Da li je lepim ljudima lakše u životu?

Aleksandra Kardan

Zainteresovan član
Poruka
322
U našem društvu je uvreženo mišljenje da su lepi muškarci sa ružnim ženama, i obrnuto. Reklo bi se onda da priroda teži proseku.

Šta vidi ovakav muškarac na ovoj ženi i kako može da se oseća lepo i prijatno pored nje i obrnuto? Tipičan lep muškarac.

zenski-magazin-lifestyle-celebrity-top-10-oni-su-lepi-i-slavni-ali-imaju-ruzne-supruznike-1%20(3).jpg

Tipičan ružan muškarac.
nintchdbpict000261355570.jpg

Tipičan ružan muškarac.
lovey-dovey4--a.jpg

http://photos.posh24.com/p/851291/z/baby_celebrity/vincent_cassel_monica_bellucci.jpg

Eto ne znam, ali meni ni Brosnanova žena a i ni Stetam, nisu ružni. Mislim, o ukusima se ne može raspravljati... :aha:

Nije ružna,ali bi mogla da skine 20 kg.Ako ti Statam nije ružan,onda ti fali dioptrija :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Pa, bar ovo zenskog sveta (par hiljada) koje poznajem, jednoglasne su da je Jason Statham vrhunski frajer - ti si prva i jedina osoba od koje sam cuo da je Statham ruzan :D :D :D

Xaxaxaxa Oličenje ružnoće za mnoge žene.Svako ko je ružan može da bude frajer ;) Dobro,malo je lepši odVincenta Kasela :lol:

Nije ružna,ali bi mogla da skine 20 kg.Ako ti Statam nije ružan,onda ti fali dioptrija :zcepanje:

Ne baš uopšte, meni je on super i to nema veze sa dioptrijom, već se radi o ukusu, ništa više.
A sad dal bi Brosnanova žena trebala da smrša, ne znam, meni ne smeta, a čika Google kaže da su zajedno već 17 godina (duže nego što je bio u braku sa prvom ženom), pa nešto mislim da ni njemu ne smeta, već da voli kad ima ženu za šta da uhvati. Narodski, bolje da ljulja nego da žulja... :hehe:

Pa ne znam koja to zena osim tebe ce da kaze da je ruzan. Uostalom, zar nije malo (u nedostatku bolje reci) infantilno da odrasla osoba (pretpostavljam da imas 21+ godina) govori da je neko ruzan a neko ne, na nacin da namece to kao opstu cinjenicu - kada cak i deca (infants) znaju da je to stvar ukusa, a da se o ukusima ne raspravlja? ;)

Pa ne znam koja to zena osim tebe ce da kaze da je ruzan. Uostalom, zar nije malo (u nedostatku bolje reci) infantilno da odrasla osoba (pretpostavljam da imas 21+ godina) govori da je neko ruzan a neko ne, na nacin da namece to kao opstu cinjenicu - kada cak i deca (infants) znaju da je to stvar ukusa, a da se o ukusima ne raspravlja? ;)

Ima i mnogo.Imam preko 30.Pročitaj uvod iz teme.Kakve to ima veze da li imaš 21 ili 45 godina?Misliš da ljudi kad vide nekog ko nije lep ili lepa,ne kaže ovoj drugoj osobi,''jao što je ružan''.?

Mnoge žene :mazi:

- - - - - - - - - -

Ni meni on nije nista posebno. Ne shvatam toliku zaludjenost jednim prosecnim likom. Izgleda cim si holivudski glumac odma si frajer.

Ružna glava.

Mnoge žene :mazi:

- - - - - - - - - -

Ružna glava.

I dalje su ti zakljucci infantilni :roll:

- - - - - - - - - -

Ima i mnogo.Imam preko 30.Pročitaj uvod iz teme.Kakve to ima veze da li imaš 21 ili 45 godina?Misliš da ljudi kad vide nekog ko nije lep ili lepa,ne kaže ovoj drugoj osobi,''jao što je ružan''.?

Kazu samo izuzetno nekulturne i izuzetno emocionalno zaostale osobe. Svako sa iole kulture, svestan je da je lepota stvar licnog ukusa, a o ukusima se ne raspravlja.
Elementarna pristojnost.

Poslednja izmena:
Nije stvar na ovoj temi ili negde drugde u stvarnosti da li je neko ružan ili lep. Jer da je lepota relativna i da je u oku posmatrača svaka šuša bi mogla da bude mis sveta. I Brosnanova žena bi tako mogla da pobedi za mis sveta.
Stvar je u tome da li se neko nekome sviđa ili ne. Mojoj ženi se npr. taj Statam ne sviđa, ali su joj se sviđali Van Dam i Švarci kada su bili Statamovih godina. Meni se Brosnanova žena ne sviđa. Da li bih mogao da budem sa njom? Otkud znam, nismo ni progovorili.

U našem društvu je uvreženo mišljenje da su lepi muškarci sa ružnim ženama, i obrnuto. Reklo bi se onda da priroda teži proseku.

Šta vidi ovakav muškarac na ovoj ženi i kako može da se oseća lepo i prijatno pored nje i obrnuto? Tipičan lep muškarac.

zenski-magazin-lifestyle-celebrity-top-10-oni-su-lepi-i-slavni-ali-imaju-ruzne-supruznike-1%20(3).jpg

Tipičan ružan muškarac.

Tipičan ružan muškarac.
lovey-dovey4--a.jpg

http://photos.posh24.com/p/851291/z/baby_celebrity/vincent_cassel_monica_bellucci.jpg

I ja se pitam... Ipak treba da svako nadje prema sebi.

Tipičan ružan muškarac.

Tipičan ružan muškarac.
lovey-dovey4--a.jpg

ovo je tvoj izbor tipicno ruznog i tipicno lepog muskarca..sa cim se mnogi ne bi slozili
lepota muskarca ili zene nije u izgledu vec u njima samima..da ne kazem da ima sarmantnih osoba koji te plene svojim postojanjem

Pirs Brosnan je deda, ova riba je jedno 30 godina mladja od njega... Po nekim anekensko holivudksim standardima zena ima jedno 10 kila viska (ili 20, ko se lozi na mrsavice), a inace je lepa, proporcionalna i jedra. I verovatno je gotivna. Kao da ljudi ostaju zajedno zbog izgleda...

Back