Da li je istina da Rusi vole vise Rumune nego Srbe?

Evo da ti zadovoljim temu, Rusi nas mrze. NATO nas voli pa nas je zato bombardovao i hteo proglasiti genocidnim. Na kraju iskreno ti zelim da svi bliski tebi vole te isto kao NATO Srbiju....high five!
da najjači mi je ovaj doublethink, gde je "laž da nam Rusija štiti interese, izdali su nas" a u isto vreme su na strani tih kojima su Srbe navodno izdali.
 
van moldavije gde prave sranja
Za Moldaviju tesko da se ko brine. Imas linijsko misljenje i ne shvatas kako razmisljaju Imperije. U Moldaviji ima nekih 4 % Rusa, koji i sami nisu preterano bliski Rusiji. Rusija je koristila lokalne Rumune iz Moldavije da odrzava uticaj tamo. A oni koristili Rusiju zbog gasa i ostalih vrsta privilegija, koje bi vladajuca elita tamo izgubila ukoliko bi se ujedinila sa Rumunijom, jer bi ostali bez ambasadorskih mesta, svih ostalih privilegija koje donosi vlast. Basarabija nema veze sa etnickom povezanoscu sa Rusijom, a broj Rusa je najmanji od svih ex SSSR (izuzetak Kavkaz mozda)

Rusi su cak zajedno za Zapadom dogovorili se da postave Maiu Sandu na vlast 2019., umesto onog sto je pokrao pare pre nje. Ne znam na koja sranja misliš. Kad govorim o Moldaviji ne uzimam uopste u obzir Transnistriu,
 
Poslednja izmena:

Back
Top