- Poruka
- 130.086
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nista gore od secera u rezervoaru ... ali hej danas je otezanoali pazi ideju.
ima i ona koju sam isto negde procitao..stavis hleb komsiji na haubu i onda dodju ptice iskljucaju hleb i haubu![]()
Gospode, kakvi mozgovi.ali pazi ideju.
ima i ona koju sam isto negde procitao..stavis hleb komsiji na haubu i onda dodju ptice iskljucaju hleb i haubu![]()
a sta si im ti uradila da bi to uradili?Meni stavili slajm ispod retrovozora. Ne smrdi kao goovno ali se mnogo dobro razmaze.
Deca iz naselja, istrazila sam sve. Nisam im nista uradila a koliko se secam ni njihovim tatamaa sta si im ti uradila da bi to uradili?
mozda su tate htele nesto od tebe?Deca iz naselja, istrazila sam sve. Nisam im nista uradila a koliko se secam ni njihovim tatamaMozda je u tome problem bio
![]()
Ne secam se da sam nekom komsiji zalupila vratamozda su tate htele nesto od tebe?![]()
Tebe ne bih za komsinicu, opasna siŠta je sa dobrim starim metodama? Pur pjenu u auspuh![]()
kod komšike Jelene vrata uvek otvorena.. možda su mame ljubomorne!!! treba tu šlajmaru na dnk analizuNe secam se da sam nekom komsiji zalupila vrata![]()
Ma ne znam istisnuti pur pjenu, meni lakše ključem malo isparatiTebe ne bih za komsinicu, opasna si![]()
ne bi je ni na poslu.. samo vrda bolovanjaTebe ne bih za komsinicu, opasna si![]()
To vec boli, po dzepuMa ne znam istisnuti pur pjenu, meni lakše ključem malo isparati![]()
Pa evo radim!ne bi je ni na poslu.. samo vrda bolovanja![]()