Da li je Drazi mesto na fresci?

Neverovatno da se svi tvoji postovi svode na , rekao mi, čuo sam, priča se i slično...
Isto tako neverovatno da ti u 21. veku negiraš opšte prihvaćene istorijske podatke i aboliraš osuđenog nacističkog kolaboracionistu i ratnog zločinca i pored svih dokaza koji nisu rekao mi, čuo sam itd. Čovek sarađivao sa okupatorima, šta ja tu ima da ti dokazujem, ceo svet to zna.

Isto tako neverovatno da ti u 21. veku negiraš opšte prihvaćene istorijske podatke i aboliraš osuđenog nacističkog kolaboracionistu i ratnog zločinca i pored svih dokaza koji nisu rekao mi, čuo sam itd. Čovek sarađivao sa okupatorima, šta ja tu ima da ti dokazujem, ceo svet to zna.
Budalaštine.

U to propagandno smeće više ne veruje niko

Ubijani su samo kolaboracionisti i saradnici okupatora. Niko nedužan nije ubijen zbog svoje profesije. Čak je ogroman broj sveštenika pošteđen stradanja i pomilovan.
По огавној комуно теорији сад бисмо требали пострељати комплетан парламент и сваког великодостојника који се икада
састао са НАТО агресором из било ког разлога.
Монструозни поборници слепила комунизма стрељали су сваког за кога је постојала икакава дојава мишева
који су на тај начин штитили себе или куповали некакву добит.
Слепило таквих размера тешко да ће се поновити.

Mene najvise nervira ta iskljucivost, to neuvazavanje tudjih stavova,
pa i tudje istine.
Moje je zlatno tvoje je *****, je stav koji nas stalno deli i svadja,
zbog kojeg smo losiji ljudi i zbog kog nas drugi mrze.
Mi ni u sportu ne mozemo bolje nego je bolji navijac onaj ko se vise pobije sa navijacima drugog kluba.
Чије ставове сте ви уважавали? Чак сте сопствене најбоље људе мучили на голом отоку
зарад њиховог мишљења да треба остати веран Стаљину и револуцијии непрекидати
везе са СССР-ом.
Зашто нисте уважили мишљење сопствених другова?
Количина лажи и лицемерја које људи попут тебе просипају не може оправдати никаква пристрасност.

Истина је да је Србија имала два антифашистичка покрета партизане и четнике , то је чињеница , али исто тако су та два покрета због политике дошли у сукоб ..сукоб није био јер нису били антифашисти , него је настао када је требало да се влада .тј да се води држава и на који начин ..све остало даље што се дешавало око убистава , злочина итд су преувеличана политичка препуцавања

Бугарче није испратило да је суђење Чичи поништено а исти проглашен неосуђиваним.

Мени је заиста жао што постоји подела унутар народа и што то користе и непријатељи да би још више раздпорили јединство ..У Русији је то доста лепо регулисано јер није дозвољена ревизија историје , Путин је допринео томе јер је дошао на власт у моменту када је Запад кренуо да врши ревизију историје у Русији , то је заустављено --смо код нас никада није заустављено , него још увек траје .

Срамотно је да се српски народ срами свје антифашистичке прошлости и још да ради у интересу непријатеља и да се бави измишљањем злочина антифашиста ..то је нечувено .

било је инцидената , то нико не спори , али као што је неко горе написао свако се представљао четником у то време , али и данас ..

Не знам какво је сада Драшковићево политичко определење , али он је исто себе представљао четником једно време ..јој која је то будала , чак је и краља довео ..лол

Na nivou, celo selo čulo :mrgreen: i dalje su ti argumenti plitki :mrgreen:

Чије ставове сте ви уважавали? Чак сте сопствене најбоље људе мучили на голом отоку
зарад њиховог мишљења да треба остати веран Стаљину и револуцијии непрекидати
везе са СССР-ом.
Зашто нисте уважили мишљење сопствених другова?
Количина лажи и лицемерја које људи попут тебе просипају не може оправдати никаква пристрасност.
Koji bre MI?
NISAM MI

Iznosim stav zasnovan na postovanju svetski priznate istorije

SVE MORA MI I VI

Podmecu nam teme da se svadjamo i delimo umesto da realno sagledamo i krenemo napred.
I umesto da naucimo nesto iz te istorije nastavljamo po starom * ako ne misli kao ja on je moj neprijatelj*

A srpski neprijatelji trljaju ruke i dalje
Ja bas hocu da se delim.
A nema veceg megalomasnkog kolektivizma od:

1.Nacionalizma
2. Marksizma

Dve najvece djubre-ideje, obe veoma jake medj' Srbima. Vecina Srba danas su pobornici obe kolektivisticke ideje.

U takvom drustvu, bas hocu da se delimo.

Cak, u takvom drustvu nam je opste neophodan input spolja, jer je ovo unutra sama patologija i toksicnost.

Ja bas hocu da se delim.
A nema veceg megalomasnkog kolektivizma od:

1.Nacionalizma
2. Marksizma

Dve najvece djubre-ideje, obe veoma jake medj' Srbima. Vecina Srba danas su pobornici obe kolektivisticke ideje.

U takvom drustvu, bas hocu da se delimo.

Cak, u takvom drustvu nam je opste neophodan input spolja, jer je ovo unutra sama patologija i toksicnost.
Ko bi da se svadja najbolje da to radi sam sa sobom
I predsobljem

У Русији је и Стаљин на фрескама , онај нови храм оружаних снага Руске Федерације је заиста предивно урађен и све је савршено уклопљено ..баш сам гледала и видео где монах , пре пар година , прилично стар носи ордене партизана из другог светског рата ..е, сада то је као што рекох достигнуће Путина јер није дозволи ревизију историје , није дозволи западу да наметне руском народу осећај кривице због сопствне победе .

Ако смо победили у другом светском рату , победили смо и не треба да се неко срами због тога ..ревизија мора да се заустави .

Back