Valjda je trik u tome da svaler prekine vezu pre nego sto zena postane emotivno vezana za njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda je trik u tome da svaler prekine vezu pre nego sto zena postane emotivno vezana za njega.
moze,zaprosi ihValjda je trik u tome da svaler prekine vezu pre nego sto zena postane emotivno vezana za njega.
Jaka mi to veza kad vec unapred znas kad da je prekines, pa izabereses tacno vreme da je "ne bi zabolelo", Cemu uopste zapoceti takvu vezu?
potrosile se pare?vratili se s mora?da ih riba ne provali?svaki dan druga?Najjače mi je kada nekog pitaš za sex za jednu noć, a on kaže bilo extra, ali se nisu više vidjeli. Čekaj bre, ako je bilo toliko dobro....kao.... zašto nisu to ponovili.![]()
I ja se pitam, ali retko koja ce da ima sex a da joj ne sugerises izricito da zelis vezu. Pa onda igras igru.
potrosile se pare?vratili se s mora?da ih riba ne provali?svaki dan druga?
potrosile se pare?vratili se s mora?da ih riba ne provali?svaki dan druga?
a sta kazes,omrsila bi brk s nekim mSticem utisak da ste svi vi neki neodoljivi @baci...svaki dan druga![]()
Foliranti![]()
Foliranti![]()
Obicno se mrsim sa onima Koji se ne hvalea sta kazes,omrsila bi brk s nekim m![]()
Najjače mi je kada nekog pitaš za sex za jednu noć, a on kaže bilo extra, ali se nisu više vidjeli. Čekaj bre, ako je bilo toliko dobro....kao.... zašto nisu to ponovili.![]()
imam ja i fine nickove,3 klon naloga,za svakog ponestoObicno se mrsim sa onima Koji se ne hvale![]()
Foliranti![]()
Zato sto nece da ulazi u glupavu vezu.
imam ja i fine nickove,3 klon naloga,za svakog ponesto![]()
Pa, nazovi to kako hoces. Ja ih zovem snalazljivi.
Kakve veze kres veza ima sa romantičnom vezom? Da mu se iole dopala i da je jedan posto dobro koliko se hvali, ne bi je preko noći otpisao, ni on nju, ni ona njega.
Zasto li me to ne iznenadjuje
- - - - - - - - - -
Moze i tako....a moze i manipulacija![]()
Pitala (ili taj vec neko) si za kres, i kres je bio super, a ne za romanticnu vezu.Ako kapiram dobro?
- - - - - - - - - -
Na manipulaciju se odgovara manipulacijom. I 99 posto zena manipulise vaginom da bi usle u vezu.. Nema ljutis...
Kako je to moguce manipulisati vaginom?
Aj pravis se luda. Zato se i ON pravi lud![]()