intime... A toga su ti svesni i zato igraju tu igru.

ma sta mi rece?:lol: ako taj zenskaros ima da para da finansira njihove prohteve.. onda ce im se srca slomiti..a ako je to samo neki ebac,a bez mogucnosti da ih nesto finansira,ili ako nudi manje,onda nista,onda one nadju drugog

a, gde nadju drugog

mislim, vreme je krize, velika nezaposlenost, svuda oskudica i stednja, sad su pare skupe, sad je oskudacija
i, gde one nadju tog...drugog, koji moze da finansira , kad golanferi preovladjuju

Back