Da li je glupo na Tinderu lajkovati koleginicu sa posla?

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Recimo čačkate Tinder i tu naiđete na osobu sa kojom radite u istoj firmi i koja vam se u principu sviđa.

Da li je tupavo da je lajkujete na Tinderu, ako je već niste startovali uživo?

1711820742011.png

Dešava se da je nekome neprijatno da priđe na poslu, jer ne zna da li je osoba uopšte raspoložena za nove veze, upoznavanja i sl.
Сад кад зна да јесте нек проба уживо, мада у Сморишином случају нек лајкује, можда је девојка нормална па ће јој све бити јасно.

pa u tom što je na poslu neprijatno pitati. a kad dođe na posao onda se toj osobi nasmeši ako bude obostrani lajk.
Ima nekog i šmeka i bez toga.;)
U starija vremena to bi bilo pisamce ispod klupe.:per:
Ili nešto tipa "imaš tajnog obožavatelja".:cepanje:

Tinder je ipak classy.
A uvek može da se izvadi na "lajkujem dosta devojaka, nisam te prepoznao."
I da se izvadi nešto u fazonu "ma okej da me ne lajkuješ ionako zaslužuješ mnogo boljeg od mene".

Ja bih tako uradio taktikom hoću-neću i "izbegavanjem" pa da vidim dal će da me juri.:mrgreen:

Posao, kafić, izlazak bilo koji, u današnje vreme se neki čak uvrede da ih neko otvoreno startuje. ovako daju signal i to može biti uvod u to da u četu se zezaju na temu što se već znaju i ugovore piće posle posla. Ako ona ne želi ništa sa njim neće mu uzvratiti lajk i ne mogu ni četovati. tako on zna da nije zainteresovana za njega.

Ima nekog i šmeka i bez toga.;)
U starija vremena to bi bilo pisamce ispod klupe.:per:
Ili nešto tipa "imaš tajnog obožavatelja".:cepanje:
ovo je bezvrze
Tinder je ipak classy.
ovo je katastrofa
I da se izvadi nešto u fazonu "ma okej da me ne lajkuješ ionako zaslužuješ mnogo boljeg od mene".
ovo je tek katastrofa
Ja bih tako uradio taktikom hoću-neću i "izbegavanjem" pa da vidim dal će da me juri.:mrgreen:

Posao, kafić, izlazak bilo koji, u današnje vreme se neki čak uvrede da ih neko otvoreno startuje. ovako daju signal i to može biti uvod u to da u četu se zezaju na temu što se već znaju i ugovore piće posle posla. Ako ona ne želi ništa sa njim neće mu uzvratiti lajk i ne mogu ni četovati. tako on zna da nije zainteresovana za njega.
Dobro. Jedan lajk može. Za neku ok objavu uz komentar. Jel sme komentar ili samo ćutiš i lajkuješ?

Tinder je ipak classy.

Да, дефинитивно ће те јурити после овога.

Recimo čačkate Tinder i tu naiđete na osobu sa kojom radite u istoj firmi i koja vam se u principu sviđa.

Da li je tupavo da je lajkujete na Tinderu, ako je već niste startovali uživo?

Pogledajte prilog 1523501

Dje se radi tu se ne hebe

Bilo bi jako glupo da lajkujes

Na tinderu se ljudi pronalaze radi seksa

Back