gost 351128
Domaćin
- Poruka
- 4.973
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa po "pravilu", ako ne planiras ozbiljno sa njom.. ostavi je. Ali pazi..kazem po "pravilu".
a jok... kada predjes 40 shvatices da u odnosu sa zenom nema filozofije i da je jedina sustina da ste zajedno dok vam je oboma lepo.... cim pocne da se sili ili pocne duzncki i redoviti sex bez strasti ko ranije onda je razumljiv prekid... prekidanja samo radi moguce ozbiljnosti veze je za mene debilno... 90 posto zena masta o idelanoj vezi i idealnom muskarcu i u stanju je da istrpi dosta ako je misljenja da je partner taj koji joj ispunjava najveci deo onoga sta je ceo zivot trazila...
Recicu ti kada budem presao 40.
on ih osvaja![]()
teško će biti da se i o tome radi
Valjda je trik u tome da svaler prekine vezu pre nego sto zena postane emotivno vezana za njega.
znas,bilo bi ok da mi na pocetku kaze da nije za vezu jer ne volim da me zavlace.a koliko sam shvatila,zenskaros ne zeli vezu.Da, a on ce da ti kaze.
znas,bilo bi ok da mi na pocetku kaze da nije za vezu jer ne volim da me zavlace.a koliko sam shvatila,zenskaros ne zeli vezu.
znas,bilo bi ok da mi na pocetku kaze da nije za vezu jer ne volim da me zavlace.a koliko sam shvatila,zenskaros ne zeli vezu.
ma sta mi rece?ako taj zenskaros ima da para da finansira njihove prohteve.. onda ce im se srca slomiti..a ako je to samo neki ebac,a bez mogucnosti da ih nesto finansira,ili ako nudi manje,onda nista,onda one nadju drugog