Da li je iko imao sex......

• Začetnik teme Začetnik teme 7550
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Au bre ovde izgleda svi kresnuli svoje najbolje ortake/ortakinje....prosto me sramota sto nisam u trendu. Ja nisam to nikad uradio. Nije da mi nije padalo na pamet ali prosto moras da znas - vrlo male sanse su da ce posle toga sve biti isto. Nece. E sad razmisli - prijatelj za ceo zivot vs. par hop-cup guzvanja posteljine....Prosto ti je negde u dubini mozga usadjeno da to nije bas najpametnija stvar. Znam da smo mi muskarci uvek raspolozeni za ''akciju'' posebno ako je drugarica zgodna ali to je situacija kada moras da ukljucis mozak. Ustani, umij se, ako si pijan otrezni se i razmisli. Predpodstavljam da si temu otvorio jer imas negde tamo neku drugaricu pa te privlaci ideja....moj predlog: nemoj.

Supertajni:
Pazite ljudi, život je čudna i uglavnom lepa priča i ne ide uvek sve po pravilima, zato ne volim kada je neko isključiv........nikada se nezna šta može da se desi čoveku, e tako i ova priča.....jednostavno se desi, ja nisam planirao i navaljivao da spavam sa mojom prijateljicom.....jednostavno se desilo i onda je možda baš zato EXTRA lepo, i još nešto, ne živi se život baš po pravilima zato daj da se ne lažemo.................

a sto se shtrecas niko te nije prozivao ;)

Back