DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
ja cu da se sklonim sa puta vasoj sreci. nerado.
Eto šta je pravi džentlmen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu da se sklonim sa puta vasoj sreci. nerado.
Ako su ovi sto su uhapsili Radovana dr Karadzica,alias Dragana Davida Dabica, veleizdajnici,sta je onda Kostunica dr Vojislav,koji je isporucio hagu 15 Srba,zakljucno sa Stojanom Zupljaninom?
Da li su njegova izrucenja bila opravdana za dobrobit drzave,a Karadzicevo steti drzavi?
Postoji li tu razlika ili izrucenje bilo kog Srbina treba vrednovati isto?
Da li je Kostunica dr Vojislav svojim masovnim izrucenjima izdao Srbiju?
Cekaj zar nije svakom normalnom i postenom coveku drago kada drzava sprovodi zakone , zar to ne uliva pravnu sigurnost kod gradjana za razliku od anarhije i bezakonja , mislim o cemu ti pricas :???:
upravo je mnogo devijantnije ponasanje onih koji se protive sprovodjenju zakona i ustava i cak grokcu ,ridaju i kunu na drzavu zbog toga ,sto jasno ukazuje da i sami poticu iz kriminogenih ,degenerisanih sredina gde je odbojnost prema pravu i zakonu osnovni ideal ,nacin zivota ,kucno vaspitanje i sta vec.![]()
Ma izdajnik je postao onog momenta kad je seo u fotelju. Kasnije je poceo mozak da mu se susi, a sad je najobicniji retard.
pa koliko vidim radovana karadzica nije isporucio a boris tadic jeste,stvar je prosta kostunica nije izdajnik,a tadic kao sto svi znamo jeste.
KRAJ
Ako su ovi sto su uhapsili Radovana dr Karadzica,alias Dragana Davida Dabica, veleizdajnici,sta je onda Kostunica dr Vojislav,koji je isporucio hagu 15 Srba,zakljucno sa Stojanom Zupljaninom?
Da li su njegova izrucenja bila opravdana za dobrobit drzave,a Karadzicevo steti drzavi?
Postoji li tu razlika ili izrucenje bilo kog Srbina treba vrednovati isto?
Da li je Kostunica dr Vojislav svojim masovnim izrucenjima izdao Srbiju?
Opet greshish, nije Tadic izruchio samo jednog, vec i onih 15 zajedno sa Koshtunicom, Koshtunica se kasno opametio, shto ga ne amnestira od onih 15 izruchenja. Mada postoji i jedna razlika, za razliku od Tadica i slichnih kretena Koshtunica se nikad nije radovao izruchenjima, vec je to radio pod veoma velikim pritiskom, shto ga, kao shto rekoh ne solobadja krivice, ali ga ipak ne bi strpao u isti kosh sa EU smradovima.Sumnjam da ce ti neko od patriJotskih licemera odgovoriti...
Jer, Tadic kad izruci jednog to je veleizdaja, a Kostunica kad izruci 15 onda je to drzavotvorna politika....
P.S. Pretece me sa temom, hteo sam istu da napravim.
![]()
Opet greshish, nije Tadic izruchio samo jednog, vec i onih 15 zajedno sa Koshtunicom, Koshtunica se kasno opametio, shto ga ne amnestira od onih 15 izruchenja. Mada postoji i jedna razlika, za razliku od Tadica i slichnih kretena Koshtunica se nikad nije radovao izruchenjima, vec je to radio pod veoma velikim pritiskom, shto ga, kao shto rekoh ne solobadja krivice, ali ga ipak ne bi strpao u isti kosh sa EU smradovima.
ЖИВИО СРБИН ВОЈИСЛАВ-ВОЈА ДАМЈАНОВИЋ КОШТУНИЦА!
![]()
![]()
Ovo pokazuje koliko si obrazovan.... mislim šta reći
Pravi razliku u ljudima, kao da ovi nisu Srbi nego Šiptari.... UŽAS
Jad i beda kakvi su ljudi na strani DSS i SRS
Vojislav Koštinica nije izdajnik.....On je izdan....Izdao ga sopstveni mozak.....
Јесте издајник и то онај најгориtkacio:
Mogao je on i ranije da se odvoji od Tadica, nego mu je milije bilo na vlasti da bude.
Svi vi mozete samo da zavidite Kostunici na politickoj visprenosti i postenju.
Poštenje? Prevarljiv je, jedan princip valjda da postane Premijer, onda posle traži i ucenjuje još štošta. Kakvo poštenje? Ja tu poštenje ne vidim, već samo suprotno. Ili si sve zaboravio?
Da je politički vispren bio bi kao Stjepan Mesić, a ne politički gubitnik koji će u istoriji Srbije biti zapamćen kao polu-uspešan/neuspešan premijer.
U principu, a na našu žalost, osvežavajuće dobar i tačan post..............glasao 2000 za koshtunjavog da zbaci slobu ,mislio bice bolje,red rad disciplina ,da nece prolaziti manifetluk,da ce ucheni ,pametni i ljudi sa vizijom voditi zemlju i pustiti radnike iseljake da zarade crkavicu ..........kad medjutim sjashe kurta da uzjashe murta ,pa ondak zadnjih 6 godina koshtunjavi ispade najvece zlo ,klasichna zamena tema ,dosetili se turci da se igraju dobrog i losheg pandura ....te jedni bi napred al ih ovi drugi stopiraju te ovi drugi bi napred al ovi prvi im podmecu nogu .......sad slusham da su radikali krivi za sve a sps je izgleda bila samo vojina shminka ,josh postavishe malog cobeta za min. policije ...........kad bi komp mogao da sazvace sve ove podatke od 1988 verovatno bi izashlo reshenje :jeeebe lud zbunjenog ili dok vi marvo verujete jednim ili drugim za to vreme oni zajedno pune dzepove i ebu vas u zdrav mozak ........![]()
Jedan boli vise nego njih 15 da ne kazem 47..Sumnjam da ce ti neko od patriJotskih licemera odgovoriti...
Jer, Tadic kad izruci jednog to je veleizdaja, a Kostunica kad izruci 15 onda je to drzavotvorna politika....
P.S. Pretece me sa temom, hteo sam istu da napravim.
![]()
Visprenost je naučio od mačke, verovatno dok je hranio u Belanovici, u isto vreme dok je fizičku kondiciju održavao trčeći sa kornjačama. A o njegovom i toliko puta potenciranom radikalskom poštenju, znaš kako se kaže - ko o čemu, vojnik o skraćenju, a ***** o poštenju...Svi vi mozete samo da zavidite Kostunici na politickoj visprenosti i postenju.
Vodio li je svoju mačku za njenu maćku?СKРИВИО СРБИН ВОЈИСЛАВ-ВОЈА ДАМ-ЈА-НОВАЦ КОШТУНИЦИ!
![]()
Pa da, a posle kao jednakost među ljudimaJedan boli vise nego njih 15 da ne kazem 47..