Da li je Krsta postala dosadna?

To bude brzo posle izbora. Dođu na vlast, hoće nešto da promene, vide koliko tu ima otpora, nagaziš na ovoga, nagaziš na onoga, šta god da probaš, neki problem i na kraju digneš ruke i nastaviš sve isto. Velike su šanse da bude tako. Jer promene zahtevaju jake lidere, a u opoziciji nema takvih. Ima samo miševa. Drugim rečima, nehebali smo kako god okreneš ;)
Jedina dobra promena koja ovde može da se izvede jeste da se ološ spreči da ponovo dođe na vlast. A to se može izvesti isključivo uspostavljanjem dijametralno suprotnog oblika vladavine od ovog kojeg imamo danas pod njima - diktature najpametnijih, najobrazovanijih, najvrednijih i najpoštenijih.

Sve ostalo će nas za nekoliko godina vratiti u isto ovo stanje.

Na politiku ne idem jer giljotina capne pre nego tačku stavim na zadnju rečenicu.
Uglavnom sam na opuštenciji, nije dosadno, a i veći deo dana provodim uz serije ( ne domaće, ne turske, ne američke ).
Prozborim koju kuckajući i meni dosta.
Dok ovo kuckam shvatim da sam dosadna, pa stvarno. :zeek: :sampanjac:

Ne znam kako je bilo pre ali krstarica je kao neki dinosaurus. Na svakoj drustvenoj mreži botovanje prilazi loše i botovima se gase stranice, profili itd. Jedino je ovde dozvoljeno botovima da podele i po desetak vesti sa informera dnevno. Ni jedan naprednjački bot se ne banuje i ne kažnjava za bezobrazuke i gluposti koje objavljuje već se ostali provociraju da dobiju ban. Krstaricu sam koristio kao čet nekada davno i došao sam na forum misleći da ima mnogo manje naprednjaka kad ovde centrala.

Ne znam kako je bilo pre ali krstarica je kao neki dinosaurus. Na svakoj drustvenoj mreži botovanje prilazi loše i botovima se gase stranice, profili itd. Jedino je ovde dozvoljeno botovima da podele i po desetak vesti sa informera dnevno. Ni jedan naprednjački bot se ne banuje i ne kažnjava za bezobrazuke i gluposti koje objavljuje već se ostali provociraju da dobiju ban. Krstaricu sam koristio kao čet nekada davno i došao sam na forum misleći da ima mnogo manje naprednjaka kad ovde centrala.
o čemu ti pričaš???

Sloboda na internetu ti nije argument dokle god u državi ne postoji sloboda u medijima i institucijama. Vlast internetu i ne pridaje toliki značaj jer zna da većina građana i dalje informacije dobija sa televizije. A tamo, ni reči o studentima, opoziciji, ili bilo kom drugačijem mišljenju. Umesto dijaloga imamo satanizaciju, hapšenja i etikete tipa "teroristi" i "izdajnici". Skupština ne zaseda, institucije ne rade svoj posao, izbori su farsa, i sve je pod potpunom kontrolom izvršne vlasti.

U takvom sistemu ljudi nemaju gde da se obrate, pa izlaze na ulicu. Ne zato što im je to zabavno, nego zato što su svi drugi, civilizovani načini borbe ukinuti. Taj teren nije birala opozicija niti studenti, vlast ih je gurnula tamo. I ono što te najviše boli: čak i tada ostaju mirni, kulturni i dosledni.

Zato, ako ćemo o slobodi, onda prvo pogledaj gde ona zaista nedostaje, u medijima, pravosuđu, parlamentu. Internet je poslednje utočište, a ne prostor gde se tvoje "jadikovke" o tobožnjoj neravnopravnosti mogu shvatiti ozbiljno.
Ne znam i sam razmisljam,da li da napustim,a za neke stvari ne mogu a da ne odgovorim.

Твој проблем је што друге форумаше проглашаваш ботовима, само зато што ти се не свиђа њихово писање.

Da li je bolja tema:
Zašto (mi) je Krsta postala dosadna ?

Ovakve naslove ( Da li je ... ... ) daju Gotovani - oni koji očekuju da ja nešto uradim, pa da im ne bu dosadno.
Oni koji bi da poprave stvar, malo razmisle - i nameće se pitanje - Zašto.

Meni nije dosadna, jer se imam čime baviti i van nje. Nisam osuđen na Krstu. Pokušavam pomoći da ne bude dosadna... mahom mi je ovde lepo i zato sam tu.
Kada mi bude dosadila, otići ću. Otišli su mnogi... - kvalitetni.
Čijom zaslugom, zapitajte se - mada je to najviše stvar vrha - admina.
A, ako je dosadna, jedan je razlog i što ste ih oterali.

Da li je bolja tema:
Zašto (mi) je Krsta postala dosadna ?

Ovakve naslove ( Da li je ... ... ) daju Gotovani - oni koji očekuju da ja nešto uradim, pa da im ne bu dosadno.
Oni koji bi da poprave stvar, malo razmisle - i nameće se pitanje - Zašto.

Meni nije dosadna, jer se imam čime baviti i van nje. Nisam osuđen na Krstu. Pokušavam pomoći da ne bude dosadna... mahom mi je ovde lepo i zato sam tu.
Kada mi bude dosadila, otići ću. Otišli su mnogi... - kvalitetni.
Čijom zaslugom, zapitajte se - mada je to najviše stvar vrha - admina.
A, ako je dosadna, jedan je razlog i što ste ih oterali.

djelomično se slažem s napisanim ali čitajući temu postavila sam si pitanje koliko sam se ja promijenila u ovih 10 tak godina od kada sam tu.
Mislim da se i ostali forumaši mijenjaju i jednostavno percepcija ne samo foruma nego i čitavog života postaje drugačija. Mislim da su neka čudna i teška vremena. Postajemo sve više opterećeni, primjećuje se i dehumanizacija, nedostatak empatije, kolektivna inteligencija kao da se smanjuje... ima dosta promjena koje se događaju ne samo na forumu nego i općenito u životima svakoga od nas koliko mi se čini

djelomično se slažem s napisanim ali čitajući temu postavila sam si pitanje koliko sam se ja promijenila u ovih 10 tak godina od kada sam tu.
Mislim da se i ostali forumaši mijenjaju i jednostavno percepcija ne samo foruma nego i čitavog života postaje drugačija. Mislim da su neka čudna i teška vremena. Postajemo sve više opterećeni, primjećuje se i dehumanizacija, nedostatak empatije, kolektivna inteligencija kao da se smanjuje... ima dosta promjena koje se događaju ne samo na forumu nego i općenito u životima svakoga od nas koliko mi se čini
Da i ja se slažem sa tvojim napisanim,... ali nisi navela drugu svetliju stranu (nije ni tema, pa ne zameram).
- Navika.
Ima ovde meni dragih likova, koji baš ništa ne traže od mene, a lepo su društvo.
Ovde mogu pisati, šta mi je na umu bez posledica,.. Mogu napustiti diskusiju,.. Mogu otići,..
A, to je vrlo primamljivo i opuštajuće...

Back