ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
Evo bošnje vas već oplakuju, kažu kakav je to crnogorski
parlament bez Crnogoraca...
Imamo Serdara Jakova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo bošnje vas već oplakuju, kažu kakav je to crnogorski
parlament bez Crnogoraca...
Većinu društvenih položaja i po širini i po dubini srpskog društva, drže pripadnici Rotari klubova, Vest-Ist bridža, Naleda.Pazite ko je sad na verodostojnim radnim pozicijama, sve su to doktori , naucnici , pravnici sa puno radova, inzenjeri sa puno rada na pozicijama....
Sve je to sad elita, a vi bi da menjate vlast, a kako?
Svi ce ti ljudi ostati autoriteti a autoriteti su postali tako sto im je neko gurao sanse i prilike da osvoje poziciju , ne da se dokazu i pokazu, ali je na kraju tako ispalo da su dokazani i pokazani..
Okoreli u svojim marifetlucima , poslovnim kulturama kkakve su stvorili pod raznim bivsim rezimima, i vi bi da menjate vlast, a necete promeniti takve strukture, i sam narod..
Kako se to radi?
Da li je uopste moguce promeniti drustvo kad jednom uspostavi takav sistem autoriteta..
"Nece se promijeniti stanje jednog naroda, dok taj narod ne promijeni sebe/svoj pristup."Pazite ko je sad na verodostojnim radnim pozicijama, sve su to doktori , naucnici , pravnici sa puno radova, inzenjeri sa puno rada na pozicijama....
Svi ce ti ljudi ostati autoriteti a autoriteti su postali tako sto im je neko gurao sanse i prilike da osvoje poziciju , ne da se dokazu i pokazu, ali je na kraju tako ispalo da su dokazani i pokazani..
Okoreli u svojim marifetlucima , poslovnim kulturama kkakve su stvorili pod raznim bivsim rezimima, i vi bi da menjate vlast, a necete promeniti takve strukture, i sam narod..
Kako se to radi?
Da li je uopste moguce promeniti drustvo kad jednom uspostavi takav sistem autoriteta..
Ne mogu protiv istine.Da a ti sa takvim stavom kome pomaze?
Nije to istina ..Ti si proizvod ovih koji vladaju ..Ne mogu protiv istine.
Vidim da si ti neki mladi idealista koji želi da veruje u ideale. Takav sam isto i ja bio, a onda sam porastao i shvatio da je to nažalost tako.Nije to istina ..Ti si proizvod ovih koji vladaju ..
Не,ти идеш контра смером.Vidim da si ti neki mladi idealista koji želi da veruje u ideale. Takav sam isto i ja bio, a onda sam porastao i shvatio da je to nažalost tako.
Nisam ja vise mlad ali nisam ni star vec imam malo vise iskustva od vas koji niste nigde mrdnuli ..Vi koji niste videli kako jedan funcionalan sistem radi tesko možete pričati o tome kako ga složiti da bi radio u interesu naroda .Iskustvo kao I za sve ostalo je potrebno da bi mogli da pomerimo stvari a ono je jako mrsavo..Tako da nzn sta vi ocekujete ..Ko je taj koji bi trebao da uredi sistem po tebi ?Vidim da si ti neki mladi idealista koji želi da veruje u ideale. Takav sam isto i ja bio, a onda sam porastao i shvatio da je to nažalost tako.
Naravno da jeste moguća promena vlasti. Posle smrti jedne vladajuće garniture.promena vlasti je uvek moguce
ds i ostaci treba da se odreknu petog oktobra, da se poniste sve odluke ds rezima, da se ostro kazne svi koji su uzeli pare od zapada, i oni koji su opljackali srbiju, da se obestete zaposleni svih privatizovanh firmi, ipak je to blo drustveno vlasnistvo, da se obestete svi otpusteni toko ds rezima
bez tog balasta ds bi mogla biti deo redovnog politickog zivota srbije
pa ti i tvoji ste preziveli, nitko vas nije pobioNaravno da jeste moguća promena vlasti. Posle smrti jedne vladajuće garniture.
Ti si pesimist i drugosrbijanac. U Vučićstanu je gomila provjerenih stručLjaka koji sve znaju.Pazite ko je sad na verodostojnim radnim pozicijama, sve su to doktori , naucnici , pravnici sa puno radova, inzenjeri sa puno rada na pozicijama....
Kako se to radi?
Međutim, agencija je saopštila da je broj radnih mesta koje oglašavaju kompanije opao na 749.000 u oktobru, što je smanjenje od 12.000 u odnosu na prethodni mesec i 98.000 u odnosu na prethodnu godinu.