- Poruka
- 97.935
pazi decembar je vec uveliko a ti jos ne izvuce jedno bolovanje u njemu.. pokvarices se.. zamisli da propustis decembarPa evo radim!![]()

pazi decembar je vec uveliko a ti jos ne izvuce jedno bolovanje u njemu.. pokvarices se.. zamisli da propustis decembarPa evo radim!![]()
Ma šalim se ja, a i nemam problema sa parking mjestom među komšijama. Sve odreda ih po jednom kucnula kad sam počela voziti. Ok, nekog malo više, sad čekaju da ja parkiram pa se oni smjesteTo vec boli, po dzepu![]()
Sad će sniženja u Istanbulu a ja propadam na poslupazi decembar je vec uveliko a ti jos ne izvuce jedno bolovanje u njemu.. pokvarices se.. zamisli da propustis decembar![]()
genijalna si!Ma šalim se ja, a i nemam problema sa parking mjestom među komšijama. Sve odreda ih po jednom kucnula kad sam počela voziti. Ok, nekog malo više, sad čekaju da ja parkiram pa se oni smjestepitaju: oš gdje ići s autom? Neću. -e super da se parkiram onda
![]()
Tako sam ja u pubertetu jednoj drugarici što me iritirala stavljao bukete cveća na prozor (prizemlje) da je izujedaju pčele a umesto toga ona se zaljubila u mene!ali pazi ideju.
ima i ona koju sam isto negde procitao..stavis hleb komsiji na haubu i onda dodju ptice iskljucaju hleb i haubu![]()
Daleko je pametnije da ode u azil za kerove i udomi najružnije neko kerče i da ga nazove po komšiji
Što mislis drugom nemoj se posle pitati što i tebi to misle.Šta je sa dobrim starim metodama? Pur pjenu u auspuh![]()
Sad vrijeđaš moje roditelje jer si rekao da nisam lijepo vaspitana. To je bila šala, mada tebi bih rado sad, da umijem, istisnula pur pjenu na tastaturuŠto mislis drugom nemoj se posle pitati što i tebi to misle.
Ja sam lepo vaspitan.
Koju?Sad vrijeđaš moje roditelje jer si rekao da nisam lijepo vaspitana. To je bila šala, mada tebi bih rado sad, da umijem, istisnula pur pjenu na tastaturu![]()
Zašto bi mi neko istiskao pur pjenu u auspuh?Koju?
Nisam to rekao. Nego nemoj da se ljutiš ukoliko tebi neko istisne pur penu u auspuh.
Baš zato što si dala ideju...Zašto bi mi neko istiskao pur pjenu u auspuh?
I zašto misliš da bih ja nekome istisnula? Samo sam dala ideju![]()
Hajd sad naruži i @Stojkov Menidjer ako smiješ, on htio da mu drugaricu pčele izujedajuBaš zato što si dala ideju...
Od ideje sve kreće ili ne kreće jer je auspuh pod rizikom kao i motor vozila.
A ono lepo sam vaspitan se odnosilo da ne bih sabotirao tuđe vozilo. Samo bih zvao pauka, prvo bih pokušao lepo ako znam ko je...
To je lekovito, osim ako je alergična. Onda je fatalno.Hajd sad naruži i @Stojkov Menidjer ako smiješ, on htio da mu drugaricu pčele izujedaju![]()
Pa ne bi se ništa desilo osim malo BUM, kao petardaTo je lekovito, osim ako je alergična. Onda je fatalno.
Uništenje guma ili šoferšajbne nije rizik po motor automobila. Ti uvek proveriš auspuh svog automobila pre nego što kreneš na put istim? Zaviriš u isti?
Nije baš tako. Silikon je to.Pa ne bi se ništa desilo osim malo BUM, kao petarda
I nisam nikome stavila pur pjenu
imal kuca na prodaju kod tebe u komsiluk ?Ne secam se da sam nekom komsiji zalupila vrata![]()
@Stojkov Menidjer vidis li sta vam Bosanci rade. Dodju parkiraju par godina auto i tvrde da je "privatno"..pa dokle vise...imaju li granica?Nije mi jasno, ako je privatno parking mesto zašto ne montira one barijere? Mada znajući kako to biva verovatno je 'privatno' u smislu on se tu parkira već tri godine ko se sad usuđuje da mu stane na mesto.