Da li je Krsta postala dosadna?

To samo u tvojoj glavi izgleda. Ima Rusofila smešnih, ali sve što čitam na političkim temama ovde je otvorena mržnja prema vlasti i Vučiću (i neka, sloboda govora, treba toga), stalno kukanje i slično. Ubaci se poneki lik koji kao stidljivo hoće da "odbrani" vlast pa biva živ spaljen. Ovako je i na redditu r/serbia.
Većina ljudi su neverovatno gaslighteri. Govoriš ovo i lažeš u lice, bez ikakve zdrave savesti.
Дај покажи ми тог стидљивог лика, да му поручим нешто.

Ovde je do pre protesta bilo fino i normalno, međutim, posle su naprednjaci poslali nekoliko botova i sad otvaraju trolerske teme masovno. Bukvalno svaki dan. I cilj im je da se širi propaganda, dezinformacije, prave tenzije i mržnja. I zaista, kad pogledaš, svaka ta tema je puna prepucavanja. Zadatak ispunjen. Od pristojnog mesta, lako se dobio svinjac gde je namera da se normalni pristojni ljudi povuku. Tako će se na kraju i desiti pošto vidim da moderacija ništa ne radi po tom pitanju.
Trebao si da vidiš kako je bilo pre 2012. Naprednjaci su takođe delovali u grupama (čuveni trio FataMorgen, Bilja i Aleksandar3, plus još nekoliko njih), zatim žuti skakavci isto nekoliko njih, pa radikali, DSSovci, radikali, Dveraši, Mile sa Klise socijalista i razni drugi. Isto je bilo puno ostrašćenih i pljuvača svega i svakoga. Poznavalac stvari, Misoni i onaj neki što je namerno pisao na nekom pseudo-hrvatskom su bili dežurni lovci na svakoga sa mišljenjem drugačijim od njihovog.

Inače, za razliku od Krstarice, na X još uvek obitava solidna baza žutih skakavaca. Mahom locirani po centralnim beogradskim opštinama, po stepenu ostrašćenosti i isključivosti stoje rame uz rame sa najostrašćenijim sendvičarima. Ne priznaju i ne dozvoljavaju bilo kakvo mišljenje protiv zvaničnih stavova svojih partija, vređaju, omalovažavaju i ismevaju svaku drugačiju ideju. Mene je blokirao Igor Avžner, čest gost na N1 :lol: Naročita meta njihove mržnje su Hrišćanstvo i hrišćani, koje bi oni zabranili da se nešto pitaju. Trenutno im je najveća briga da nekako uguraju svoje miljenike (članove SSP, SRCE, DS, PSG i ZLF) na studentsku listu. Ali kako su za to slabe šanse, polako počinju i studente da izvrću ruglu.

Nije mi dosadno, ali malo vise reda u otvaranju tema na politici ne bi skodilo (da se ne dozvoli otvaranje tema tek tako na svaku glupost, vec da to bude maksimalno restriktivno, kao na forum.hr-u gde jedan politicar i jedna stranka imaju samo jednu temu i tu se o njima pise).
Gospa ti bila u pomoći, a i nama, nemoj da bude ko na forum.hr :azdaja: :dash:

Stvar je u tome da danas nećeš naći bolje.
Forumi već dugo vremena polako odumiru, a svi oni na kojima se raspravlja od igle do lokomotive su postali presterilni da zbog najmanje troleži frca karton.
Ovdje je moderatura blaga i samim tim se možeš opustiti, dobiti ban kada baš jako prekardašiš, odraditi ga i normalno se vratiti.
U biti, najgore na ovom forumu su cinkeri.
Da se mene pita, karton bi dobio onaj koji se žali na temu ili nekog drugog forumaša, a ne onaj koji trola.
To je dobar opis forum.hr, jednostavno izraziiš svoje mišljenje koje nije nešto poput PR - ovskog smeća i eto ti ban. Ja npr dobio ban jedan put jer sam napisao da Hitler nije želio veliki rat 1939- e nego malo kasnije 1941/ 42. Drugi put sam dobio ban jer sam napisao da su JNA 1945- e i JNA 1991- e bile zapravo u biti iste formacije, tj da su bile samo oružano krilo komunističke partije. Nemam pojma što je toliko skandalozno:think:

Poslednja izmena od moderatora:
To samo u tvojoj glavi izgleda. Ima Rusofila smešnih, ali sve što čitam na političkim temama ovde je otvorena mržnja prema vlasti i Vučiću (i neka, sloboda govora, treba toga), stalno kukanje i slično. Ubaci se poneki lik koji kao stidljivo hoće da "odbrani" vlast pa biva živ spaljen. Ovako je i na redditu r/serbia.
Većina ljudi su neverovatno gaslighteri. Govoriš ovo i lažeš u lice, bez ikakve zdrave savesti.

Sloboda na internetu ti nije argument dokle god u državi ne postoji sloboda u medijima i institucijama. Vlast internetu i ne pridaje toliki značaj jer zna da većina građana i dalje informacije dobija sa televizije. A tamo, ni reči o studentima, opoziciji, ili bilo kom drugačijem mišljenju. Umesto dijaloga imamo satanizaciju, hapšenja i etikete tipa "teroristi" i "izdajnici". Skupština ne zaseda, institucije ne rade svoj posao, izbori su farsa, i sve je pod potpunom kontrolom izvršne vlasti.

U takvom sistemu ljudi nemaju gde da se obrate, pa izlaze na ulicu. Ne zato što im je to zabavno, nego zato što su svi drugi, civilizovani načini borbe ukinuti. Taj teren nije birala opozicija niti studenti, vlast ih je gurnula tamo. I ono što te najviše boli: čak i tada ostaju mirni, kulturni i dosledni.

Zato, ako ćemo o slobodi, onda prvo pogledaj gde ona zaista nedostaje, u medijima, pravosuđu, parlamentu. Internet je poslednje utočište, a ne prostor gde se tvoje "jadikovke" o tobožnjoj neravnopravnosti mogu shvatiti ozbiljno.

Inače, za razliku od Krstarice, na X još uvek obitava solidna baza žutih skakavaca. Mahom locirani po centralnim beogradskim opštinama, po stepenu ostrašćenosti i isključivosti stoje rame uz rame sa najostrašćenijim sendvičarima. Ne priznaju i ne dozvoljavaju bilo kakvo mišljenje protiv zvaničnih stavova svojih partija, vređaju, omalovažavaju i ismevaju svaku drugačiju ideju. Mene je blokirao Igor Avžner, čest gost na N1 :lol: Naročita meta njihove mržnje su Hrišćanstvo i hrišćani, koje bi oni zabranili da se nešto pitaju. Trenutno im je najveća briga da nekako uguraju svoje miljenike (članove SSP, SRCE, DS, PSG i ZLF) na studentsku listu. Ali kako su za to slabe šanse, polako počinju i studente da izvrću ruglu.

Ja sam totalno razočaran ponašanjem opozicije. Prvo su sebe doveli na 3% a onda posle kad su se pojavili studenti, umesto da to iskoriste kao neko novo osveženje, da se rebredndiraju i neke stvari urade drugačije, kao nekakav novi start, oni su nastavili sve po starom. Šta više, studente su doživeli kao prednju foteljama i postavljaju im noge na svakom koraku. Bukvalno da ti presedne život, ne znaš ko je podmukliji, ovi iz vlasti ili opozicije. Na kraju skapiraš da su građani koji svo vreme tvrde kako su svi ista, zapravo u pravu. Među opozicionim liderima ne vidiš borbu za promene već isključivo za fotelje. Dokle ćemo dogurati sa takim političarima, to je pitanje. Zato je sad i najbolje vreme da se pojave neke nove političke opcije i da režim i opoziciju pošalju u istoriju. Pita se od ****** ne može praviti. Mislio sam da može ali nema šanse.

Trebao si da vidiš kako je bilo pre 2012. Naprednjaci su takođe delovali u grupama (čuveni trio FataMorgen, Bilja i Aleksandar3, plus još nekoliko njih), zatim žuti skakavci isto nekoliko njih, pa radikali, DSSovci, radikali, Dveraši, Mile sa Klise socijalista i razni drugi. Isto je bilo puno ostrašćenih i pljuvača svega i svakoga. Poznavalac stvari, Misoni i onaj neki što je namerno pisao na nekom pseudo-hrvatskom su bili dežurni lovci na svakoga sa mišljenjem drugačijim od njihovog.
i Kisela Bombona je jedna legendica :rtfm:

Ja sam totalno razočaran ponašanjem opozicije. Prvo su sebe doveli na 3% a onda posle kad su se pojavili studenti, umesto da to iskoriste kao neko novo osveženje, da se rebredndiraju i neke stvari urade drugačije, kao nekakav novi start, oni su nastavili sve po starom. Šta više, studente su doživeli kao prednju foteljama i postavljaju im noge na svakom koraku. Bukvalno da ti presedne život, ne znaš ko je podmukliji, ovi iz vlasti ili opozicije. Na kraju skapiraš da su građani koji svo vreme tvrde kako su svi ista, zapravo u pravu. Među opozicionim liderima ne vidiš borbu za promene već isključivo za fotelje. Dokle ćemo dogurati sa takim političarima, to je pitanje. Zato je sad i najbolje vreme da se pojave neke nove političke opcije i da režim i opoziciju pošalju u istoriju. Pita se od ****** ne može praviti. Mislio sam da može ali nema šanse.
Šta misliš, koliko će vremena trebati da se i te nove političke opcije iskvare i postanu ovo što imamo danas?

Šta misliš, koliko će vremena trebati da se i te nove političke opcije iskvare i postanu ovo što imamo danas?

To bude brzo posle izbora. Dođu na vlast, hoće nešto da promene, vide koliko tu ima otpora, nagaziš na ovoga, nagaziš na onoga, šta god da probaš, neki problem i na kraju digneš ruke i nastaviš sve isto. Velike su šanse da bude tako. Jer promene zahtevaju jake lidere, a u opoziciji nema takvih. Ima samo miševa. Drugim rečima, nehebali smo kako god okreneš ;)

Back