Da li je lako biti muskarac?

ovu temu ne otvaram na muskarcima nego na zenama jer da budem iskren, dok sam citao clanak setio sam se cicka koja je svojevermeno pisala kako ima problema sa muzem jer on kad dodje sa posla nece da je odmeni i pozabavi se decom. :)

Koji si ti mudrijaš, ne mogu u tvom citatu da dodam sopstvene odgovore,
Da li ti zaista veruješ u taj dosadni tekst? To sve što si preneo, važi se i postoji ako si se oženio:
preko tv-a ( rijaliti i slična sranjaa)
sa 18 god(ili bilo kada, ako nisi zreo, pa ne znaš šta tražiš, može i sa 60. banki) dok nisi izgradio neki lični stav i performanse
I kad god i šta god- ali ako tako neko misli o svojoj partnerki-treba da se razvede od nje.
I molim lepo da se iznese javno tvoja statistika koju propagiraš u tekstu koji prenosiš ( sad odgovori-nije moj lični stva, nego neki levi tekst..) predzadnje pitanje gde kažeš, tj prenosiš:
Šta je danas preostalo muškarcu? Da se prilagodi ili da se pobuni – kada ga žena maltretira, tuče, traži alimentaciju, a on ne radi? Koliko je muškaraca statistički koji trpe maltretiranje žene, te ih žena tuče dok traži alimentaciju jer on ne radi?
I koliko je žena koje sve to trpe npr, a rade ili ne rade? Odvojeni procenti-molim.
Kao bitno je još jedno prenešeno pitanje i konstatacija iz tvoje teme:,,Žene sve češće seksualne kapacitete svojih muževa i partnera diskutuju sa drugaricama, a često se takvi komentari nalaze i u štampi."
Ako zanemarimo da zaista ne znamo koliko žene ili muškaraci pričaju sa prijateljima o kapacitetima sopstvenih partnera, zanima me : ,,OVO U ŠTAMPI?" u kojoj štampi žene komentarišu sve to i koji je validan izvor?

Poslednja izmena:
Brak je bas prevazidjena stvar i dovesce samo do jos vece propasti covecanstva. Po meni, neki naredni model koji bi trebao da se uvede u praksu je ''nehomoseksualni suzivot dva muskarca'' (ili dve zene, mada mislim da bi to teze islo).
Znaci dva ortaka, obojica rade, doprinose, bolji su za oko poslova po kuci, jaci su u odbrani teritorije dva muskarca nego muskarac i zena, nisu ljubomorni i ne prave scene koa sto to rade muskarci zenama i zene muskarcima, nego mogu da menjaju koliko hoce riba....jedino sto bi u ovom slucaju smatrao kao prevaru ako se jedan od muskaraca previse vidja sa nekim drugim ortacima nasamo...a sa zenama moze koliko god hoce.
Uhh milina, nema devojke da ti zvoca gde si, sa kim si, pa nemas problema oko toga sto ti je devojka flertaca pa joj se na svakom cosku nabacuju likovi itd itd....ZIVELA NEHOMOSEKSUALNA ZAJEDNICA MUSKARACA!!

Back