Da li je mazanje govnima komšijinog automobila krivično delo?

Krivično delo ili ne, nije bitno.Da se ja pitam, možda se i ne pitam, ali ja bih mu izbušio sve gume, polupao bih sva stakla, namazao bih ga i ofarbao čime god stignem, neka bude srećan što mu ne zapalim auto.Mada ni to nije isključeno a i lako je izvodljivo.Sa budalama nema prepirke ni dogovora.

Molim te pusti mi, preventivno, adresu u pp, čisto da se ne zeznem da ti svratim u komšiluk :lol:

Krivično delo ili ne, nije bitno.Da se ja pitam, možda se i ne pitam, ali ja bih mu izbušio sve gume, polupao bih sva stakla, namazao bih ga i ofarbao čime god stignem, neka bude srećan što mu ne zapalim auto.Mada ni to nije isključeno a i lako je izvodljivo.Sa budalama nema prepirke ni dogovora.
Joj brate sto si nesto puno nervozan,titra ti livo oko.Daj popusti malo,pa nes tako sa komsinicom

A da je pticije govance, ono jutarnje, sta bi onda uradio? Imas vazdusnu pusku?

car-pranks-post-it-notes.png
Dobro je da ne vozim. 😂

Back