gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
Ne brinem se za njih.Daće im kredit Saudijska Arabija uz obavezu da na svaki kilometar Jadranske magistrale izgrade po džamiju.Vreme je da se okrenu istoku i nauče da klanjaju.
pa dugo su i bili nezavisni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brinem se za njih.Daće im kredit Saudijska Arabija uz obavezu da na svaki kilometar Jadranske magistrale izgrade po džamiju.Vreme je da se okrenu istoku i nauče da klanjaju.
kome je u interesu. građevinari, oporba, nesimpatizeri hrvatske...
pa dugo su i bili nezavisni![]()
dio zarade od auto puteva ida za vračanje kreditaI kome onda idu te vaše pare?Ili možda ovaj manjak novca iz teksta nije istina?...I kad pričaš o vašim platama onda uzmi pa uporedi i naše i vaše cene.![]()
Znači počelo je da se odmotava klupko i u Hrvatskoj...
Najpre saznajemo da je direktor HRT-a nazivao novinarku "četničkom kurvom" samo zato što je udata za Srbina, pa onda saznajemo da su nađeni tzv. Topionički dnevnici o akcijama hrvatske vojske (pa kao posle toga nisu - vidi link: http://vesti.krstarica.com/index.php?rubrika=aktuelno&sifra=ab500bb40f9ba159064cc49508645c14&lang=0 ), pa onda hapse u Varaždinu sedmoricu bivših pripadnika "Puma" zbog streljanja srpskih zarobljenika (inače Hrvati ne čine ratne zločine?!)... da bi na kraju danas saznali i da je pohapšena sva sila hrvatskih tajkuna (Podravka, SMS, Fima group...) zbog krađa i malverzacija...
Sve u svemu vruća politička jesen u komšiluku...
Kyo... zar nas ti nisi ubeđivao sve vreme kako su Varaždinci mirni i fini Zagorci, koji maltene u ratu nisu ni učestvovali???
ne spamuj..zanimljiv post..ocete da vam pojacham malo slova ako ne vidite dobro?
Pa dobro.U to ime idi kod njih na more i pusti da te pljuju.Ja neću.Sad mozda neki Englez ili Nemac,(hipoteticki) nabasao na forum Krstarica i cita.Sta li bi mislio?
I jedni i drugi smo ne daj boze.Nijanse su u pitanju.
Sad mozda neki Englez ili Nemac,(hipoteticki) nabasao na forum Krstarica i cita.Sta li bi mislio?
I jedni i drugi smo ne daj boze.Nijanse su u pitanju.
A ti zapeo da ja idem tamo na more.Pa dobro.U to ime idi kod njih na more i pusti da te pljuju.Ja neću.
nismo svi ne daj boze, ne vredjaj, pricaj za sebe
i taj englez ne postoji, labava ti konstrukcija. englezi i ameri na politici...ha, ha, ha
sta su oni? pametniji od nas? slabo se ti kreces.
A ti zapeo da ja idem tamo na more.Necu,rekao sam to vec.Nemoj toliko da ih mrzis,samo im povecavas vaznost.nisu oni nas najveci problem,jel da?
Ne vredjam,pricamo.Bogami,Englez se razume u politiku,ok Amerikanci su retardi.Nisu oni pametniji od nas (daleko bilo) nego kad oni vide kako se mi ovde koljemo (zapravo i virtuelno) dok oni Nemce i Francuze ne mrze toliko.A imaju razloga,zar ne?
evo upravo javise na dnevniku da ispitivanja u uskoku traju: POHAPSENO pola rukovodstva Podravke, onaj lik iz sms i jos neki indijanci. mimistar ih brani a i njegovi prsti u medu, kaze "oporba", pa plus kolaps brodogradilista.....misoni, izgleda da je krava bolesna, metastaze. ove kolege forumasi iz cro misle da krava nije bolesna, da se samo blesavo ponasa, a ja koliko znam i kravlje ludilo je neka bezazlena bolest
![]()
evo opo malo sa 100 na 99,5. glad ebga![]()
kome je u interesu. građevinari, oporba, nesimpatizeri hrvatske...
zar ima i takvih![]()