- Poruka
- 93.972
Da li je ovo tačno da su komunisti pokrali i popalili blago iz manastira Morače?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1536289
Da li je ovo tačno da su komunisti pokrali i popalili blago iz manastira Morače?
Samo moje mišljenje zasnovanom na mojim iskustvima. Ako je ta vijest spomenuta samo jedan put u ratnom vihoru u tom ultranacuonalistickom momentu, to je 99,99999% laž.Vest o tome da je bilo pohare manastira Morača zaista postoji i čuo sam je ranije. Letimičnim pregledom, pominje se u jednom broju Glasnika kulturno umjetničkog društva Njegoš iz 1992. godine.
Pogledajte prilog 1536309
Da li je i u kojoj meri vest autentična, ne mogu posvedočiti. Ali mislim da se može reći sasvim sigurno da brojke nisu dobre. Morača nije imala najveću srpsku biblioteku i brojke spaljenih dokumenata su apsolutno nemoguće i prilično sam siguran da mi to ne bi promaklo da je korektno navedeno.
Gluplju stvar nisi mogao da napises, ja sam Ateista pa mi ne bi palo na pamet da unistim, spalim bilo kakvu knjigu bila ona religijska ili ne..Kada su bezbožnici u pitanju, ništa nije isključeno.
Ništa vama nije sveto. Nacisti su dokazaliGluplju stvar nisi mogao da napises, ja sam Ateista pa mi ne bi palo na pamet da unistim, spalim bilo kakvu knjigu bila ona religijska ili ne..
Nije ti bio dobar tito koji je podelio imovinu narodu, nije ti dobar kapitalizam koji je sve pokrao a narodu skinuo kožu sa leđa. Tebi baš sve smetaNe komunisti.
Komunisti su skromni ljudi koji podele imovinu sirotinji i odu da žive u komunama.
Komuniste je tito pobio još pre rata.
Ostatak potamanio tokom rata.
Crvena NDH gamad, to je pravi naziv za taj nakot.
Zovimo to pravim imenom.
NDH postrojbe
Nije lako biti glup, nekako mi te je zao, tako da donekle razumem persone kao sto si ti.Ništa vama nije sveto. Nacisti su dokazali![]()
Tuga je čitati teNije lako biti glup, nekako mi te je zao, tako da donekle razumem persone kao sto si ti.
Tito podelio imovinu? Kome?Nije ti bio dobar tito koji je podelio imovinu narodu, nije ti dobar kapitalizam koji je sve pokrao a narodu skinuo kožu sa leđa. Tebi baš sve smeta![]()
Em glup em balav. Tuga I cemer u sta se forum pretvorio...Tuga je čitati te![]()
Ko mi kaže.Em glup em balav. Tuga I cemer u sta se forum pretvorio...
Moj argument je savrsen al tvoje retardiranogeneralizovanje je dokaz manjka intelekt.Ko mi kaže.
Čovek koji cepa Argumentum ad hominem na keca![]()
Ne mogu dalje ćaskati sa tobom jer vređam samoga sebe traćeći vreme na takve kao što si ti.Moj argument je savrsen al tvoje retardiranogeneralizovanje je dokaz manjka intelekt.
Zato I kazem nisi ti kriv sto si glup
Uh potresao sam se jako, necu moci da spavam sada, uh evo jos I placem.Ne mogu dalje ćaskati sa tobom jer vređam samoga sebe traćeći vreme na takve kao što si ti.
Ignorić![]()
Proizvođači marihuane heheheheeeeeTito podelio imovinu? Kome?
Pokrali I oduzsli imovinu svima kojima su mogli, vojvodinu upropastili, od najveceg proizvodjaca industrijske kudelje na svetu, toliko da smo diktirali cene na svetskom trzistu ubedili genetacine da je zitnica Evrope..