Vučićev legitimitet je nestao": Da li su poruke iz Moskve slučajnost ili promena pozicije

Све се то може вратити, Ниџо јабуко. Покрени народ, стани му на чело ако треба, поништи све што је он потписао и ето препорода српскоме роду.
sve to sledi cim veleizdajnik aca bude osudjen, i mnogi od vas, tako da nemoj da se nudis za savetnika, izglednija ti je robija kao i vecini u vrhy sns-a sto ste doveli zemlju do ponora

A ti "jabuko" , ako ti je stalo do Srbije, nadji se na strani koja je ne prodaje (ne mislim na opoziciju)

Мислиш ли то на онај део Србије који нема ни црно испод ноктију да прода па продаје мудролије?

Бранко Ћопић није мом имену пришивао јабуку већ Николетини, Николи.

Zavrzlama.....Legitimitet je izgubio cim je poceo mimo ustava, ali narod dugacije shvata legitimitet , kad izabere vodju , taj moze i da ih siluje, sve je dozvoljeno dovedi zenu , cerku , bebu , ebem mu dete cak i postoji kao psovka, ali u odbranu krusevljana , tu se ne misli na seks.... u psovki...za razliku od psovke ebem ti majku , izuxzetno popularna psovka kad ste tinejdzer u pubertetu..

Dakle gledano kroz legitimitet, vucic je izgubio legitimitet mislim mesec dana posle prvog mandata, znaci odmah, sta ces...kad je poceo da lupa sakom o sto...
Kod naroda je to bio pocetak ljubavi ....
Narodni legitimitet , izgleda jos nije izgubio..

Da vidimo autoritet....
Autoritet u moskvi i u kini , mozda i ima....ebiga, toliko trosadzija, meni bi se u hotelu klanjali i slali najmladje recepcionarke, valjda zbog toga....
|Autoritet u narodu , to ima....voli dobar seks ovaj narod...a nije propisno izhebav jos od proslog rata...

Perspektivu, e to mozda gubi......nadjosmo se u sumi izraza sta mozda gubi..
I to ne perspektivu kako pojam tumace arhitekte, ili filozofi, nego narod, a u narodu perspektiva znaci potencijal u buducnost, a ne pogled u buducnost...tu narod ne voli perspektivne...
Kad bude izgubio perspektivu kod naroda, pada to je sigurno,..

Eto koliko je jasan i precizan srpski jezik...

sve to sledi cim veleizdajnik aca bude osudjen, i mnogi od vas, tako da nemoj da se nudis za savetnika, izglednija ti je robija kao i vecini u vrhy sns-a sto ste doveli zemlju do ponora

Предалеко сам од те партије. Одавно сам одлучио да не постоји партија ни странка на овоме белом Свету која би ме имала за члана. Против Вучића сам радио и писао још у време када можда ниси ни знао за њега.

Мислим да си ти у много већој опасности да будеш процесуиран и осуђен јер си један од носилаца екстремистичког понашања, што јавно заговараш. Сигуран сам, на основу оног што видим, да су те они тамо евидентирали и да скупљају детаље за твој досије.

Предалеко сам од те партије
Ево га, још један који не зна шиптарски али хође неког да понизи својим незнањем.
a jel znas ti siptarski? vidim taj jezik ti je opsesija, a nama samo aljek musliu

pa zato sto je i sam psihopata, sta te to cudi, mislis av je jedini? pa on deceniju i vise samo bira psihopate i oni napreduju oko njega. dok narod obmanjuje
Alex Vucich SERBiAN PSYCHO.jpg

jel aljek siftar zna siptarski?

Није. Изјашњава се као Србин а народ му то признаје. Чак му и скандирају "А-цо, Ср-би-не!". Има их, попут тебе, који би му и то ускратили. А да ли зна шиптарски није ми познато. Верујем да не зна.

aha, zato je i pobegao sa floride, ajde ne lupaj da ga podrzavamo, narocito sto je trampu namestao impicment sa generalstabom, zgazice ga da ce ostati fleka

mi amero-srbi smo se isto izjasnili, sa govnima vise necemo da imamo posla

Српска заједница у Америци прекинула односе са влашћу у Србији​

https://srbin.info/srpska-zajednica-u-americi-prekinula-odnose-sa-vlascu-u-srbiji/#gsc.tab=0

САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ НАРОДНЕ ОДБРАНЕ У АМЕРИЦИ ПОВОДОМ СТУДЕНТСКИХ ПРОТЕСТА

СНО.jpg

mislim da Zion Don ne zna gde udara. Totalni shabbos goy u poređenju s prvim mandatom.
Zion Don? Biće da nismo pratili baš najpomnije ono "puškaranje" sa Iranom? Jel neko ikad u istoriji izraelskoj izbembao tu državicu na taj način? Prijatelj Izraela.... Mislim da ni sam Netanjahu, koji inače sve vreme vrlo autistične izjave davao, više u to veruje.
Navuko ih Tramp majstorski, 'ajte vi, ja vam čuvam leđa. Najstariji uličarski zonfa. A Tramp ima te fore, to se u biznis stalno radi.
Jedna je stvar tvoj lični afinitet ili animozitet ka Trampu, druga je konkretno stanje na terenu. Tek treća stvar je zašto im je to uradio, šta su mu Izraelci skrivili?

Sve i da to je rekao neko bitan poput Shelomove Putina ili Lavrova, a ne nebitan poput Dugina, opet bi bilo nebitno. Rusija ima nikakvu moć u Srbiji i samo neki nafo troon može da misli da oni mogu da smene valst u Srbiji. Da mogu igde, prvo bi to uradili u Ukrajini ili ne bi dozvolili da se Majdan uopšte dogodi.

A Srbija je svoj Majdan imala 2000. godine, svaki politiko nakon toga je offspring revolucije; ne bi ni prismrdeo vlasti da planira ili radi nešto protiv zapada.
Hm, da vidimo? Smena vlasti u Ukrajini? Čemu to? Neko pametniji bi do sad kapitulirao. Ovako, i-ha pa možemo da rokamo do besvesti, dižemo i spuštamo cenu gasa, koji ionako izvozimo preko indisjkih luka Amerima a oni onda našmrkanim Jevropljanima, a koji će opet, jadne budale, da povećaju izdavanja za odbranu na 5% i da dodatno sami sebi zategnu omču oko vrata. Samo, to treba raditi odmereno, jel tako, ne želimo da nam se mušterija overi il nešto ne daj bože digne ruku na sebe. Od koga ćemo posle da zarađujemo?

Мислиш ли то на онај део Србије који нема ни црно испод ноктију да прода па продаје мудролије?

Бранко Ћопић није мом имену пришивао јабуку већ Николетини, Николи.
Hajde molim te opet. Onako kako si smislio ali bez .
Copic sigurno ne bi uveo sankcije Krajini kao sto jevto uradila vlast u kojoj je bio Vucuc, devedesetih.

Back