Gle ovo,ja sam depresivan od kako sam sazreo,od kako sam skontao kako ovaj nas svet funkcionise,Vecinom sam depresivan jer sam ostao bez caleta za samo 8 meseci,a imam zive i sestru i brata i kevu,sestra i brat bore svoje bitke sa svojom familijom,dok su mene ostavili sa kevom,i verovao ili ne to mene pojede,posto ja kao najmladji posto zivim sa kevom,moram da placam racune za stan,za njene lekove,za njen kredit,za svoj kredit,za svoje gorivo,dok mi sestra i brat lagano lade jaja...A ja "pokusavam" da budem u "normalnoj" vezi trenutno sa devojkom sa kojom planiram da se zenim,al eto njih 3 me sputava,i zbog toga padam u depresiju,evo primer,isao sam na streeet workout 5 dana u sedmici,pre nego sto sam tu svoju devojku upoznao,a sada bukvalno nista,ne pamtim kada sam koji sklek uradio,jer se trudim da udovoljim i sestri i bratu i kevi i devojci,i naravno da zadnjem sam mestu samom sebi ja,..Sto mi je stvarno retardirano ali tako je kako je ... I da budem iskren odavno bih sebi oduzeo zivot,da mi nije te iste kevice,jer znam sta je zna prosla kroz zivot-kroz borbu sa mnom,al se isto bojim sta ce biti kada nje vise ne bude bilo .... .