Da li je Krsta postala dosadna?

Ovde je do pre protesta bilo fino i normalno, međutim, posle su naprednjaci poslali nekoliko botova i sad otvaraju trolerske teme masovno. Bukvalno svaki dan. I cilj im je da se širi propaganda, dezinformacije, prave tenzije i mržnja. I zaista, kad pogledaš, svaka ta tema je puna prepucavanja. Zadatak ispunjen. Od pristojnog mesta, lako se dobio svinjac gde je namera da se normalni pristojni ljudi povuku. Tako će se na kraju i desiti pošto vidim da moderacija ništa ne radi po tom pitanju.

Ovde je do pre protesta bilo fino i normalno, međutim, posle su naprednjaci poslali nekoliko botova i sad otvaraju trolerske teme masovno. Bukvalno svaki dan. I cilj im je da se širi propaganda, dezinformacije, prave tenzije i mržnja. I zaista, kad pogledaš, svaka ta tema je puna prepucavanja. Zadatak ispunjen. Od pristojnog mesta, lako se dobio svinjac gde je namera da se normalni pristojni ljudi povuku. Tako će se na kraju i desiti pošto vidim da moderacija ništa ne radi po tom pitanju.
Da, bas upravo o tome i pisem supermoderatorki Plavusi.

Naravno da jeste, imaš odlično i zdravoumno zapažanje. Pronalazim se kako pišem manje više jedno te iste vrste poruka samo drugačije namazane. Što se tiče ostalih, običan je krugodrk. Ima nekoliko zanimljivih članova, ali to je to, nije dovoljno za išta. Imam osećaj da i pre nego sam napravio nalog, ovo je mesto bilo monoton nekoliko godina unazad bez ikakve novine. Pogotovo što su većina ovde u svojim 30im i 40im pa na gore. Mladi su svi na insta, a i mladih Srba sve manje ima. Ideje slabo cvetaju jer su ljudi uskoumni i boje se izaći iz zone udobnosti. Evo opet ono isto, kakva vlast takav narod, kakav forum takav narod.

To samo u tvojoj glavi izgleda. Ima Rusofila smešnih, ali sve što čitam na političkim temama ovde je otvorena mržnja prema vlasti i Vučiću (i neka, sloboda govora, treba toga), stalno kukanje i slično. Ubaci se poneki lik koji kao stidljivo hoće da "odbrani" vlast pa biva živ spaljen. Ovako je i na redditu r/serbia.
Većina ljudi su neverovatno gaslighteri. Govoriš ovo i lažeš u lice, bez ikakve zdrave savesti.

Nije mi dosadno, ali malo vise reda u otvaranju tema na politici ne bi skodilo (da se ne dozvoli otvaranje tema tek tako na svaku glupost, vec da to bude maksimalno restriktivno, kao na forum.hr-u gde jedan politicar i jedna stranka imaju samo jednu temu i tu se o njima pise).

Pa istina ali ipaknevtreba samo gledati druge. Ja sam prije bio prisutan ba jednom drugom forumu( najveći u Hrvatskoj), tek sada shvaćam kol8ka je to negativa, krsta nije takva još ali ko zna...
Stvar je u tome da danas nećeš naći bolje.
Forumi već dugo vremena polako odumiru, a svi oni na kojima se raspravlja od igle do lokomotive su postali presterilni da zbog najmanje troleži frca karton.
Ovdje je moderatura blaga i samim tim se možeš opustiti, dobiti ban kada baš jako prekardašiš, odraditi ga i normalno se vratiti.
U biti, najgore na ovom forumu su cinkeri.
Da se mene pita, karton bi dobio onaj koji se žali na temu ili nekog drugog forumaša, a ne onaj koji trola.

Back